-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Καθόλου αισιόδοξη η πρόβλεψη.... μείον 15% στα οχήματα +25% στα τέλη και έκλεισε η δουλειά...μα με τετοια λογικη δεν ελειψαν 0,3 δις απο το 2010 στο 2011? Και οταν το απολυτο νουμερο ειναι 1,2 δις ειναι μεγαλο ποσοστο. Εαν φανταστουμε οτι περσυ τετοια εποχη η οικονομια και οι αντοχες των πολιτων δεν εχει καμια σχεση,μαλλον για πανω απο 0,5 δις βλεπω την αποκληση.Για πολλοστη φορα και τον κοσμο θα ξεκολιασουν,και χρηματα δεν θα μαζεψουν.ΓΤΜΠΤΠ
-
Απο το παραπανω αρθρο..
Δεν έχουν ούτε για αποζημιώσεις
Τραγική χαρακτηρίζεται η κατάσταση που βιώνουν οι επιχειρηματίες του κλάδου αυτοκινήτου καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην “ΗτΣ” έχουν προβεί σε απολύσεις, σε μειώσεις μισθών, επιπλέον περικοπές αλλά και πάλι τα νούμερα δεν βγαίνουν και θέλουν να κάνουν και άλλες απολύσεις. Ωστόσο εδώ υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα καθώς δεν έχουν χρήματα για αποζημιώσεις! Οι λύσεις είναι δύο είτε υπογράφουν συναλλαγματικές που ενδεχομένως να μη δεχθεί ο υπάλληλος, είτε δίνουν αντί αποζημίωσης κάποιο μεταχειρισμένο ΙΧ που έχουν στην έκθεσή τους που επίσης μπορεί να μην δεχθεί ο υπάλληλος. Βέβαια στη σκέψη και μόνο της πτώχευσης κάποιας εταιρείας οι υπάλληλοι συμβιβάζονται με την λύση του μεταχειρισμένου ΙΧ παρά με εκείνη των συναλλαγματικών...
Ομως οι υπάλληλοι που απολύονται από τις επιχειρήσεις αυτοκινήτων στρέφονται στη “μαύρη” εργασία δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στις νόμιμες επιχειρήσεις του κλάδου. Ειδικότερα οι περισσότεροι άνεργοι πωλητές “στήνουν” online καταστήματα και πουλάνε αυτοκίνητα ενώ οι απολυμένοι τεχνικοί μετατρέπουν το γκαράζ του σπιτιού τους ή ακόμη και την πυλωτή σε συνεργεία. Ολα αυτά βέβαια γίνονται εκ του ασφαλούς καθώς κανείς δεν πρόκειται να τους ανακαλύψει και τα χρήματα που εισπράττουν είναι αφορολόγητα ενώ επιπλέον δεν καταβάλλουν ασφαλιστικές εισφορές ούτε τα λοιπά έξοδα που έχουν οι ελεύθεροι επατγγελματίες.Καλα την παλευουν εκει στην εφημεριδα..?
-
Για την Ημερισία μιλάμε...
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
τα μαθηματικά του άρθρου πάσχουν
η προκαταβολή και οι 47! δόσεις σαν άθροισμα δεν φτάνουν την αρχική τιμή (προ επιτοκίου) του αυτοκινήτου.
άρα κάτι λείπει, μάλλον η 48η δόση η οποία είναι το υπόλοιπο ~25%!
παραπλανητικό το δημοσίευμα για να μην πω πληρωμένη παγίδα και γίνω κακός.
πάντως κάτι ανάλογο έπαιζε και για τα μινι αν θυμάμαι καλά.
edit http://www.mini.com.gr/products_and_ser ... ni_select/σωστοτατος!!
Το επισημο λινκ http://etsiaplagolf.gr/
-
μα το γραφει, εξοφληση του υπολοιπου ποσου στην 48η δοση...
-
Η κουβεντα εγινε για το προχειρογραμμενο αρθρο του newsin που εμοιαζε περισσοτερο με διαφημιση...
-
Βγήκαν οι πωλήσεις Νοεμβρίου.
Forza Renault.
Και σχολιάζω εκ των προτέρων ότι το νούμερο είναι πραγματικό και χωρίς πινακιδώματα επειδή έτυχε να έχω κάνει σχετική συζήτηση στα μέσα του μήνα.Χρόνια είχε να είναι εντός των 10 πρώτων σε πωλήσεις. Βέβαια έχω τις αμφιβολίες μου κατα πόσο θα μπορέσουν να διατηρήσουν τέτοιο αριθμό πωλήσεων. -
Δειτε πάντως πως ξεμακραίνει συνεχώς η πρώτη 3άδα opel-toyota-vw.Το Νοέμβριο είχαν περίπου το 40% των πωλήσεων της αγοράς .Στο δε 11μηνο από την αρχή του έτους 33,5% ή αλλιώς το 1/3 της αγοράς είναι opel-toyota-vw Aντε να βγάλουν και τα segments να δούμε πάλι πόσο πρώτο ήταν το corsa,το οποίο έχει ξεκωλωθεί απίστευτα νούμερα κάνει
-
Όντως, ο τέταρτος είναι στα μισά του τρίτου.
-
Tις σπάμε τις 100.000 πωλήσεις φέτος ?Μάλλον οριακά όχι,μιας που ο Δεκέμβρης παραδοσιακά είναι ο χειρότερος μήνας πωλήσεων.Απορώ πάντως με τα τάρταρα των πωλήσεων της mazda.Πάνε για φούντο,άκου 27η θέση έχει πτώση πάνω από 70% φέτος
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Βγήκαν οι πωλήσεις Νοεμβρίου.Forza Renault.
Και σχολιάζω εκ των προτέρων ότι το νούμερο είναι πραγματικό και χωρίς πινακιδώματα επειδή έτυχε να έχω κάνει σχετική συζήτηση στα μέσα του μήνα.Χρόνια είχε να είναι εντός των 10 πρώτων σε πωλήσεις. Βέβαια έχω τις αμφιβολίες μου κατα πόσο θα μπορέσουν να διατηρήσουν τέτοιο αριθμό πωλήσεων.πωλητής της Renault ?
-
Ίσως μέτοχος.
-
Χαχαχα! Τίποτε από τα 2! Απλά fan κ ιδιότητα φοιτητής. Επίσης λάτρης των αριθμών και των στατιστικών. Και με γνωρίζουν προσωπικά από εδω μέσα αρκετοί. Η πηγή μου ναι είναι πωλητής.
-
Έφατσε η Renault στο top 10; Κρίμα. 256 κομμάτια. Τη Skoda και την Toyota δεν τις πέρασε πάντως
-
69 πωλησεις η Lancia?????????????
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Έφατσε η Renault στο top 10; ΚρίμαΓιατι ρε συ?
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Έφατσε η Renault στο top 10; Κρίμα
Γιατι ρε συ?
Γιατί μπορούσε να φτάσει ψηλότερα
-
Μαλιστα
-
Πάντως και στην Ευρώπη έχει ανακτήσει τη 2η θέση, με σημαντική διαφορά βέβαια από την 1η VW.
-
Kαι στη Σουηδία είναι πρώτη η Βόλβο, και μάλιστα τα μπεστ σέλλερ της είναι τα στέισον. Πότε είδατε για τελευταία φορά στέισον στο δρόμο?
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ (+ τιμές & προσφορές) [#2]