-
Πάρτο απόφαση αν δεν αλλάξει κάτι δλδ αν δεν φύγουν αυτοί που μας οδήγησαν εδώ θα είσαι-είμαστε φτωχολογιά.
Βλέπεις να κινείται χρήμα? Βλέπεις να δημιουργούνται δουλειές? Βλέπεις να δουλεύουν τα μαγαζιά? Εγώ εδώ πάνω δεν βλέπω τπτ απολύτως. Νεκρή αγορά. Κάτω τί γίνεται?
Εισοδήματα είτε μειώνονται, είτε χάνονται (απόλυση) και οι φόροι άμεσοι και έμμεσοι έχουν φτάσει στο Θεό γιατί οι άχρηστοι νομίζουν ότι ο κόσμος έχει χρήμα. Λογικό όταν δεν έχουν δουλέψει μία μέρα εκεί έξω μην περιμένεις αποφάσεις γήινες.Βλέπεις κάτι άλλο από εξαθλίωση σε βάθος 2 το πολύ 3 ετών?
Τί θέλεις και αμάξι?
-
Θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και θα γίνουμε όλοι πλούσιοι.
-
Μόνο ο Τρύφωνας λείπει από το topic. Συνεχίστε έτσι!
@ οο( )
εκτός από τους δεξιούς, που θα τους στείλουμε στη Μακρόνησο. -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Συμφωνώ ότι όταν κάτι ειναι παράλογο τότε το καταδικάζουμε και καταθέρουμε πινακίδεςΕγω (αρα ίσως εγωιστικά όπως λένε κάποιοι) δε μπορώ να αφήσω αυτή τη στιγμή τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου χωρίς αυτοκίνητο.
Δε πουλάω αυτό που εχω 15000 ευρω ΜΕΤΡΗΤΑ που μου δίνουν ενώ το έχω πληρώσει 30+..
Προφανώς είμαι εναντίον αλλά το μόνο λογικό που βλέπω χρηματοοικονομικά είναι να το κρατήσω. Αλλιως χάνω τα λεφτά που έβαλα. Τι θα κάνω του χρόνου.... Ισως το αλλάξω. Αλλα τωρα 2 έτη αμάξι να καταθέσω πινακίδες... (είναι το μοναδικό που έχω) ε δε γίνεται..... Με εκβιάζουν το ξέρω αλλά δεν έχω εναλλακτική που να μη μου στοιχίσει 10000 ευρω. Γιατί θα σκοτώσω αυτό που έχω και θα πάρω άλλο....Η διαφορά σου με κάποιους άλλους εδώ μέσα είναι ότι εσύ δεν κοροϊδεύεις όσους προσπαθούν, στο μέτρο που μπορούν, να εκφράσουν με πράξεις την αντίθεσή τους στο άδικο, και δεν το παίζεις 'στα @@ μου όλα, εγώ να περνάω καλά'. Τουλάχιστον παρέθεσες ένα πιο λογικό επιχείρημα για να δικαιολογήσεις το γιατί δεν μπορείς να μην πληρώσεις και φέτος, από παρλαπίπες του στυλ 'όποιος δεν βγαίνει να το πουλήσει'.
Προφανώς δεν μπορούν όλοι να συμβάλλουν με τον ίδιο τρόπο σε ένα σκοπό αλλά υπάρχουν άτομα που σέβονται και στηρίζουν, έστω ηθικά, όσους προσπαθούν να κάνουν κάτι για το καλό όλων, και άτομα που η έννοια της κοινωνίας τους διαφεύγει παντελώς... (με αρχηγούς τους 300 της βουλής, πλην ελαχιστότατων εξαιρέσεων).
-
Δεν βλέπω τίποτε ευνοϊκό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα...κάτσω και να απολαύσω τον βιασμό μου. Όπου μπορώ, όπως μπορώ, θ' αντιδράσω. Στην τελική, προτιμώ να τα πίνω τα λεφτά μου σε ποτάκια ή να τα κάνω διακοπές, παρά να τα δώσω στον Βενιζέλο προκειμένου να κυκλοφορώ την οποιαδήποτε BMW.
Αφού το κράτος αποφάσισε να μου στερήσει κάποια πράγματα, θα του στερήσω κι εγώ έσοδα, έτσι πάει αυτό. Κι όχι μόνον από το αυτοκίνητο ε; Επίτηδες εδώ και καιρό δεν έχω κόψει δελτίο για ν' μην αποδώσω ΦΠΑ. Θα τον δώσω βέβαια στο τέλος του έτους, γιατί δεν γίνεται αλλιώς, αλλά όπου μπορώ, θα τους ζορίζω, μόνον με πίεση μπορεί να πετύχεις κάτι.Και να μην πετύχω όμως, τουλάχιστον θα έχω προσπαθήσει και δεν θα έχω καθήσει άβουλα να φάω το αγγούρι.
Η υστέρηση εσόδων για τον Νοέμβριο, έφτασε διψήφια νούμερα, ο Δεκέμβριος θα είναι ακόμη χειρότερος, αφού τα δώρα έχουν κοπεί και ο κόσμος έχει να πληρώσει για πολλές τρύπες... Οπότε, η πίεση καλό κάνει, έστω κι αν τελικά δεν πετύχουμε τίποτε.
-
O Nikos! αν θυμάμαι καλά, έχει εξηγήσει τον κύριο λόγο που στηρίζει τις απόψεις του. Δεν έχει άλλο αυτοκίνητο και το θεωρεί (και είναι) αναγκαίο για την δουλειά του. Εσείς του την πέσατε για λόγους που δεν μπορώ να αντιληφθώ. Πρέπει να στηρίξει τους 'αγώνες' που κάνετε? Αυτό σας έχει τονίσει τόσες φορές. Πιο λογικό επιχείρημα από το ότι του είναι απαραίτητο στην δουλειά ή/και το γουστάρει για το χόμπι του και την ευχαρίστηση που του βγάζει δεν υπάρχει.
-
Γρηγορη, παρεδωσες πινακιδες?
Μπορει καποιος καλος ανθρωπος να μου δωσει λινκ τα εγγραφα που θα πρεπει να κατεβασω/συμπληρωσω?Ευχαριστω!
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
@ οο( )
εκτός από τους δεξιούς, που θα τους στείλουμε στη Μακρόνησο.Δεν τον συμφέρει αυτή η εκδοχή.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
O Nikos! αν θυμάμαι καλά, έχει εξηγήσει τον κύριο λόγο που στηρίζει τις απόψεις του. Δεν έχει άλλο αυτοκίνητο και το θεωρεί (και είναι) αναγκαίο για την δουλειά του. Εσείς του την πέσατε για λόγους που δεν μπορώ να αντιληφθώ. Πρέπει να στηρίξει τους 'αγώνες' που κάνετε? Αυτό σας έχει τονίσει τόσες φορές. Πιο λογικό επιχείρημα από το ότι του είναι απαραίτητο στην δουλειά ή/και το γουστάρει για το χόμπι του και την ευχαρίστηση που του βγάζει δεν υπάρχει.Να κι ενας που με καταλαβαινει.
-
Εγώ προτείνω να δώσει κάποιος ένα αυτοκίνητο στο Νίκο να κάνει τη δουλειά του, αν ο Νίκος μας διαβεβαιώσει ότι προτίθεται να καταθέσει τις πινακίδες της 320.
Τόσοι επαναστάτες κάποιος θα βρεθεί να διαθέσει ένα αυτοκίνητο. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Εγώ προτείνω να δώσει κάποιος ένα αυτοκίνητο στο Νίκο να κάνει τη δουλειά του, αν ο Νίκος μας διαβεβαιώσει ότι προτίθεται να καταθέσει τις πινακίδες της 320.
Τόσοι επαναστάτες κάποιος θα βρεθεί να διαθέσει ένα αυτοκίνητο.Καλη ιδεα!!!
Δωστε μου ενα getz και αυριο καταθετω
-
Και οικονομικός, βολεύεται με getz, εγώ θα ζητούσα τουλάχιστον i30.
Ελπίζω να βοηθήσουμε έναν συνάνθρωπο ώστε όλοι μαζί να ασκήσουμε πίεση στο κράτος και να το τιμωρήσουμε. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Και οικονομικός, βολεύεται με getz, εγώ θα ζητούσα τουλάχιστον i30.
Ελπίζω να βοηθήσουμε έναν συνάνθρωπο ώστε όλοι μαζί να ασκήσουμε πίεση στο κράτος και να το τιμωρήσουμε.Μτχ των 5-6Κ κιολας.
Τσάμπα πράγμα!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Γρηγορη, παρεδωσες πινακιδες?
Μπορει καποιος καλος ανθρωπος να μου δωσει λινκ τα εγγραφα που θα πρεπει να κατεβασω/συμπληρωσω?Ευχαριστω!
δε θέλει τίποτα ρε συ
παίρνεις παραμάσχαλα τις πινακίδες κ την άδεια, πας στην εφορία (εκεί που έχει το πολύ κόσμο, θα το καταλάβεις ) συμπληρώνεις δυο έντυπα που εχει εκεί (ενα οτι καταθετεις κτλ κτλ, κ ενα ότι εχεις χώρο να το φυλάς) Θα κάνεις τρακ ντει το χοντα?Δωστε μου ενα getz και αυριο καταθετω
έχω ακουσει οτι το νεο AVEO είναι πολύ καλό ρε συ! για σκεψου το κ θα βρουμε ενα
-
Μια χαρα ειναι κ το aveo. Ελα σημερα στο γνωστο μερος να τα πουμε.
-
Το ξέρετε ότι όσοι παραδώσουμε πινακίδες δικαιούμαστε ανά μήνα ή 2 24ωρες ή 1 48ωρη άδεια για να κυκλοφορήσουμε τα αυτοκίνητά μας; Ναι!
Κάνουμε μια αίτηση στην εφορία στο πρωτόκολλο όπου γράφουμε τον λόγο που την θέλουμε, αλλά και την διαδρομή που θα κάνουμε.
Μας δίνουν ένα σήμα που γράφει ''Μ1'' από όσο κατάλαβα αντί για πινακίδες και όλα καλά!
Φυσικα πρέπει να γνωρίζουμε τον αριθμό πλαισίου και κάποιες λεπτομέρειες ακόμη βάση αδείας αυτοκινήτου.
Για ασφάλιση δεν ξέρω!το παραβολο για να τις παρουμε για μια ή δυο μερες είναι 4€
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
το παραβολο για να τις παρουμε για μια ή δυο μερες είναι 4€Καλό κι αυτό...
Όποιος δε βαριέται, ας φτιάξει πινακάκι με τον αριθμό ημερών που κάνεις break-even τα χρήματα των τελών, ανάλογα με τα κυβικά
-
για διλιτρο αυτοκινητο τα τέλη ειναι περιπου 2€ τη μερα κι αν βαλεις και την εκτακτη εισφορα περιπου 3€
Αν σκεφτεις ποσες μερες κάθεται πλεον το αυτοκίνητο, φαντασου πόσο θα σύμφερε να μπορουσαμε να πληρώνουμε με...την μερα έστω και 5€
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Πάρτο απόφαση αν δεν αλλάξει κάτι δλδ αν δεν φύγουν αυτοί που μας οδήγησαν εδώ θα είσαι-είμαστε φτωχολογιά.
Βλέπεις να κινείται χρήμα? Βλέπεις να δημιουργούνται δουλειές? Βλέπεις να δουλεύουν τα μαγαζιά? Εγώ εδώ πάνω δεν βλέπω τπτ απολύτως. Νεκρή αγορά. Κάτω τί γίνεται?
Εισοδήματα είτε μειώνονται, είτε χάνονται (απόλυση) και οι φόροι άμεσοι και έμμεσοι έχουν φτάσει στο Θεό γιατί οι άχρηστοι νομίζουν ότι ο κόσμος έχει χρήμα. Λογικό όταν δεν έχουν δουλέψει μία μέρα εκεί έξω μην περιμένεις αποφάσεις γήινες.Βλέπεις κάτι άλλο από εξαθλίωση σε βάθος 2 το πολύ 3 ετών?
Τί θέλεις και αμάξι?
Δηλ. αν ερθει η ΝΔ και μειωσει τους φορους οπως λες πως πιστευεις οτι θα πληρωθουν οι ΔΥ; Εχεις καποιο σχεδιο που θα βρουν τα χρηματα;
-
Βλέποντας και κάνοντας.
Τέλη κυκλοφορίας