-
Άσχετο, αλλά να σας πω την εμπειρία μου από (παλαιότερα) μικρά αυτόματα:
- Punto selecta του 97. To πήρα μετ/μένο, μετά από λίγο άρχισε να κάνει περιέργους θορύβους το κιβώτιο και να χάνει λάδια το κιβώτιο.
- Polo 1.4 99. Good old τεχνολογία: Ροπάτος 8-βάλβιδος κινητήρας που τραβούσε από 1000rpm, κλασσικό 4-τάχυτο κιβώτιο μετατροπέα ροπής, άμεσο αλλά κοπανούσε σε αλλαγές 1η -> 2η.
- Polo 1.4 02. Πολυβάλβιδος κινητήρας σε λίγα κυβικά + μακριές (4 μόνο) σχέσεις + αυξημένο βάρος = πολύ αργό στις αντιδράσεις. Είναι πάντως οικονομικό, ποιοτικό, έχει χώρους και ταξιδεύει σαν αυτοκίνητο μεσαίας κατηγορίας. Το έχει η γυναίκα μου και δε το αλλάζει.
Τώρα ψάχνω και ένα για μένα
-
Καλά ειναι γνωστό οτι ειμαι τρελαμένος με το JAZZAKI (κάτοχος γαρ) και έχω αναφερθεί και σε παλιότερα mail μου με τα καλύτερα λόγια.
Προχθές είδα και το ανανεωμένο JAZZAKI και το ερωτέυθηκα ΔΙΣ!!!
Ανανεωμένη και δυναμική μάσκα,πολύ εντυπωσιακό ηχοσύστημα και ηλεκτρονικός κλιματισμός και φλας στους καθρέπτες. Εάν προσθέσουμε και τα 7χρονια εγγύηση,την απαράμιλλη αξιοπιστία των κινητήρων HONDA και την ποιότητα κατασκευής made in Japan τι βγάζουμε...???
Για μένα το καλύτερο ''μικρό'' αυτοκίνητο με διαφορά
Με λίγα λόγια όλα τ'αλλα ειναι απλά οδοντόκρεμες!!!
Γι'αυτό be COOL,be JAZZ!!!
-
Kαλά και το κίτρινο ειδικά ειναι πολύ ''COOL''
Συμφωνείτε...???
-
Επιτέλους έρχεται και το Jazz/Fit εδώ στο Καναδά.
Και σε τιμή τρέλας. Ορε μάνα μου. Περιμένω πως και πως να το δικιμασο.
Ίσως είναι #1 στην μικρή λίστα για το αυτοκίνητο της γυναικας που θα πάρουμε φέτος.
-
Ο χρήστης stavrosbiologos έγραψε:
Συμφωνείτε...???
Πολύ όμορφο! Λέω να το πάρω για ΤΑΞΙ!
-
Παιδιά υπάρχει ένα πολύ ανοιχτό πράσινο μεταλλικό (opal green), το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει σχεδόν καθόλου (τουλάχιστον εδώ : Πάτρα). Το είδα πρόσφατα εκτός Ελλάδας κι έπαθα.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Συμφωνείτε...???
Πολύ όμορφο! Λέω να το πάρω για ΤΑΞΙ!
Πλάκα,πλάκα αμα δεις τους χώρους που έχει στα πίσω καθίσματα και στο πορτπαγκαζ γίνεται άνετότατα ταξάκι!!! ....και θα εισαι και ο μόναδικός που θα έχει JAZZAKI TAXAKI!!!
-
Καλησπέρα σε όλους,
Πηγαίνοντας για το Colt έτυχε να δώ το Jazz από κοντά... απλά τέλειο από άποψη χώρων και ποιότητας κατασκευής.Αν είχε λιγα αλογάκια παραπάνω (η ροπή βέβαια φαινεται καλή) και καμιά χιλιάδα κουκουβάγιες (
-
μια χαρά πάει! Για το μοτέρ του έχω ξαναγράψει τι μου θύμισαν τα 2 μπουζί στον κύλινδρο
-
[quote='Traction']Καλησπέρα σε όλους,
Πηγαίνοντας για το Colt έτυχε να δώ το Jazz από κοντά... απλά τέλειο από άποψη χώρων και ποιότητας κατασκευής.Αν είχε λιγα αλογάκια παραπάνω (η ροπή βέβαια φαινεται καλή) και καμιά χιλιάδα κουκουβάγιες (
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εγω εχω αυτοματο και ειμαι πρωτος στα φαναρια....
Ακόμη να βρεθεί Υaris δίπλα σου;
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
παω απο στενα και ειμαι μονος μου
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
μπουάχαχαχχαχαχαχα, έτσι, έεεετσι!!!
-
Παιδιά, το jazz είναι καλύτερο σε ρεπρίζ από το colt
-
γιατί όχι???
το 7άρι ή το 5άρι? -
Με το 5άρι
Συν το γεγονός ότι είναι πιό αθόρυβος, με καλύτερη κατανάλωση και πολύ καλή ροπή.
Αν δεις το autotriti, έχει συγκριτικό εκεί με το colt (βέβαια έχει το προηγούμενο jazz όχι το ανανεωμένο του 2005 με τα 4 δισκόφρενα κλπ )
-
Ο χρήστης stavrosbiologos έγραψε:
Πλάκα,πλάκα αμα δεις τους χώρους που έχει στα πίσω καθίσματα και στο πορτπαγκαζ γίνεται άνετότατα ταξάκι!!! ....και θα εισαι και ο μόναδικός που θα έχει JAZZAKI TAXAKI!!!Αν είναι να το πάρω για ΤΑΞΙ τότε..... θα το σκεφτώ
-
-
Gia sas. Vriskome poli konta stin paragelia enos mixanikou (taxitites) jazz. Afto gia to opio den exo kataliksi einai to xroma kai ta extra pou tha zitiso.
- Ena pragma pou mou ekane entiposi einai oti ta provolakia omixlis gia na topothetithoun kovete i maska. Proseksa sto site tis honda kai sto diafimistiko filadio oti iparxi fotografia pou dixni to jazz me provolakia ala i maska pou exi den einai afti pou kiklofori stin agora. Kseri kanenas tipota ...den mou fenete logiko na min exi thesis opos ixe ston profilaktira prin to facelift.
- Gia extra vriskome anamesa se prostateftika (eksoterika perimetrika portes klp) kai se tempeli (ton ida stin ekdosi elegance). Esis ti valate kata tin agora ?
- Gia xroma leo : mavro / molivi / sirius blue (aresi stin sizigo)
kamia gnomi ?
-
Ο χρήστης xftery έγραψε:
Gia sas. Vriskome poli konta stin paragelia enos mixanikou (taxitites) jazz. Afto gia to opio den exo kataliksi einai to xroma kai ta extra pou tha zitiso.- Ena pragma pou mou ekane entiposi einai oti ta provolakia omixlis gia na topothetithoun kovete i maska. Proseksa sto site tis honda kai sto diafimistiko filadio oti iparxi fotografia pou dixni to jazz me provolakia ala i maska pou exi den einai afti pou kiklofori stin agora. Kseri kanenas tipota ...den mou fenete logiko na min exi thesis opos ixe ston profilaktira prin to facelift.
- Gia extra vriskome anamesa se prostateftika (eksoterika perimetrika portes klp) kai se tempeli (ton ida stin ekdosi elegance). Esis ti valate kata tin agora ?
- Gia xroma leo : mavro / molivi / sirius blue (aresi stin sizigo)
kamia gnomi ?
- τεμπέλη θα βάλω
- το μπλέ το ελεκτρίκ. μου αρέσει.
- δεν εχω ιδέα... παντως δε θα στην χαλάσουν κιολας αν την κόψουν. Θα ξέρουν. ισως να έρχεται απο το εργοστάσιο παραγγελία με άλλη μάσκα και να εχει προβολάκια επάνω
Ανανεωση του Jazz