-
Χαιρεται. Εδω και καιρο σκεφτομαι να παρω ενα νεο μεταχειρισμενο αμαξι. Αυτα που μου ερχονται στο μυαλο ειναι φθηνα αμαξια γυρω στα 5.000-7.000 ευρω. Σαν επιλογες εχω σκεφτει το mini cooper 03 (120 αλογα) , το 206 η 207 , καθως και το panda 100hp . Θελω κατι γρηγορο αλλα και φθηνο σε καταναλωση αλλα και εγγυημενη ποιοτητα . Αν μπορειτε βοηθηστε με με τις αποψεις σας και προτεινετε και ολας αυτοκινητα και αν πουλαει και κανεις ακομα καλυτερα Ευχαριστω
-
Χαιρεται. Εδω και καιρο σκεφτομαι να παρω ενα νεο μεταχειρισμενο αμαξι. Αυτα που μου ερχονται στο μυαλο ειναι φθηνα αμαξια γυρω στα 5.000-7.000 ευρω. Σαν επιλογες εχω σκεφτει το mini cooper 03 (120 αλογα) , το 206 η 207 , καθως και το panda 100hp . Θελω κατι γρηγορο αλλα και φθηνο σε καταναλωση αλλα και εγγυημενη ποιοτητα . Αν μπορειτε βοηθηστε με με τις αποψεις σας και προτεινετε και ολας αυτοκινητα και αν πουλαει και κανεις ακομα καλυτερα Ευχαριστω
-
-
Θέτεις περιορισμούς στα κυβικά? Για παραδειγμα καλό μικρομεσαίο με 1800 κυβικά σε αυτα τα πλαισια χρημάτων θα κοίταζες?
-
Βασικα ναι Θα προτιμουσα κατι σε 1.4 μαξ Ευχαριστω για την διευκρινηση . Τι προτεινετε?
-
Ο χρήστης kengraves έγραψε:
Χαιρεται. Εδω και καιρο σκεφτομαι να παρω ενα νεο μεταχειρισμενο αμαξι. Αυτα που μου ερχονται στο μυαλο ειναι φθηνα αμαξια γυρω στα 5.000-7.000 ευρω. Σαν επιλογες εχω σκεφτει το mini cooper 03 (120 αλογα) , το 206 η 207 , καθως και το panda 100hp . Θελω κατι γρηγορο αλλα και φθηνο σε καταναλωση αλλα και εγγυημενη ποιοτητα . Αν μπορειτε βοηθηστε με με τις αποψεις σας και προτεινετε και ολας αυτοκινητα και αν πουλαει και κανεις ακομα καλυτερα ΕυχαριστωFiesta 1.6 S 2006-2008?τέτοιο έχω και είμαι ευχαριστημένος.Είναι σβέλτο,με κοντές σχέσεις,σπορ ανάρτηση,ομορφο και σπορ λουκ και κυρίως απροβλημάτιστο.Νομίζω κάτι τέτοιο θέλεις.Δες και για seat ibiza 1.4 115 formula sport ή top gun 2007-2008.
-
... το 206 η 207 , ...207 1.400... ? ... Καλύτερα να μην το προτιμήσεις. Ούτε γρήγορο είναι και από το βάρος πίνει και πολύ...
206 1.400/16V...? ... Αυτό ψηλοτρώγεται. Αλλά πας σε αυτοκίνητο που δεν κυκλοφορεί πλέον.
Εγώ θα κοίταζα μάλλον κάτι σε Clio 1.2 Turbo . Και 1200 κυβικά και τουρμπάκι και καλοί χώροι ...
π.χ. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1765032/Το συγκεκριμένο το έχω δει επειδή μένω κοντά. Οπτικά είναι άριστο και έχει πολύ εξοπλισμό και πανοραμική...
-
λες ? να ρωτησω για το panda 100hp ποια αποψη εχετε?
-
λες ? να ρωτησω για το panda 100hp ποια αποψη εχετε?Aυτοκίνητο μικρότερης κατηγορίας από τα ibiza,206,fiesta,clio.Φαίνεται αγρίμι,αλλά έχει και χοντρά μειονεκτήματα.Χώρους μικρούς,αρκετά σκληρό για τους υπέροχους δρόμους μας,μέτρια παθητική,καταναλώνει πολύ και σε συνδιασμό με το 35άρι ρεζερβουαρ θα αδειάζει συνέχεια .Το panda μια χαρά είναι για 1.2 και αυτοκίνητο-εργαλείο πόλης.Από μίνι δες και twingo 1.2 gt(2007-9) άμα είναι.
-
Η δική μου άποψη, για το Panda και γενικά αυτή την κατηγορία των πολύ μικρών, είναι ότι αφορά κυρίως αστική χρήση ή χρήση σε κοντινές αποστάσεις π.χ. σε κάποιο νησί ή εντός νομού...κλπ...
Όχι ότι δεν μπορούν να πάνε ταξίδι ή να βγουν προς τα έξω. Ίσως όμως είναι κουραστικά.Από την δική μου εμπειρία, όταν κάποιος αποφασίζει και παίρνει ένα πολύ μικρό αυτοκίνητο σύντομα του βγαίνει η διάθεση να αγοράσει κάτι μεγαλύτερο (εφόσον δεν έχει άλλο αυτοκίνητο).
Στα λεφτά των 7000euro θα προτιμούσα κάποιο μικρό τύπου 207/Clio/Polo/Corsa κλπ...κλπ... με κάποιο κινητήρα που να αποδίδει όμως σχετικά καλά και με εργοστασιακό εξοπλισμό καλό που να μην με βάζει σε διαδικασία να δίνω φράγκα αργότερα. Π.χ. ζάντες ή συναγερμό ή ηχοσύστημα κλπ...κλπ...
Από εκεί και πέρα αν δίνει κάποιος σημασία στις χώρες κατασκευής, στις εγγυήσεις κλπ... μπορεί να κοιτάξει και προς Ιαπωνία. Π.χ. το Colt 1.3 είναι ένα αξιόλογο αυτοκίνητο, όπως και το Swift 1.3 κλπ...
-
Σε Clio και το ατμοσφαιρικό 1.4 με 100 άλογα χρονιές τέλη 2005 με 2007. Κανένα πρόβλημα αξιοπιστίας και γρήγορο σε καλές τιμές.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Σε Clio και το ατμοσφαιρικό 1.4 με 100 άλογα χρονιές τέλη 2005 με 2007. Κανένα πρόβλημα αξιοπιστίας και γρήγορο σε καλές τιμές.+1 ... Συμφωνώ. Τα κάνει όλα πολύ καλά και συμφέρει.
-
Χαιρεται. Εδω και καιρο σκεφτομαι να παρω ενα νεο μεταχειρισμενο αμαξι. Αυτα που μου ερχονται στο μυαλο ειναι φθηνα αμαξια γυρω στα 5.000-7.000 ευρω. Σαν επιλογες εχω σκεφτει το mini cooper 03 (120 αλογα) , το 206 η 207 , καθως και το panda 100hp . Θελω κατι γρηγορο αλλα και φθηνο σε καταναλωση αλλα και εγγυημενη ποιοτητα . Αν μπορειτε βοηθηστε με με τις αποψεις σας και προτεινετε και ολας αυτοκινητα και αν πουλαει και κανεις ακομα καλυτερα Ευχαριστωκανένα από τα αυτοκίνητα που ανέφερες δεν τα χαρακτηρίζεις 'ποιοτικά'
μάλλον 207
-
Εσυ τι θα χαρακτηριζες ποιοτικο αμαξι ?
-
Εσυ τι θα χαρακτηριζες ποιοτικο αμαξι ?Σαν ξεφύγεις από τα 100 άλογα ξέφυγε κι η τσέπη σου απ'την οικονομία εντός πόλης. Ψάξε γερμανικό αμάξι να σου καλύπτει τις ανάγκες. Τα γαλλικά αμάξια είναι το λιγότερο βαρετά.
-
OMG
Νεο Αμαξι