Sep 23, 2002, 4:26 PM

Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Το μονο που εχω να πω ειναι οτι ειναι λυπηρο να βλεπω εσας εδω, οι οποιοι εχετε τοσες ιδεες για το πως ειναι η ζωη στις ΗΠΑ, απο ολες τις πλευρες, οταν κανεις σας δεν εχει ζησει εδω και οι περισσοτεροι δεν εχουν καν επισκευθει την χωρα.

Για οσο αξιζει η γνωμη μου, η ζωη στις ΗΠΑ δεν εχει να κανει τιποτε με το αρθρο που αρχισε αυτο το θρεντ.

Αγαπητε Gavriil1 Εχεις δικιο.ΔΕΝ ΘΕΛΩνα επισκεφτω ποτε μια χωρα που Α)Δεν εχει ιστορια.Β)που τρομοκρατει αυτη ολα τα εθνη στο κοσμο Γ)που μαστιζεται απο τεραστια εσωτερικα προβληματα-Σκανδαλα επι σκανδαλων βλεπε ENRON Δ)που φοβασαι να κυκλοφορησεις στο δρομο διοτι καθε sec γινεται μια ληστεια.Ε)που υπαρχουν ανιχνευτες οπλων στα σχολεια.Δ)που επι 40 χρονια ειχε χωρισει το κοσμο στα 2.ΣΤ)που παρεμβαινει με το πιο απολυτο τροπο(βομβαρες-ειπαμε πως στο Αμερικα ειναι ολα big.)σε ολα μα ολα τα μερη του κοσμου(Βιετναμ,Κορεα,Κουβα,Βαλκανια,Περσικος,Αβγανισταν(εως εκει εφτασε η χαρη της!!!!).
Μπορω να εξαντλησω το αλφαβητο αλλα θα σας κουρασω και δεν θελω.
Αλλα εχεις ποτε σου αναλογιστει πως αυτο το τραγικοτατο γεγονος που εγινε την 11η Σεπτεμβριου και που ολους μας εκανε να λυπομαστε συμβαινει καθε λιγο και λιγακι σε μια διαφορετικη μερια του πλανητη?Και βεβαια το ειναι θυτης...
Εχεις σκεφτει ποσοι ανθρωποι σε ολο το κοσμο ειπαν προς στιγμη ΄΄καλα να παθουν??΄΄ Το ξερω οτι ειναι απανθρωπο και συγκλονιστικο αλλα ειναι η πικρη αληθεια.
Για αυτο σου λεω πως δεν θελω να επισκεφτω ποτε αυτη τη χωρα που μονο πονο προκαλει σε καθε μερια του πλανητη.
Δε θελω να επισκεφτω την χωρα που γεννησε εναν MacArthur,που εριξε πρωτη τις ατομικες βομβες,που υπαρχει ακομα θανατικη ποινη.Αν καποιος επρεπε να εβρισκε τον θανατο σε μια απο αυτες τις αηδιαστικες καρεκλες ειναι ο καθε Bush και ο καθε Clinton εστω και αν αυτοι ειναι μαριονετες.
Sorry για το υφος μου αλλα επειδη δε μπορουμε να αντιδρασουμε,τουλαχιστον τα γραφουμε και καποιος τα διαβαζει.
-Ο Κολομβος φταιει για ολα.