-
Το dual 1,80 με gf8600 δεν θα φτάνει υποθέτω
Πού και πού μου έρχεται να παίξω κανα παιχνιδάκι, 1 φορά το χρόνο συνήθως. Αυτό το θέλω.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Υ.Γ. Το εβαλα παλι Battlefield 2 = FTW To πιο ολοκληρωμενο BF για μενα
είναι κανείς σε κανέναν server?
έπαιξα Caspian Border/ Operation Metro για κανένα 2ωρο, ξεκλείδωσα το 40mm .....μετά πήγα BC2 και έπαιξα Valparaiso k Οasis
το BF3 μόνο πόλη κ ερημο έχει γαμώτο κ πολύ Ιράν , λίγο χιονάκι θέλουμε κ καμιά ζούγκλα -
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
@bihlas
Κατέβασέ το και πες μας εντυπώσεις...Το κατέβασα και έπαιξα λίγο εχθές το βράδυ και σήμερα το μεσημέρι. Πολύ καλοσχεδιασμένο, πρωτότυπο το σύστημα
με τις εκφράσεις των προσώπων βασισμένο σε ηθοποιούς. Με τετραπύρηνο 2.8, 4gb ram και 4850 1gb τρέχει νεράκι με
τις ρυθμίσεις τέρμα, δεν έχει πολλή δράση βέβαια. Δεν το βρήκα όμως και πολύ ενδιαφέρον, είναι εύκολο και νιώθεις
ότι κυλάει μόνο του, οπότε δεν σε κρατάει συγκεντρωμένο και κάνεις λαθάκια στις ανακρίσεις διότι δεν υπάρχουν και
συνέπειες, κουτσά-στραβά θα λυθούν οι υποθέσεις έτσι κι αλλιώς. Για να περνάει η ώρα μια χαρά είναι για τεμπέληδες
σαν εμένα Ένας ''μοντέρνος'' gamer που έχει μεγαλώσει με πιστολίδια δεν θα το άντεχε ούτε μία ώρα βέβαια... -
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Tο L.A. Noire το έπαιξε κανείς? Ενδιαφέρον και σοβαρό φαίνεται, για τύπους του χαλαρού gameplay σαν εμένα φαίνεται
ότι πρέπει, αξίζει να το βάλω να κατέβει? Είναι και 15gbμαπα , δεν εχει σημασια τι επιλεγεις , το αποτελεσμα ειναι το ιδιο , ειναι σα να βλεπεις ταινια και η ουσιαστικη συμμετοχη σου σε αυτη ειναι μαλλον μικρη
-
από την Origin θα φάω ban εάν περάσω πειρατικό από EA μόνο ή και από άλλες εταιρίες??
θέλω να περάσω το Grid από Codemasters, αυθεντικό θα είναι απτο βιντεοκλάμπ, αλλά θα βάλω NoDVD -
θα φας μπαν οτι και αν εχεις περασμενο στο account του origin
-
-
-
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
http://pro.majorleaguegaming.com/live/starcraft_2halo reach
Και γαμώ τα fps.
Εννοείται πως θα ήταν στο mlg.
Όπως γενικότερα όλη η σειρά Halo.Τρομερό multiplayer, ανταγωνιστικό, υπερπλήρες, θέλει ικανότητες και πολύ διασκεδαστικό.
Στην Ελλάδα υπάρχει επιλεκτικό κοινό που παίζει φανατικά Halo, η πλειοψηφία δυστυχώς στρέφεται στα κλασσικά cod, bf. Δεν γουστάρουν πράσινα και μπλε εξωγηινάκια, θέλουν μόνο βαρβατίλες marines.Βγήκε και το Halo Combat Evolved Anniversary πριν λίγες ημέρες, remastering του πρώτου Halo και είναι απόλαυση.
-
Ο χρήστης johnnypatras έγραψε:
http://pro.majorleaguegaming.com/live/starcraft_2
halo reach
Και γαμώ τα fps.
Εννοείται πως θα ήταν στο mlg.
Όπως γενικότερα όλη η σειρά Halo.Τρομερό multiplayer, ανταγωνιστικό, υπερπλήρες, θέλει ικανότητες και πολύ διασκεδαστικό.
Στην Ελλάδα υπάρχει επιλεκτικό κοινό που παίζει φανατικά Halo, η πλειοψηφία δυστυχώς στρέφεται στα κλασσικά cod, bf. Δεν γουστάρουν πράσινα και μπλε εξωγηινάκια, θέλουν μόνο βαρβατίλες marines.Βγήκε και το Halo Combat Evolved Anniversary πριν λίγες ημέρες, remastering του πρώτου Halo και είναι απόλαυση.
μπηκε μονο και μονο επειδη εχει προμοταρει σε βαθμο αηδιας αυτο το μιασμα που καθεσαι πισω απο μια πετρα και η ζωη σου ανεβαινει μονη της
ευτηχως στα μεγαλα δεν εχει μπει και ουτε προκειται
εδω στο esl παιζουν ακομη quake!(και δεν παιζει να υπαρχει καποιος νοημον να το συγκρινει με το Halo σε τιποτα) -
Τα άλλα σύγχρονα δημοφιλή shooters δεν έχουν regenerative health δηλαδή;
Ίσα ίσα, ειδικά στο τελευταίο Halo (το Reach) έχεις λάθος στο πώς δουλεύει η ανανέωση της ζωής.
Υπάρχει μεν το shield, αλλά αν σου τελειώσει και συνεχίζει να σε χτυπά ο αντίπαλος, πέφτει η ζωή σου κανονικά.
Αν επιζήσεις και ξαναανεβεί η shield, ναι μεν έχεις shield αλλά όταν ξανατελειώσει από χτυπήματα εξακολουθείς να έχεις την μειωμένη ζωή που είχες και πριν. Εκτός αν βρεις health pack.
Πολύ έξυπνη υλοποίηση, ουσιαστικά αυτήν είχε και το πρώτο Halo. Φτιάχνονται πολύ ωραίες τακτικές και στρατηγικές μες στο παιχνίδι.
Και φυσικά υπάρχουν και playlists με απενεργοποιημένη εντελώς την shield. Old times classic δηλαδή, για όσους γουστάρουν.
Άνετα κοντράρεται με quake 3, εκεί ήμουν στην εποχή του και το έπαιζα.
Και από άποψη κόσμου και competitiveness και skill. Απλά είναι μόνο σε κονσόλα.Και πρόκειται βέβαια και για fps με μία πολύ ωραία sci-fi ιστορία από πίσω (ειδικά όσοι γουστάρουν από αυτά και έχουν διαβάσει και τα βιβλία γνωρίζουν για τι μιλάω).
-
ποιο εχει regen?..
δεν ειμαι καθολου λαθος δεν επρεπε να υπαρχει ΚΑΝ η δυνατοτητα να κανει regen ειπαμε στο half life ειχε την ασπιδα αλλα υπηρχαν σημεια (αν τα εβρισκες κιολας να την φορτωσεις ) αλλιως λος πουλος και εμενες καπου ψαχνοντας στο Halo δεν εχεις τον φοβο του να πεσεις στην μαχη γιατι ξερεις οτι θα κατσεις καπου και να ανεβει ξανα συνεπως ναι μεν η δραση δεν κοβεται αλλα δεν εχεις καθολου το μυαλο σου σε αλλα πραγματα..(οχι οτι εχει κιολας και τιποτα αλλο αφου δεν μπορει να βαλει γριφους στο multiplayer )συγκρινουμε playstyle πληκτρολογιο και ποντικι vs gamepad? ειναι δυνατον?
βεβαια το να μπλεκεις θεους/θεοκρατια vs τεχνολογια σε μια ιστορια παντα στο τελος καταληγει σε epic fail ακομη και στις σειρες..(galactica/sg1 δυο τελευταιες σεζον) -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ποιο εχει regen?..Ποιό δεν έχει;
Φυσικά και είσαι λάθος, υπάρχει η φιλοσοφία πως επειδή ο τυπάς στο halo (ο Master Chief) είναι είδος βιονικού ανθρώπου τέλος πάντων (για να μην αναλύσω το πώς και τι) ο οποίος φοράει μία ειδική στολή που παρέχει την shield. Αν έχεις παρακολουθήσει την ιστορία/ παίξει το παιχνίδι θα το γνωρίζεις.
Είναι και θέμα γούστου εν τέλει για εμένα και όχι θέμα επίδειξης 'hardcorίλας'. Ο καλός ο παίκτης θα δείξει την αξία του παντού.
Μια χαρά είναι ο controller και αν θες και μια αιρετική άποψη χρειάζεται πολύ μεγαλύτερο skill για να είσαι ανταγωνιστικός με controller. (εγώ είμαι νουμπάς συγκριτικά:lol: )
BSG είμαι 3η σεζόν οπότε πρόσεχε μην με σποϊλάρεις.
Τα endings τι τα έβαλες; (btw valve respect εννοείται, η σειρά half life είναι η μόνη που ίσως θα έβαζα πιο πάνω, αλλά πρέπει να δούμε πότε θα βγάλουν το έρμο το episode 3, ή το hl 3 τέλος πάντων)
-
παρα πολλα δεν εχουν (πολλα εχουν shield αλλα σχεδον κανενα δεν κανει regen μονο του) (η ιστορια του halo βγηκε μετα το παιχνιδι οχι πριν οποτε δεν ξερω γιατι το λεμε ιστορια)
δεν υπαρχει αυτο που λες για τα controllers διοτι απλα οταν πριν λιγο καιρο ανοιξαν την close beta του cs go ειδαν οτι πολυ απλα το aim με το ποντικι ειναι κατι που απλα δεν μπορει να γινει replicate με κανεναν τροπο και το ειπαν ατομα που εχουν βγαλει πολλα λεφτα απο το game
τι να σποιλαρω απλα σου λεω οτι μολις δεις το τελος θα θελησεις να καψεις το pc σου (αυτα τα περι θεου και αλλες πιπες σε sci fi απλα ειναι μεγα FAIL!)
η σειρα παει πρωτα
half life
duke nukem και quake/ut
deus ex
και μετα ολα τα αλλα -
Τα πιο δημοφιλή της εποχής (cod, bf) έχουν; Έχουν, οπότε τι κοροϊδευόμαστε τώρα;
Η ιστορία βγήκε αφού είδαν πως άρεσε πολύ η πλοκή στο πρώτο, οπότε ακολούθησαν και τα βιβλία κλπ. . Συμφωνώ πως 'έδεσαν' το game mechanic του shield με την ιστορία, αλλά τουλάχιστον έχει μία βάση. Όχι όπως στα cod, bf και κάθε λογής fps που αυτό-healάρεσαι τη στιγμή που φοράς μια απλή στρατιωτική στολή.
Και επαναλαμβάνω, regenerate κάνει μόνο η shield, οπότε τα health packs είναι πολύ χρήσιμα.Για το cs go έχεις επίσης λάθος, μια χαρά θα βγει στις κονσόλες.
Για το ποντίκι να στην εκφράσω αλλιώς την 'ένστασή' μου: θεωρώ αφύσικα και μη ρεαλιστικά τα response times που υπάρχουν με τη χρήση του. Δεν θα τα δεις πουθενά αυτά που γίνονται με το ποντίκι 'εκεί έξω'. Άλλο πράγμα η ευκολία.
Κι ας το αφήσουμε εκεί.Βλέπεις που είναι και θέμα προσωπικού γούστου πάντως; Μου χώνεις εκεί το duke nukem και με σκοτώνεις (OK, fun παιχνιδάκι με μπινελίκια, μέχρι εκεί όμως). Επίσης Deus Ex δεν είναι αμιγώς shooter. Και το shooting του (όσον αφορά τα mechanics, την αίσθηση κλπ.) εδώ που τα λέμε δεν είναι και το πιο δυνατό του σημείο.
Στην δική μου λίστα στην κορυφή βρίσκονται παιχνίδια όπως half life 2, halo, bioshock.
-
δεν ξερω δεν εχω παιξει κανενα απο αυτα περα απο το πρωτο mw
το καταλαβα και το ξερω απλα σου λεω πως ΔΕΝ πρεπει ΔΕΝ ειναι even online
δεν ειπα οτι δεν θα βγει ειπα οτι απλα δεν εχει νοημα να προσπαθουν να κανουν replicate γιατι πολυ απλα κανενα gamepad δεν μπορει να φτασει π.χ το razer mamba(αλλωστε δεν υπαρχει αφυσικο γιατι πολυ απλα τα fps δεν θα επρεπε καν να υπαρχουν σε κονσολες οχι μονο επειδη τα εχουν κανει καταναλωτικα προιοντα αλλα επειδη οπως τα fighters σε pc ετσι και τα fps δεν εχουν λογο υπαρξης σε κονσολεςμα φυσικα και θα τα βαλω αυτα δημιουργησαν την σχολη των fps μαζι με το wolfenstein 3D... το deus ex του 2000 ειναι παιχνιδι σταθμος οχι μονο επειδη ηταν ενα αρτιο τεχνολογικα παιχνιδι αλλα επειδη ειχε και ενα στορι που ξερεις οτι θα το δεις στο μελλον..
τοτε δεν εβλεπες multiplayer αηδιες και πρασινα αλογα 'σκοτωσε 100 για να γινεις λοχαγος' ειχαν ενα απιστευτο single player κομματι και ενα Multiplayer που ακολουθαγε το single
ολα αυτα τωρα απλα βγαινουν οταν το προηγουμενο δεν δινει πια λεφτα
βλεπεις 2-3 νεες πιστες
καλυτερα γραφικα
τα ιδια οπλα
τα ιδια voice overs
τα ιδια ηλιθια bugs
το ιδιο story
τα ιδια ολα απλα αλλαζεις το ονομα του παιχνιδιου και μπαμ τα μικρα παιδια σου την λενε κιολας που παιζεις css ειναι του 2004 με γραφικα του 2004(που να τους εξηγεις οτι η μηχανη γραφικων ειναι πια του 2010 και απλα δεν αντεχουν οι υπολογιστες να περαστει το patch για τα νεα features..) -

so fuckin true
-
-
Εχμ, not exactly

bioshock 2
far cry 2
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)