-
Οχι δεν νομιζω ,αλλα ειναι μπερδεμενη ιστορια.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οχι δεν νομιζω ,αλλα ειναι μπερδεμενη ιστορια.Εχεις απαντηση στο alfa romeo topic να μη το κανουε χαλια εδω..
Τελος
-
Ολιγοήμερη παράταση, μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2011, για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας στις Δ.Ο.Υ., έδωσε το Υπουργείο Οικονομικών.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, η προθεσμία για την πληρωμή των τελών, που έληγε κανονικά σήμερα, παρατείνεται χωρίς την καταβολή προσαυξήσεων και προστίμων.
Παράλληλα, όσοι ιδιοκτήτες οχημάτων επιθυμούν να καταθέσουν τις πινακίδες και την άδεια κυκλοφορίας στην αρμόδια Δ.Ο.Υ., έχουν επίσης την δυνατότητα να το κάνουν έως την ίδια ημερομηνία.
-
καπου ακουσα οτι Για να καταθεσεις πινακιδες πρεπει να πληρωσεις 350 ευρω, πειτε μου οτι ειναι ραδιο αρβυλα σας παρακαλω...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
καπου ακουσα οτι Για να καταθεσεις πινακιδες πρεπει να πληρωσεις 350 ευρω, πειτε μου οτι ειναι ραδιο αρβυλα σας παρακαλω...Δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο κι όσο το έψαξα, δεν παίζει.
-
Ράδιο αρβύλα είναι, δες τι χρειάζεται εδώ: http://www.uturn.gr/ut/content.php?r=299
-
Γεια σας!
Έχω στην κατοχή μου ένα ford ST170 μοντέλο 2004. Επειδή έχει και η γυναίκα μου ένα άλλο 2λιτρο (που το πληρώνω εγώ) αποφάσισα να πληρώνω το ένα από τα δυο. Το φορντ το έχω βγάλει αγγελία από το καλοκαίρι, 5.000 ευρώ τιμή συζητήσιμη και δεν με έχει πάρει *ούτε ένας * τηλέφωνο να με ρωτήσει.
Οπότε μιας και χρειάζεται άμεσα σέρβις και ελαστικά, αποφάσισα να μην ξοδέψω πάνω από 3.000 (μαζί με την ασφάλεια) μέσα σε έναν χρόνο, για αμάξι που δεν πουλιέται ούτε 4.000 ευρώ.
Γι αυτό παραδίδω πινακίδες. Άκουσα χθες στις ειδήσεις πως υπάρχουν δυο τρόποι:
- καταθέτεις πινακίδες για ένα χρόνο λόγω αδυναμίας πληρωμής τελών.
- καταθέτεις πινακίδες για πάντα.
Θα ήθελα τη βοήθεια σας: και με τους δυο παραπάνω τρόπους, μπορώ να πουλήσω το αυτοκίνητο, άμα βρω αγοραστή; Εννοώ άμα καταθέσω τις πινακίδες για πάντα, μπορώ να πουλήσω το αυτοκίνητο σε ένα χρόνο; Επίσης για να το πουλήσω θα χρειαστεί να πληρώσω για τα τέλη κυκλοφορίας που δεν πληρώνω τώρα (2012);
Άμα βρω αγοραστή το 2013 (λέμε τώρα), αυτός ο πιθανός αγοραστής πρέπει να πληρώσει και τα τέλη του 2012; Ή μπορεί να πουληθεί, χωρίς να ανησυχώ για αυτά;
-
λοιπον εχουμε και λεμε. μπορεις να καταθεσεις πινακιδες στην ΔΟΥ προσωρινα.Αν το κανεις αυτο μπορεις να πουλησεις το αυτοκινητο οποτε θελεις πληρώνοντας τα τελη του τρεχοντος ετους.Αν καταθεσεις πινακιδες για παντα το ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ το αυτοκινητο και μετα δεν μπορεις να το πουλησεις μονο σαν ανταλλακτικα. Εσυ θα πας στην ΔΟΥ θα καταθεσεις πινακιδες προσωρινα και οταν με το καλο θα βρεθει αγοραστης θα πας θα τις παρεις και θα πληρωσεις το τελος του τρεχοντος ετους .Αυτα
-
Δεν το καταλαβαίνω αυτό που λες. Τι πάει να πει ότι διαγράφεις το αυτοκίνητό σου? Είχα καταθέσει πινακίδες πρόπερσι για 1.5 χρόνο, ούτε προσωρινά ούτε μόνιμα, απλά τις κατέθεσα. Ε, μετά από 1.5 χρόνο που ήθελα να το ξαναβάλω σε κυκλοφορία το αυτοκίνητο, πήγα και τις ξαναπήρα (τις ίδιες μάλιστα, δεν τις είχανε στείλει για καταστροφή).
-
Ε, αυτό σου λέει. Οτι μπορείς δηλαδή να καταθέσεις τις πινακίδες (προσωρινή ακινησία) και να τις ξαναπάρεις όποτε θέλεις (πληρώνοντας τα τέλη του τρέχοντος έτους). Κανονικά οι πινακίδες παραμένουν στην εφορεία για ένα χρόνο και μετά καταστρέφονται και πρέπει να πάρεις καινούριες (νέα νούμερα και τσίγγους). Η άλλη περίπτωση είναι να στείλεις το αυτοκίνητο για οριστική διαγραφή και ανακύκλωση, οπότε την διαδικασία αναλαβμάνει η εταιρεία ανακύκλωσης. Αλλά φυσικά αυτό δεν αφορά στην περίπτωση του atroxos αφού εκείνος θέλει να το πουλήσει όταν βρεθεί αγοραστής.
-
Αν θελω να κρατησω το αυτοκινητο χωρις να το κινησω ποτε(οποτε δεν θελω να το καταστρεψω στην ανακυκλωση- θελω απλα να το εχω στην κατοχη μου- σε οικοπεδο μου-χωρις να πιανει χωρο σε δημοσιο δρομο)τι ισχυει?
-
Παραδίδεις τις πινακίδες σου. Αυτό, δεν έχεις κάποια άλλη υποχρέωση πέραν του ότι δεν πρέπει να πιάνει δημόσιο χώρο. Τουλάχιστον αυτό έκανα πρόπερσυ και αυτό θα ξανακάνω φέτος. Στο γκαράζ μέσα, χωρίς πινακίδες .
-
ΟΚ thank
-
Καλησπερα,
θελω να ρωτησω αν γινεται καποιος να κανει οριστικη διαγραφη ενα αυτοκινητο οριστικα και να το κρατησει?? -
Όχι βέβαια.
Το αυτοκίνητο το πας υποχρεωτικά για ανακύκλωση. -
Ο χρήστης yamaha13 έγραψε:
Καλησπερα,
θελω να ρωτησω αν γινεται καποιος να κανει οριστικη διαγραφη ενα αυτοκινητο οριστικα και να το κρατησει??Γιατί να θέλει να το κάνει κάποιος αυτό ?
Μπορείς να το διαγράψεις και μετά να συνεννοηθείς με το ανακυκλωτήριο να το επαναγοράσεις για ανταλλακτικά. Όμως σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει το αυτοκίνητο να κοπεί, ώστε να μην μπορεί να επανακυκλοφορήσει (κόβουν τα σημεία που έχουν τον αριθμό πλαισίου ή και το σασί).
-
http://www.iefimerida.gr/news/28451/� ... E%B9%CF%87
http://www.euro2day.gr/news/highlights/ ... ticle.aspx
-
Το πρώτο το βρήκα λίγο βλακώδες σαν άρθρο.
-
επειδη μου εχει τυχει και μενα κατι τετοιο αν το ζησεις απο κοντα δεν το βλεπεις βλακωδες.απλα εχουμε συνηθισει εμεις στα αντικειμενικα αρθρα.!
-
Άκουσα σήμερα το πρωί ότι πέρσι κατατέθηκαν 160.000 πινακίδες. Φέτος αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά το νούμερο.
Παραδοση πινακίδων