-
Κωλοτουρκοι ειμαστε ολοι
-
Καλα και γω που μαι κατα το ημισυ Αρκας και κατα το αλλο μισο Μακεδονας το ιδιο Τουρκοσπορος ειμαι...
-
Μακεδόνας εκ σκοπίων..?
-
Ναι, αλλα και οι Τούρκοι απο Μογγολία καταγονται, αρα Μογγολόσποροι είμαστε....!!
-
Και οι Μόγγολοι από που κατάγονται?
-
Ειναι απογονοι του Μεγα Αλεξανδρου αρα ειναι και αυτοι Μακεδονες
-
Kλειστο μεχρι νεωτερας [mod]
-
Μιας και το σωστό τοπικό είναι κλειστόν μέχρι νεωτέρας, ας ποστάρω στο αμέσως καταλληλότερο
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μιας και το σωστό τοπικό είναι κλειστόν μέχρι νεωτέρας, ας ποστάρω στο αμέσως καταλληλότερο -
Αυτό είναι κάπου στο νότιο Λονδίνο.
Κρίμα πάντως που δεν υπάρχει κάποιος χαρακτηρισμός ανάλογος με το 'white trash' στα UK English, πραγματικά χρειάζεται...
-
Α αυτό ειναθ το σκηνικό; Το σχολίαζαν πριν μερικές μέρες συμφοιτητές, παίζει να έγινε και εδώ γύρω
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Και το ζώο αυτό πάω στοίχημα ότι είναι 19 χρονών το παιδάκι το έχει απο τα 16 και κάθε βράδυ μεθάει στην pub ζώντας από το επίδομα. Τελικά ο Rick της είχε κάνει καλό εκείνο το Σαββατόβραδο που είχε τελειώσει μέσα της ...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μιας και το σωστό τοπικό είναι κλειστόν μέχρι νεωτέρας, ας ποστάρω στο αμέσως καταλληλότεροθα την παράτησε ο άντρας της για καμιά Ρωσίδα θεογκόμενα
-
Ναι αλλα το παιδι τι φταιει να βγει με αποθημενα λογω της οικογενιακης καταστασης ...
-
Όταν εχω τα χώνω για το πουστρονήσι...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Όταν εχω τα χώνω για το πουστρονήσι...Σωστά αυτά μόνο στην Αγγλία γίνονται
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Αυτό είναι κάπου στο νότιο Λονδίνο.Κρίμα πάντως που δεν υπάρχει κάποιος χαρακτηρισμός ανάλογος με το 'white trash' στα UK English, πραγματικά χρειάζεται...
Wibledon-Croydon είναι το δρομολόγιο. Η εν λόγω κυρία συνελήφθη την Δευτέρα αφού το όνομα της είναι γνωστό στις αρχές και βέβαια κατηγορείται για ρατσισμό. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτή είναι η λύση αφού θα ακουστούν οι φωνές, απο την ίδια και αλλους, πως δεν μπορεί να μιλήσει ελεύθερα στην ίδια της την χώρα. Εγώ βέβαια θα έλεγα πως πολύ αξία της δώσαμε της εν λόγω κυρίας.
http://bigbrowser.blog.lemonde.fr/2011/11/29/my-tram-experience-chronique-du-racisme-ordinaire-en-angleterre/ -
Απλά να σας ενημερώσω οτι έχω φιλοξενήσει στο σπιτι μου 2 Γερμανούς φοιτητές που είχαν ερθει με το πρόγραμμα εράσμους και παρακολουθουσαν μαθήματα στην φιλοσοφική. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. Ξεκάθαρα μου έλεγαν οτι ΚΑΝΕΝΑΣ Γερμανος δεν τους θέλει,γιατι έχουν λενε πολλα δικαιώματα. Αντιθέτως είχαν την καλύτερη αποψη για τους Έλληνες και ολοι οι Γερμανοί θαυμάζουν τους αρχαίους Έλληνες.
Πάντως είναι πολυ φαγανά παιδάκια . Η μανά μου τους έφτιαξε τα πάντα και έτρωγαν σαν μηχανές. Μονο χόρτα δεν δοκίμασαν ,γιατι μου έλεγαν χαρακτηριστικά ''δεν είμαστε πρόβατα για να φάμε χόρτα.''. Μόνο λουκάνικα τρώνε στην Γερμανια αυτοι ρε.
Υ.Γ Μιλουν άπταιστα Αγγλικά οι Γερμανοί. Τουλάχιστον αυτοι που γνώρισα
-
Αμα γνωρισεις και αλλους θα αλλαξεις γνωμη
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Αμα γνωρισεις και αλλους θα αλλαξεις γνωμηΙσως. Εγω μιλάω για την δικιά μου εμπειρία. Δεν νομίζω να ερχόντουσαν να σπουδάσουν εδω αν δεν τους άρεσε η Ελλαδα. Για την Τουρκία ουτε που ήθελαν να ακουν το όνομα της
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;