Ο χρήστης georgepb έγραψε:
Ξερω οτι δεν υπαρχουν αυτες μονο οι επιλογες, αλλα εγω σε αυτες εχω καταληξει. Προφανως, δεχομαι και οποιαδηποτε αλλη προταση, κατα προτιμηση τεκμηριωμενη, χωρις τις κλασσικες προκαταληψεις. Η καρδια μου λεει το Abarth punto evo, καινουργιο, αλλα η λογικη προσταζει Ibiza Cupra. Βρισκομαι ενα βημα πριν τη παραγγελια του Abarth, αλλα ηθελα να ακουσω και αποψεις απο ανθρωπους πιο εμπειρους στο χωρο. Εγω ειμαι νεος ακομα..
Καλησπερα και απο εμενα. Δεν νομιζω οτι μεταξυ των δυο αυτοκινητων τιθεται σε αυτο τον βαθμο το διλημμα, τυπου 'λογικη vs συναισθημα'...Η μονη 'λογικη' που διαφαινεται στο cupra ειναι η σχετικα λιγο πιο χαμηλη μεση καταναλωση, που θα μπορει να εχει, λογω συνδυασμου twincahrger με 7αρι ημιαυτοματο...Κατα τα αλλα και το Cupra απευθυνεται κυριως σε...συναισθημα. Για εμενα το διλημμα ουσιαστικα συνοψιζεται ως εξης: χειροκινητο hot hatch vs ημιαυτοματο hot hatch.
Eκει νομιζω βρισκεται πρωτιστως το ζουμι, ειδικοτερα για νεους 'ανησυχους' οδηγους, υποθετω οπως και εσυ.
Απο την στιγμη που διαλεξεις/ξεκαθαρισεις τι σου αρεσει-ταιριαζει-προτιμας, σε επιπεδο μεταδοσης/κιβωτιου, τοτε η επιλογη θα ειναι και πιο ευκολη, αλλα και συνειδητοποιημενη. Απο εκει και περα σαφεστατα μικροδιαφορες στα δυο αυτοκινητα, σε επιπεδο οδικης συμπεριφορας -περα απο την καθαρα υποκειμενικη εμφανιση, μεσα-εξω-, υπαρχουν, αλλα πιθανοτατα θα ειναι ανευ ουσιας ή/και δυσδιακριτες, για ενα ευλογο χρονικο διαστημα, στην πιθανοτατα σχετικα περιορισμενη οδηγικη εμπειρια, λογω του νεαρου της ηλικιας σου.
Το ibiza Cupra, περα απο την διαφορετικοτητα του εξαιρετικου ημιαυτοματου (τελεια λειτουργια, ειδικα σε καθημερινες συνθηκες, αρκετα καλη σε σβελτους ρυθμους, και απλως καλη(?) αν καποια στιγμη αναζητησεις το κατι παραπανω σε διαδρομη με στροφες, αλλα με περιορισμους οπως, αναγκαστικη αυτοματη αλλαγη σε επομενη σχεση οταν βρεθεις στον κοφτη, αλλα και αναγκαστικη λειτουργια Kickdown, αν βυθισεις αποτομα το γκαζι στο πατωμα, ολα αυτα ακομα και στην θεση 'S' του κιβωτιου), παταει αρκετα καλα στο δρομο, εχει σχετικα καλη αισθηση το τιμονι, για ηλεκτρικο, και το XDS -ηλεκτρομπλοκε- βοηθαει αρκετα στα σφιχτα κομματια.
Οδηγωντας το, νιωθεις, χαρις και με τα paddles που εχει στο τιμονι, oτι βρισκεσαι σε μια 'κυριλλε' πολεμικη μηχανη για το δρομο. Το μονο μειονεκτημα που προσωπικα βρηκα, -περα απο την συγκριτικα μειωμενη συμμετοχικοτητα εξαιτιας του ημιαυτοματου- ηταν η καπως σκληρη για τα γουστα μου αναρτηση. Εχει ειπωθει απο αρκετους δοκιμαστες οτι αυτη του FR αγγιζει την χρυση τομη, και το κανει ιδανικοτερο στην καθημερινη συμβιωση. Υπαρχει και χρηστης του forum, κατοχος FR, ο ddl449, ο οποιος θα μπορει πιθανοτατα και να σε διαφωτισει περαιτερω.
Το Evo Punto Abarth δεν το εχω οδηγησει, ειχα την χαρα να οδηγησω για λιγο το GP Αbarth SS, και το βρηκα ακομα πιο 'πολεμικο' απο το Cupra, και μαλιστα με old school χαρακτηριστικα για hot hatch, με λιγο παραπανω turbo lag απο το αναμενομενο, αλλα και σχεδον αγωνιστικo feeling, απο τις τελειες αναρτησεις, πανισχυρα φρενα και σφιχτο πλαισιο.
Στο 'απλο' evo Punto Abarth, λεγεται οτι εχει περασει σε μεγαλο βαθμο το στησιμο που ειχε το GP SS, και επιπλεον υπαρχει και η λειτουργια ενος ηλεκτρομπλοκε, παρομοιο με το εξαιρετικο που εχουν και οι AR.
Xαρις τον Multiair και τα +10 αλογα σε σχεση με το απερχομενο GP Αbarth, οι επιδοσεις, και ιδιαιτερα οι ρεπριζ ειναι πιο κοντα με το προηγουμενο SS και πιθανοτατα με λιγοτερο turbo lag, και με μεγαλυτερο διαθεσιμο ευρος ισχυος/ροπης.
Συνοπτικα, το cupra ειναι σχετικα πιο ευκολο να το πας γρηγορα, αλλα παραλληλα νιωθεις οτι συμμετεχεις λιγο λιγοτερο στα οδηγικα δρωμενα. Με το Evo Punto Abarth, ισχυει μαλλον το αντιθετο. Θελει λιγο μεγαλυτερη προσηλωση για να παει αντιστοιχα γρηγορα, αλλα παραλληλα, ανταμοιβει τον οδηγο του σε μεγαλυτερο βαθμο.
Ελπιζω να βοηθησα...