Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν παράτησες τον FF στην έκδοση 3κάτι (όπως αρκετοί), δοκίμασε τώρα την 8. Πολύ βελτιωμένος.
Δεν παρατησα τον FF με την εννοια να τον απεγκαταστησω απο το pc μου,απλα καπου εκει στην εκδοση 5-6 τον αφησα για να δοκιμασω 2-3 αλλους browsers,τωρα τον εχω σαν δευτερο,αν για καποιο λογο κρασαρει η εχει προβλημα ο chrome με καποια σελιδα,ανοιγω τον FF8.
Το παθαίνει αυτό ο Chrome, ειδικά σε πιο αδύναμα συστήματα. Το εμφανίζει όμως σπανιότερα και σε δυνατά PCs. Επίσης σε αδύνατα συστήματα κολλάνε τα add-ons.
Απο οτι εχω ψαξει λιγο στο google,το θεμα αυτο με το shockwave,δεν εχουν βρει ακομα καποια λυση η τι φταιει και κρασαρει καποιες φορες,παροτι εχουν γινει βελτιωσεις και updates,το προβλημα παραμενει κ στην τελευταια εκδοση του chrome.
Αδιάφορος ο Opera? Σπέρνει από το κουτί του. Πολύ γρήγορος, συγχρονίζει με Opera mini στο κινητό, κάνει backup online (τέρμα το mozbackup), addons έχει λίγα αλλά ουσιαστικά πχ adblock, παραμετροποίηση και είναι ελαφρύς.
Ενταξει,δεν ειπα οτι ειναι κακος broswer ο Opera,απλα οπως σε διαφορα πραγματα κατι μας κανει κλικ περισσοτερο η λιγοτερο,ετσι κ στην περιπτωση του Opera δεν τρελαθηκα να τον εχω για βασικο browser,εχει να κανει και με τι χρηση κανει ο καθενας,πχ εμενα δεν με ενδιαφερει αν συγχρονιζει με το κινητο γιατι ποτε δεν μπαινω στο net απο το κινητο.