-
HAN-4018 Opel corsa, το πρώτο που βλέπω με 4 μπροστά!
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Θρίλερ με το ΗΑΝ-4*** , θα το δούμε μάλλον από βδομάδα...
Και θα το βλέπετε για όλο το 2012, βάλε και κάμποσο 2013, τι βιάζεσαι;...
Tα ίδια θα λέω τότε για το ΗΑΝ-5*** και πάει λέγοντας
-
KNT 1015,
Πάντα αναρωτιόμουν γιατί δεν ακολουθείται η αλφαβητική σειρά, π.χ. δεν υπάρχει ΚΝΝ ή ΚΝΟ, αλλά περάσαμε απευθείας στο ΚΝΤ, εκτός κι αν κάνω λάθος -
Ο χρήστης elvet έγραψε:
KNT 1015,
Πάντα αναρωτιόμουν γιατί δεν ακολουθείται η αλφαβητική σειρά, π.χ. δεν υπάρχει ΚΝΝ ή ΚΝΟ, αλλά περάσαμε απευθείας στο ΚΝΤ, εκτός κι αν κάνω λάθοςΥπάρχουν οι λεγόμενοι εξαιρούμενοι συνδυασμοί οι οποίοι δίνονται στο τέλος. Π.χ, οι συνδυασμοί που τελειώνουν σε Ι, Ο, Υ και τα τελευταία διπλά γράμματα (πχ ΚΝΝ) απαγορευόντουσαν για τους πρώτους συνδυασμούς. Στους επόμενους συνδυασμούς, π.χ. μετά το ΗΡ. στο Ηράκλειο που ακολούθησε το ΗΚ. δόθηκαν κανονικά αυτοί οι συνδυασμοί. Επίσης παραλείπονται και στους πιο αργούς συνδυασμούς και επιπλέον γράμματα, π.χ στην Άμφισσα τα ΑΜΒ, ΑΜΖ, ΑΜΡ, ΑΜΤ. Την λογική τους δεν μπορώ να την καταλάβω, ίσως να ήθελαν να τους κρατήσουν για άλλες περιοχές που ίσως να τελείωνε το απόθεμα. Μόνο τα διπλά γράμματα μπορώ να καταλάβω που ίσως λόγω και αισθητικής να το χαλάνε
Στα δικά μας τώρα: παρατήρηση από garvanitis: Ρ 42006
-
ΚΒΤ-1000 ταξινομήθηκε τη Δευτέρα 21/11.
ΑΡΝ-3335 σε μεγάλο τζιπ στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 19/11, ίσως εκτός σειράς.
ΕΜΝ-4166 έξω από το σπίτι μου στην Αθήνα, έτριβα τα μάτια μου...
Ο χρήστης mjr έγραψε:
...Tα ίδια θα λέω τότε για το ΗΑΝ-5*** και πάει λέγονταςΑυτά θα τα βλέπεις ως το 2020...
EEE 4333 σε φιέστα
Μοιάζει εκτός σειράς, θα το ψάξουμε. Κατά τα άλλα θυμίζει πολύ κάποιο nickname...
-
ΙΜΡ 6490 επαγγ.
ΟΒΥ 84
ΟΜΖ 4**
@mjr Πφφφ... Άργησες! Τα ΗΑΝ-4*** έφτασαν στην Αθήνα! ΗΑΝ-4001 σε μαύρο micraΟ χρήστης ikarus260 έγραψε:
Ωραίες οι ταξινομήσεις . Παρατηρήσατε κάτι? οι τρεις τελευταίοι συνδυασμοί από Ι.. στην Αθήνα, δόθηκαν πρώτοι στην Ανατολική Αθήνα, όπως π.χ. ΙΜΚ (το πρώτο του ΙΜ.), το ΙΟΜ και τώρα το ΙΡ. Νομίζω ότι και το ΙΚ. δόθηκε πρώτο στην Ανατολική αθήνα, χωρίς όμως να είμαι σίγουροςΚαι το πρώτο ΙΚ* δόθηκε στην Ανατολική Αθήνα (ΙΚΟ το 2007). Αλλά και το πρώτο ΙΗ* δόθηκε στην Ανατολική Αθήνα (ΙΗΤ, επίσης το 2007!
Και επειδή σου αρέσουν αυτά, και εγώ παρατήρησα ότι το ΙΡΒ είναι ο πρώτος συνδυασμός σε Ι*Β, μετά τα ΙΚΒ/ΙΜΒ που είχαν δοθεί μαζί στα μέσα προς τέλη του 2008 (Λίγο οι χαζές κατανομές, λίγο η πτώση των ρυθμών, πέρασαν 3+ χρόνια για να εμφανιστεί συνδυασμός στην Αθήνα σε Β (**Β))www εχεις το sony ericsson ray? Θα μου πεις μερικες εντυπωσεις?
Όντως το έχω . Δεν είναι ελληνικό, καθώς εδώ κόστιζε 200 ευρώ περισσότερα (και δεν είναι καιρός να τους χαρίσω τόσα λεφτά για να είμαι 100% καλυμμένος με την εγγύηση. Ούτως ή άλλως και τώρα μάλλον καλύπτεται λόγω πανευρωπαϊκής). Η εμπειρία μου σε android ήταν σε 1.6 (xperia mini) και σε 2.1 (galaxy 3). Το ray έχει την 2.3 και δεν έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις που είχα. Ούτε κολλήματα/καθυστερήσεις γενικώς, ούτε κολλήματα στις κλήσεις, ούτε ανοίγει κλείνει μόνο του κλπ. Η οθόνη είναι υψηλής ανάλυσης και πολύ φωτεινή (αν και τη δουλεύω στη χαμηλότερη φωτεινότητα λόγω μπαταρίας). Με αυτό τον περιορισμό η μπαταρία κρατάει 1,5 μέρα με αρκετή χρήση. Για εμένα, ένα τηλέφωνο πρωτίστως πρέπει να είναι λειτουργικό (να μπορείς να το κουβαλάς μαζί σου, όχι κάποια άλλα σαν μίνι tablets ) και αυτός είναι ο βασικός λόγος που το επέλεξα. Ελπίζω να σε διαφώτισα. Αν έχεις κάτι άλλο συγκεκριμένο να ρωτήσεις, ριχ'το
-
ΡΥΗ-841, με επιφύλαξη διότι το είδα απο γωνία, ίσως ήταν 641...
Κατα τα λοιπά
-
ταξινομηση πρωινη. ΚΒΤ 1014. Ασπρο φιατ πουντο κατω απο το σπιτι μου, ΗΜΙ 2244
-
master thaliarque μια ερωτηση. Το οτι καποιες περιοχες λογω πολλων ταξινομησεων εχουν 3-4 σειρες συνδυασμων,το καταλαβαινω.π.χ. Ηρακλειο πατρα χανια βολος χαλκιδα κλπ.το οτι καποιες αλλες π.χ. Ροδοπη ξανθη λαρισα εχουν 3 ενω π.χ. Καβαλα κορινθος 2 που ασχετα με την κριση και την πτωση των ταξινομησεων στο εγγυς μελλον σε 8-9 χρονια θα τελειωσουν.αυτες,π.χ. Η ροδοπη κυριως θα παιξουν το ρολο της δεξαμενης; γιατι η ροδοπη εχει δωσει παρα πολλους συνδυασμους σε αλλες περιοχες. Ισως αυτη ηταν η προβλεψη;
-
με ποια κριτηρια γινανε οι επιλογες συνδυασμων στις εκτος περιοχων με παρα πολλες ταξινομησεις;
-
**ΧΙΕ 9631 **toyota auris μου φάνηκε, ίσως σημερινό
-
Ταξινομήσεις
ΙΜΧ-2822 22/11
ΙΜΡ-6495 21/11 επαγγ., πολύ σύντομα νέος κλάδος εδώ
ΙΡΒ-1141 22/11
ΙΟΧ-8800 22/11 επαγγ., υποψιάζομαι πως ο νέος κλάδος έχει ξεκινήσει προ πολλού, έχετε το νου σας!
ΗΚΥ-5495 21/11, τέλος αυτής της εβδομάδας, αρχές επόμενης ο νέος κλάδος
ΒΟΙ-9960 22/11
ΚΒΤ-1018 22/11, το 1014 δόθηκε χθες...
ΚΙΖ-9976 21/11
ΚΙΖ-9295 15/11ΕΕΕ-2297,2299 17/11, τέλειωσαν οι κόκκινες του Χολαργού, αναμένεται νέος κλάδος
ΟΒΥ 210 22/11
ΟΙΟ 981 22/11
ΖΑΧ 997 22/11Ο χρήστης www2000 έγραψε:
ΙΜΡ 6490 επαγγ...Πολύ καλή παρατήρηση, έδωσε αφορμή να ψάξουμε ένα κλάδο που πίστευα πως πάει πολύ πιο αργά!
master thaliarque μια ερωτηση. Το οτι καποιες περιοχες λογω πολλων ταξινομησεων εχουν 3-4 σειρες συνδυασμων,το καταλαβαινω.π.χ. Ηρακλειο πατρα χανια βολος χαλκιδα κλπ.το οτι καποιες αλλες π.χ. Ροδοπη ξανθη λαρισα εχουν 3 ενω π.χ. Καβαλα κορινθος 2 που ασχετα με την κριση και την πτωση των ταξινομησεων στο εγγυς μελλον σε 8-9 χρονια θα τελειωσουν.αυτες,π.χ. Η ροδοπη κυριως θα παιξουν το ρολο της δεξαμενης; γιατι η ροδοπη εχει δωσει παρα πολλους συνδυασμους σε αλλες περιοχες. Ισως αυτη ηταν η προβλεψη;
Απολύτως καμία πρόβλεψη, όλα στην τύχη! Πόσο λογικό είναι η δεξαμενή να βρίσκεται στη Θράκη;...
με ποια κριτηρια γινανε οι επιλογες συνδυασμων στις εκτος περιοχων με παρα πολλες ταξινομησεις;
Κριτήρια; Τι σημαίνει κριτήρια;...
-
MIT 6667 Renault Clio 1.2 TCE Energy, κατά 99% σημερινή η ταξινόμηση.
-
HAM-5817 Opel astra
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
@mjr Πφφφ... Άργησες! Τα ΗΑΝ-4*** έφτασαν στην Αθήνα! ΗΑΝ-4001 σε μαύρο micraΕκεί ήρθαν; Έτσι εξηγείται! Τα αναζητώ στον Πύργο και αυτά έχουν αρχίσει τα ταξίδια
Το 4001 δεν είναι απαγορευμένος αριθμός; -
Παρατηρώντας στην πρώτη σελίδα τους συνδυασμούς που πρόκειται να δοθούν μελλοντικά σε διάφορες περιοχές βρήκα μερικές ενδιαφέρουσες:
Η Μαγνησία κάποια στιγμή θα δώσει ΒΑΧ.
Η Κως το επαναστατικό ΕΑΜ.
Η Ιεράπετρα ΑΕΚ(καβατζάρω από τώρα το ΑΕΚ 21 για τον αδερφό μου)...
Οι Σέρρες ΙΧΑ (ι-χααααααααααα).Αλλά εκεί που έλιωσα και με πόνεσαν τα νεφρά μου από τα γέλια ήταν στο παρακάτω:
Ο χρήστης Ομαδα πινακιδων έγραψε:
ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2011
ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ
32. Ιωάννινα: ΙΝΟ 501 (06/10/11), επόμενοι συνδυασμοί: ΙΝΥ, ΙΝΧ, ΙΙΑ, ΙΙΒ, ΙΙΕ, ΙΙΖ
Επόμενοι συνδυασμοί προς εκτύπωση: ΙΙΗ, ΙΙΙ (Ζουμπουλία),[/url]
ποιός θεούλης το έγραψε αυτό;
-
Kαι ένα ΙΟΙ-5750 σε λευκό ... αυτοκίνητο
Αρχίζω να ξεχνάω
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Παρατηρώντας στην πρώτη σελίδα τους συνδυασμούς που πρόκειται να δοθούν μελλοντικά σε διάφορες περιοχές βρήκα μερικές ενδιαφέρουσες:
Η Μαγνησία κάποια στιγμή θα δώσει ΒΑΧ.
Η Κως το επαναστατικό ΕΑΜ.
Η Ιεράπετρα ΑΕΚ(καβατζάρω από τώρα το ΑΕΚ 21 για τον αδερφό μου)...
Οι Σέρρες ΙΧΑ (ι-χααααααααααα).Αλλά εκεί που έλιωσα και με πόνεσαν τα νεφρά μου από τα γέλια ήταν στο παρακάτω:
ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2011
ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ
32. Ιωάννινα: ΙΝΟ 501 (06/10/11), επόμενοι συνδυασμοί: ΙΝΥ, ΙΝΧ, ΙΙΑ, ΙΙΒ, ΙΙΕ, ΙΙΖ
Επόμενοι συνδυασμοί προς εκτύπωση: ΙΙΗ, ΙΙΙ (Ζουμπουλία),ποιός θεούλης το έγραψε αυτό;
Είναι απλό, ανανέωσε την πρώτη σελίδα ο Καπουτζίδης!
-
IMX 2927 νέο Toyota Yaris στο μπορντό του
και
ΙΡΖ 1901 τετράγωνη πινακίδα σε Toyota Land Cruiser κυπαρισσί! Είναι δυνατόν να προχωρήσανε τόσο σε συνδυασμό για να δώσουν τετράγωνη???
-
ΑΗΜ 7745 σε Mazda 6...
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
IMX 2927 νέο Toyota Yaris στο μπορντό τουκαι
ΙΡΖ 1901 τετράγωνη πινακίδα σε Toyota Land Cruiser κυπαρισσί! Είναι δυνατόν να προχωρήσανε τόσο σε συνδυασμό για να δώσουν τετράγωνη???
Είχε ειπωθεί απ' τον thaliarque παλαιότερα ότι θα δίνονταν σε τετράγωνες ΙΡΖ 1900/2899 οπότε απ' αυτή την παρτίδα είναι
-
HKY 6640 volvo station
-
ΝΟΥ-502 σε κίτρινο PIAGGIO CARNABY ...(Εύοσμος) ....
κατα τ' άλλα κάνω συμπαράση στον Dr.House ... πολύ μεγάλη νέκρα έπεσε κι εδώ!!!
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011