-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Ε δεν νομίζω αυτός που έδωσε 150k για την GTS να μην είχε να δώσει +500(?)€ τέλη. Άλλοι λόγοι θα τον οδήγησαν σε αυτό.+1
Ελεος ρε παιδια με τα τελη...
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Ε δεν νομίζω αυτός που έδωσε 150k για την GTS να μην είχε να δώσει +500(?)€ τέλη. Άλλοι λόγοι θα τον οδήγησαν σε αυτό.+1
αν για οποιοδήποτε αγαθό ψωνίζεις μυαλομένα και με γνώμονα την τσέπη σου... ε δεν το σκοτώνεις έτσι...
(εκτός αν υπάρχουν ιατρικοί λόγοι κλπ) -
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Ε δεν νομίζω αυτός που έδωσε 150k για την GTS να μην είχε να δώσει +500(?)€ τέλη. Άλλοι λόγοι θα τον οδήγησαν σε αυτό.
κοιτα, ειναι γεγονος οτι οι 'φραγκατοι' ζοριζονται. Η οικονομικη καταστροφη της λαϊκης βασης και η πτωση της καταναλωσης τους επηρεαζει αμεσα.
Ο φιλος βασικα παντα του αρεσε να τα χωνει. Απο πιτσιρικας με μισθο στο μαγαζι του πατερα του χτυπαγε οτι γουσταρε , ΖΧ-12R κλπ...Ε τωρα 'ψιλοζοριστηκε' καπως. Ο αδερφος του παλι με ιδια οικονομικη κατασταση κυκλοφορει μ ενα Κορολα του 02. ο Μονος στην οικογενειακη επιχειρηση με 'σαραβαλο'.μου θυμίζει γιο γνωστού εργολάβου που ερχόταν στο εργοτάξιο με πόρσε και μονασίνι...
τώρα θα παρακαλάει για βόλτα με κορόλα... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ε δεν νομίζω αυτός που έδωσε 150k για την GTS να μην είχε να δώσει +500(?)€ τέλη. Άλλοι λόγοι θα τον οδήγησαν σε αυτό.
+1
αν για οποιοδήποτε αγαθό ψωνίζεις μυαλομένα και με γνώμονα την τσέπη σου... ε δεν το σκοτώνεις έτσι...
(εκτός αν υπάρχουν ιατρικοί λόγοι κλπ)Eνταξει ο συγκεκριμενος το δωσε γιατι η οικογενεια του εκανε μια μεγαλη επενδυση - επεκαταση στην επιχειρηση και προκειμενου να μεινει απ εξω αναγκαστηκε να το δωσει για να συμβαλλει με το μεριδιο του.
Μιλωντας για Καγιεν παντως αν καποιο ψιλοσπρωχνεται εμπορικα ειναι μονο το 3.2 5ετιας και ανω γι αυτο και η τιμη του ειναι περιπου ιδια αν οχι υψηλοτερη απο το πεθαμενο (εμπορικα) Τουρμπο. -
Φίλος αγόρασε σήμερα 997 4S Cabrio Tiptronic του 2008 με 24.000 χλμ 50.000 ευρώ .
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Φίλος αγόρασε σήμερα 997 4S Cabrio Tiptronic του 2008 με 24.000 χλμ 50.000 ευρώ .ε θα ναι με τα 355 αλογα...
-
Χρεπι δλδ και με πολλα λεφτα...Κοτσο τον πιασαν...
-
περαν της πλακας - 30.000 δεν ειναι κι ασχημα
Παντως εφ οσον τα μοντελα 06 εως αρχες 08 δεν ειναι και ιδιαιτερα διαφορετικα μεταξυ τους, μια καλη αρκετα συμφερουσα αγορα θα ηταν κατι τετοιο -
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
περαν της πλακας - 30.000 δεν ειναι κι ασχημα
Παντως εφ οσον τα μοντελα 06 εως αρχες 08 δεν ειναι και ιδιαιτερα διαφορετικα μεταξυ τους, μια καλη αρκετα συμφερουσα αγορα θα ηταν κατι τετοιοάτσα και ναύπλιο ο πωλητής... η ωραίοτερη πόλη της ελλάδας με πολλές και ωραίες διαδρομές νιαρ μπαι...
-
η ωραίοτερη πόλη της ελλάδας με πολλές και ωραίες διαδρομές νιαρ μπαι...Mακράν!
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
η ωραίοτερη πόλη της ελλάδας με πολλές και ωραίες διαδρομές νιαρ μπαι...
Mακράν!
και ααααπειρα μπλοκα. Μ εχουν σταματησει ειτε σαν οδηγος ειτε σαν συνοδηγος περισσοτερες φορες απ οτι στην Αθηνα συνολικα.(Αντε να χω κατεβει 7-8 φορες το πολυ).Μακρια...
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Mακράν!
και ααααπειρα μπλοκα. Μ εχουν σταματησει ειτε σαν οδηγος ειτε σαν συνοδηγος περισσοτερες φορες απ οτι στην Αθηνα συνολικα.(Αντε να χω κατεβει 7-8 φορες το πολυ).Μακρια...
αντε ρε που θα μας κόψεις τον τουρισμό επειδή σε σταματάνε στα μπλόκα...
στην αργους-ναυπλίου ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙΣ , είναι νόμος...
μετά τα μπουζουκτζίδικα επίσης... -
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Mακράν!
αμα είσαι και ερωτιάρης ακόμα καλύτερα...
-
Mακράν!
αντε ρε που θα μας κόψεις τον τουρισμό επειδή σε σταματάνε στα μπλόκα...
στην αργους-ναυπλίου ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙΣ , είναι νόμος...
μετά τα μπουζουκτζίδικα επίσης...ναι γιατι πριν το Αργος τρεχεις? Εκει μας τη πεσαν με αυτοματα και μας εψαξαν και το αμαξι (Νισαν Αλμερα).
Περσι μας σταματησανε γιατι πηγαιναμε με 60 αντι 50. Δεν μας εγραψαν(παλι καλα). -
Mε τετοια κιβωτιαρα, ακομα και ο Αμερικανος επαθε κοκομπλοκο, και δεν θελει να ασχολειται με paddles και 'αηδιες'(?)...
Αφιερωμενο στον SV2 που υποστηριζε εντονα πριν κανα χρονο οτι η επομενη γενια 911, ΔΕΝ θα εχει χειροκινητο κιβωτιο...
Παλι καλα που υπαρχουν και μερικοι κατασκευαστες, που σεβονται τους ρομαντικους...
(χωρις να σημαινει οτι δεν αξιζει το νεο PDK, -καθε αλλο, γ@μ@ει και δερνει- αφου οι πρωτες εντυπωσεις ξενων δοκιμαστων, κανουν λογο για οτι καλυτερο πλεον στην αγορα ημιαυτοματων, μαζι με αυτα της Ferrari και του GT-R) -
τα μοντελα 997...το 4s με τα αλα εχουν διαφορα;;;εκτος το μοτερ..εμφανισιακα?
στα 996 ηταν πολυ μεγαλη σε εμφανιση με το 4s να ειναι πιο ογκοδες.
ενω με τα 997 δεν εχω παρατιρισει το ιδιο..εκτος και αν κανω λαθος -
Ο χρήστης tzapoauto έγραψε:
τα μοντελα 997...το 4s με τα αλα εχουν διαφορα;;;εκτος το μοτερ..εμφανισιακα?
στα 996 ηταν πολυ μεγαλη σε εμφανιση με το 4s να ειναι πιο ογκοδες.
ενω με τα 997 δεν εχω παρατιρισει το ιδιο..εκτος και αν κανω λαθοςΦαρδυ αμαξωμα: C4, C4s, GT3RS, Turbo, GT2
στενο αμαξωμα: C2, C2s, GT3H 997 ειναι γενικα φαρδυτερη και βαρυτερη απο την 996:
996 -
-
Uploaded with ImageShack.us
-
@SV2
Ησουν και εσυ? Δεν σε ειδα...Συγκινητικα αρτια κατασκευη, και ειδικα σε αυτο το μπλε...
(τελευταια προβα, λιγο πριν επισημη παρουσιαση)
Porsche Forum