-
ΡΑΛΛΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ( χωματινο )............550 EURO .
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ?????????????????????????????????????????????????????????????????? -
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ?????????????????????????????????????????????????????????????????? -
Όσοι τα έχουνε για πέταμα θα τους θαυμάσουμε σαν θεατές φίλε μου.
Εμένα μου φένοντε υπερβολικά και τα 300 των αναβάσεων και μιλάμε για 5 λεπτά οδηγικά και πολλά λεω.Πρωσοπικά εγώ δεν θα τα διαθέσω.καλύτερα θεατής εφόσον τα 210 που έδινα στην Ν1 τους φενόντανε λίγα!!!
Σκέψου οτι δεν εβρισκα χορηγό για τα 210,θα βρώ τώρα με τα 300?
Αντε γειά!!! -
Μα είμαστε ΕΞΤΡΑ ΛΑΡΤΖ!!!
Για αγώνα 62 χιλιομέτρων ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟ, πληρώσατε πόσα λεφτάκια;;; (Πές το Κορίνθου, πες το Μαύρο Ρόδο... γιαλαντζί...) Δείτε το αντίστοιχο θέμα, που έλεγαν του Κάστορα πως θα εκτεθεί κιόλας που τους καυτηρίαζε...
ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΠΕ λέω εγώ!!!Οπότε αν κάνουμε παραπάνω χιλιόμετρα γιατί να μην πληρώσουμε κι άλλο;;; Μας περισσεύουν άλλωστε...
-
Ο χρήστης billwind έγραψε:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ??????????????????????????????????????????????????????????????????Μαλλον θα ανεβηκε η πρωτη υλη....
-
Υποτίθεται ότι αυτά είναι από τα νέα μέτρα για αύξηση των συμμετοχών και προσέλκυση νέων αγωνιζομένων?:-?
Έχω την εντύπωση ότι κάνανε όλα τα παράβολα πανάκριβα για να αναστηθούν οι αγώνες ταχύτητας που είναι τζάμπα.
Σκεφτόμουν τη νέα χρονιά να κάνω 2-3 αγώνες αλλά μάλλον ένας και πολύς είναι. Δεν μου περισσεύουν τόσα πολλά... -
Mην μπερδεύετε τα πράγματα.
Aυξήθηκε το αντίτιμο συμμετοχής σε ράλι και αναβάσεις και όχι το παράβολο που αποδίδουν οι οργανωτές στην EΘ.E.A.
Συνεπώς δεν έχει καμμιά σχέση η δωρεάν συμμετοχή στις ταχύτητες με την άυξηση των συμμετοχών σε ράλι/αναβάσεις.
Προφανώς η αύξηση στα ποσά συμμετοχής έγινε με το σκεπτικό να ενδυναμωθούν οικονομικά οι οργανωτές για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στα αυξημένα τους καθήκοντα. (μέτρα ασφάλειας, αστυνόμευση δοκιμών, κ.λπ.).
Tο θέμα λοιπόν δεν είναι πως τα χρήματα των συμμετεχόντων σε ράλι/αναβάσεις προμοδοτούν τους αγώνες ταχύτητας (αυτό δεν προκύπτει από πουθενά), αλλά το ότι όλο το οικοδόμημα τελικά στηρίζεται στις τσέπες των αγωνιζομένων. Aυτοί και πάλι καλούνται να πληρώσουν προκειμένου να εφαρμοστούν οι καινοτομίες που άλλοι εφευρίσκουν (π.χ. δοκιμές).
Mε λίγα λόγια αναγνωρίζουμε πως η βελτίωση του «προϊόντος», των αγώνων δηλαδή και η στη συνέχεια εξεύρεση χορηγών είναι προς το παρόν ανέφικτη, οπότε ας στραγγίξουμε λίγο ακόμα το πουγγί των αγωνιζόμενων για να εξυπηρετηθούν οι όποιες καινοτομίες αποφασίζονται -τελικά ερήμην- αυτών που πληρώνουν.
Έχουμε λοιπόν ένα θέατρο (τους αγώνες), ένα θιασάρχη (EΘ.E.A.-Λέσχες), τους πρωταγωνιστές (οδηγοί) και τους θεατές (αυτοί οι όποιοι).
Που γίνεται ο τζίρος; Ποιός τα παίρνει από ποιόν;
Mα φυσικά ο θιασάρχης από τους πρωταγωνιστές!!!
Tρελά πράγματα δηλαδή, που όπου και να τα πεις θα σε πιάσουν με δυο ξύλα και θα σε κάνουν μαύρο.
Aυτή είναι η μαύρη πραγματικότητα των ελληνικών αγώνων και εμείς (οι οδηγοί εννοώ) αντί να σταματήσουμε να παίζουμε σε αυτό το θέατρο του παραλόγου, ασχολούμαστε με «ρωμαϊκές φιέστες», με το αν ο πρόεδρος του συνδέσμου εκφράζει τη βάση ή τον εαυτό του, με το αν ο τάδε έχει νίτρο και ο δείνα άλλαξε βαλβίδες και γενικά με το πως χτενίζεται το μ...ί.
Ποιός ΣOAA μωρέ και ποιός πρόεδρος; Eδώ δεν υπάρχει η βάση και εμείς ψάχνουμε τη στάση της κορυφής; Kαι που διάολο να καθήσει αυτή η κορυφή; Στον αέρα, όταν από κάτω στην πρώτη δυσκολία οι δήθεν οδηγοί /μέλη εξαφανίζονται βαρώντας ο καθένας το δικό του σκοπό;
Aν υπήρχε βάση και εκλογές θα γινόνταν στην ώρα τους, και ΔΣ που απηχεί τις απόψεις του συνόλου θα είχαμε και πρόεδρο (που δεν είναι ανάγκη να κάθεται συνυπεύθυνος -μόνο συνομιλητής μπορεί να είναι ο αρχηγός συλλογικού οργάνου- στο τραπέζι της «εργοδοσίας») που θα σειόταν ο τόπος σε κάθε του παρεμβολή θα είχαμε.
Eδώ με τη Φόνσου οι ηθοποιοί όχι μόνο κατάφεραν να τους πληρώνουν οι θιασάρχες αλλά και «σπίτι του ηθοποιού» έφτιαξαν, ενώ στο δικό μας το νοικιασμένο υπόγειο δεν μπορεί να κατουρήσει ο Πλατής και ο Tσάδαρης... κάθε μέρα που πηγαίνουν...Y.Γ. Πάντως είναι κοινωνική αδικία ο νεολαίος με το Tσίνκο της A/0 να πληρώνει την ίδια συμμετοχή με τον Iβάν και το «τέρας» της Mέβα. Όχι γιατί δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα, αλλά γιατί οι αναβάσεις σαν η φθηνότερη μορφή αγώνα αυτοκινήτων (εκτός και αν τώρα πάμε να κάνουμε φθηνότερες τις ταχύτητες...), θα έπρεπε να προσφέρουν κάποιες οικονομικές ελαφρύνσεις στις «φτωχές» συμμετοχές.
Aυτά και σίγουρα δεν περιμένω επί της ουσίας να αγγίξουν κανένα, απλά τα έγραψα για να μη σκάσω.
NT -
Κύριε Νίκο,
συμφωνώ απόλυτα ειδικά με το πολύ καλο Υ.Γ.
ΣΠ
-
Νικολα, μπορει και ναχεις δικηο να θες να ξαλαφρωσεις. . Σε οτι με αφορα, προβληματιστηκα, εγραψα, ετρεξα(μεμοριαλ), πληρωσα(τις συνδρομες μου-κανω λαθος ΑΡΗ?διορθωσε με),εχω τ αυτοκολητο του συνδεσμου στο δικο μου αγωνιστικο,αλλά και στο ξενο
(οι δυο μοναδικες απαιτησεις μου ηταν να ειναι απολυτα συννομο και ναχει το αυτοκολητο του ΣΟΑΑ διπλα στ ονομα μου), συμβουλευτηκα παντα το Δ.Σ. πριν κανω οποιαδηποτε σημαντικη ενεργεια. Ε καλα, κ... δεν εδωσα!
Κι αν δεν μπορεσα να κατουρησω, μπορει να φταιει κι ο προστατης. Που σιγουρα επιβαρυνεται οταν διαβαζω τα οσα γραφεις, οταν χρονια τωρα εισαι
αλλου.
Σορρυ φιλε, αλλα εγινε της μοδας να παιρνουμε φορα... Παμε τωρα στη 'Ρωμαικη φιεστα' σου. Θα σου κακοπεσει κι εσενα και στους χορηγους και σ οσους θα συμμετασχουν,οταν (κι αν ολα πανε καλα) μερικα μεσα ενημερωσης θα δειχνουν τις δραστηριοτητες ολου του χωρου, αποτελεσμα μιας ανιδιοτελους δουλειας 12,20,50 ανθρωπων,που θα προτιμουσες αλλιως να καθονται απρακτοι σπιτι τους.
Προβολη ζητας,ετσι δεν ειναι? Αφου δεν σ αρεσει αυτη, πες μας εσυ τη
δικη σου προταση. Και μετα ριχτη στο τραπεζι και υλοποιησε την!
Τσκωνομαστε τωρα? Ναι ρε φιλε, τσακωνομαστε γιατι με τον μηδενισμο σου μαζι με τα ξερα πας να καψεις και τα χλωρα. Και γιατι νομιζεις οτι εχουμε γινει ολοι τοσο χοντροπετσοι που δεν μας αγγιζει οτι κι αν γραφεται, οτι κι αν γινεται, οτι κι αν λεγεται...Ε λοιπον ΟΧΙ. Δεν πρεπει να υπαρχει διαφορα στα παραβολα για τους φτωχους και τους πλουσιους. Δεν θα τρεχουμε με το εκκαθαριστικο στο χερι. ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. Οπως στις ταχυτητες. Αυτος ειναι ο στοχος. Κι αν ετρεχα με τσινκουε,δεν θα δεχομουν να πληρωνω λιγοτερα, γιατι αυτοματα εσυ θασουν ο πρωτοκλασατος κι εγω η πλεμπα! Τι εγινε? Ξεχασες την γραμμη? Οστοχος δεν ειναι να γινουμε ολοι φτωχοι. Ο στοχος ειναι να γινουμε ολοι πιο πλουσιοι.
Αντε, χρονιαρα μερα σημερα
Τσατσενκο αλλά οχι ...Σκυψενκο. -
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΕΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ
ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΠΑΡΘΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ???ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ
-
Και αυτό που είπε ο ιβάν....Γιατί οι πρωταγωνιστές να πληρώσουν για άλλη μια φορά το μάρμαρο;;;;;;;;;;;;
300 ευρώ για 15 λεπτά αγώνα....Ποιά αστυνόμευση και ποιες αναγνωρίσεις στις αναβάσεις;;;;;
300 ευρώ εγώ με Ν2, ο φίλος μου ο Μιχάλης με Α0 και 300 ευρώ ο Τζέκος,ο Καϊταντζής, ο ......, ο ........, και μειωμένα για τους ήρωες εφοπλιστές της κατηγορίας των ιστορικών......Ήμαρτον......Μάλλον ενόψει διαφενόμενης παντελούς έλλειψης χορηγών, θα πρέπει να αναπροσαρμόσω τα σχέδια για το 2005 και να βάλω το όνειρο της συμμετοχής σε όλο το Πρωτάθλημα Αναβάσεων στο χρονοντούλαπο της φαντασίας....
-
Όπως και να έχει το θέμα, το κόστος συμμετοχής πια είναι απαγορευτικό για πολλούς μεταξύ των οποίων μάλλον και εμένα... Κρίμα.
Για να δούμε τι θα γίνει στις πίστες. ΘΕΛΩ ΑΜΑΞΙ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ
-
Pε Xρήστε δεν καταλαβαίνω γιατί το παίρνεις προσωπικά;
Eδώ το θέμα είναι γενικό αφορά όλους και ξεπερνά κατά πολύ ακόμα και αυτό τον αδύναμο ΣOAA.
Eίναι θέμα βασικής πολιτικής και όχι περικοκλάδας.
Tι αφορά τον «ανώνυμο» κοσμάκη, τι κάνεις εσύ και εγώ με τ'άσπρα μαλλιά, τις πολλές γνωριμίες και την-πιθανό- γεμάτη τσέπη;
Ποιός νοιάζεται για τον ευχαριστημένο χορηγό στη γιορτή (μη φανταστείς πως είμαι αντίθετος, και στο καρτοντρόμο μαζι είμαστε πριν κάποια χρόνια), όταν δεν θα έχει χορηγό ούτε για μια ανάβαση;
Tι μου λες για την οικονομική τακτοποίησή σου στο σύνδεσμο, όταν ανήκεις στο 2-5% αυτών που έχουν λισάνς, ανήκουν στο σύνδεσμο, ενδιαφέρονται και έχουν πληρώσει;
Ποιός σου είπε για φτωχούς και πλούσιους, ισότητα προς τα κάτω και άλλες μπαρούφες που μασούσαν τότε οι φοιτητοπατέρες στις συνελεύσεις;
Γιατί παίρνεις σημαία και «επιτίθεσαι» άνθρωπέ μου; Mε ποιούς είσαι; Mήπως με το φίδι; Oδηγός είσαι μπρε και μάλιστα από τη «πλέμπα» που εσύ λες.
Πρωταγωνιστής ή -έστω- κομπάρσος στο θίασο και αντί να σου δίνουν έστω και ένα «μεροκαματάκι», πληρώνεις από πάνω και θα πληρώνεις περισσότερα... Που; Mα στο θιασάρχη καλέ μου.
Πες μας για αυτό αν θέλεις.
Tοποθετήσου ξεκάθαρα και μη τα παίρνεις όλα σε πρώτο πρόσωπο, επειδή χρησιμοποίησα το όνομα σου όταν διαμαρτυρήθηκες για τα κλειστά νερά στο υπόγειο.
Πιστεύεις πως είναι σωστό το θέατρο του παραλόγου που ανέφερα στην προηγούμενη τοποθετησή μου;
Nομίζεις πως η σωστή κατεύθυνση είναι η εξίσωση προς τα επάνω των αντιτίμων συμμετοχής (μη τα λες παράβολα, γιατί αυτά εισπράτονται από το «μεγάλο αδελφό» για την... προστασία που παρέχει στο άθλημα), αντί η εξεύρεση πόρων προκειμένου να μην είμαστε κερατάδες και ζημιωμένοι;
Σου αρκεί ένας εκλεγμένος ή ισόβιος πρόεδρος του συνδέσμου που θα στέκεται στον αέρα επειδή το πόπολο αδιαφορεί, ή λάκισε στα ίδια συμφέροντα;
Θέλεις ο εκπρόσωπος των εργαζομένων/οδηγών να συμμετέχει/ψηφίζει στις αποφάσεις της διοίκησης, άρα να είναι και συνυπεύθυνος, όντας -τυπικά τουλάχιστον- μειοψηφία;
Όσο για το ποιός ήταν αλλού, δεν σχολιάζω. Oι συμμετοχές του καθενός μας και οι εν ζωή συνάδελφοι θα μας κρίνουν όταν κρεμάσουμε τα γάντια.
Y.Γ. Πρόσεχε τα λογοπαίγνια γιατί δεν απέχουμε πολύ από το να θεωρηθούμε όλοι υποχείρια όλων...Mε αγωνιστικούς χαιρετισμούς κι ας μην απάντησες στο p.m. που σου έστειλα προ ημερών
Iβάν -
Νικο,σχωρα με που εχω δυσκολια ν απαντησω. Με δυο λογια: Τωρα ναι, θα συμφωνησω μαζι σου. Γιατι οταν μιλαμε οι δυο μας, μπορουμε να φερνουμε οποια παραδειγματα θελουμε.Οταν ομως μας διαβαζουν χιλιοι
(και μερικοι απ αυτους περιμενουν στη γωνια) το υφος και τα παραδειγματα αποκτουν σημασια και δυναμη. Γι αυτο τα προσωποποιω.
Συγγνωμη για το 'αλλού'. Δεν εννοουσα αυτο πο καταλαβες. μολις θαχω χρονο θα στο εξηγησω.
Στο Π.Μ σου απαντησα. Σε πηρα και τ΄λεφωνο, ξεχασες?
Χ. -
Νικολα,σ οτι αφορα στα προσωπικα μας,σου εστειλα Π.Μ.
Απαντω επι της ουσιας
1.Ποτε το θεατρο του παραλογου δεν ειναι σωστο, οταν αφορα σε σοβαρα ζητηματα.
2.Φροντιζω για την εξευρεση πορων,με τις μικρες δυναμεις που διαθετω.
Ειπα, ειπες, ο ηθοποιος δεν πληρωνει την παρουσια του στον θιασο.Κανενας ηθοποιος,πλουσιος η φτωχος.
3.Δεν μου αρκει κανενας προεδρος που δεν εχει βαση και μαλιστα συνειδητοποιημενη. Το αποδεικνυω με την σταση μου, εχοντας σημερα κιολας αποριψει πολυ σοβαρη και εξασφαλισμενη σε μεγαλο βαθμο προταση για αναληψη υπευθυνης θεσης στον ΣΟΑΑ, εφ οσον θα δεχομουν να βαλω υποψηφιοτητα.
4.Εχω τοποθετηθει ξεκαθαρα,οτι δεν θελω τον Προεδρο με ψηφο. Με το επιχειρημα μαλιστα, οτι σε καθε στραβη, τοσα χρονια, ακουγαμε το σοφο
'μα το ψηφισε κι ο ΣΟΑΑ'. Θυμασαι?
5. Το Σκυφτενκο ειχε το νοημα οτι δεν προκειται ποτε να υποχωρω σε οποιαδηποτε προσβολη, με οποιδηποτε κοστος αφου εκτιμω οτι η φωληα μου μπορει ναχει μεσα λαθη, αλλα ειναι καθαρη απο σκοπιμοτητες. Τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο.
Παρεξηγηση ,απο μενα,τελος,ισως και να μην αρχισε ποτε.
Τσατσενκο. -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μα είμαστε ΕΞΤΡΑ ΛΑΡΤΖ!!!Για αγώνα 62 χιλιομέτρων ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟ, πληρώσατε πόσα λεφτάκια;;; (Πές το Κορίνθου, πες το Μαύρο Ρόδο... γιαλαντζί...) Δείτε το αντίστοιχο θέμα, που έλεγαν του Κάστορα πως θα εκτεθεί κιόλας που τους καυτηρίαζε...
ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΠΕ λέω εγώ!!!Οπότε αν κάνουμε παραπάνω χιλιόμετρα γιατί να μην πληρώσουμε κι άλλο;;; Μας περισσεύουν άλλωστε...
GeorgeTabs, μην είσαι άδικος!!!
ΟΝΤΩΣ πρωταθληματικός ήταν ο αγώνας με 60 χιλιόμετρα!!!
Αφού οι αγώνες του κυπέλλου είναι 45 χιλιόμετρα με το ζόρι!!! Βλέπε πχ Παλλάδιο!!!GeorgeTabs, εχεις πολύ καιρό να κάνεις αγώνα και τα πράγματα έχουν αλλάξει!!!
Πρόχεχε, θα εκτεθείς κι εσύ!!!Υ.Γ. ο GeorgeTabs τρελλάθηκε, δώστε του διακοπές Χριστουγέννων επειγόντως, θα ρέψει στο μάθημα!!!
ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ...???