-
Εγω Οχι
-
-
Εγώ στο πάλεψα πριν
-
Δεν τη παλευω!!!! Δεν μπορω να βαλω ανοιχτο video,δεν δουλευει το εικονιδιο youtube???
Ευχαριστω για το παλεμα!
-
Βάζεις το κομμάτι μετά το v= μέσα στα tags.
Για το τελευταίο βίντεό σου δηλαδή, βάζεις το B2tJ9uAbJIY.
-
Ευχαριστω,το εφτιαξα!
-
γεια σας.κατι ασχετο με τα προηγουμενα.αποφασισα να αγορασω αυδι ττ (03-05 χρονολογιας).απλα δεν ξερω αν παρω το κουπε η το καμπριο?.και ενα αλλο τι χρωμα πιστευεται οτι παει στο ττ?
-
coupe ή roadster εξαρταται απο τις αναγκες σου.Μεγαλυτερες μεταφορικες ικανοτητες αποσκευων το coupe,καλυπτει ευκολοτερα και πιο αθορυβα μεγαλες αποστασεις.Το roadster απο την αλλη ειναι πιο all around οχημα,ισως αν του κουμπωσεις και ενα hardtop για τον χειμωνα να εισαι ενταξει.Νομιζω ομως οτι η τελικη επιλογη θα εξαρτηθει και απο το τι οχημα θα βρεις.Πχ μπορει να βρεις ενα coupe που να αξιζει οταν την ιδια στιγμη βρισκεις roadsters που μπορει να ειναι ταλαιπωρημενα ή και το αναποδο...
Για μενα χωρις δευτερη σκεψη το πιο ωραιο χρωμα για ΤΤ mk1 ειναι το ασημι.Ενα περιποιημενο (γυαλισμα-κερωμα) ασημι ΤΤ 225 quattro με το look του 3.2 ειναι η καλυτερη δυνατη επιλογη.Και για να απαντησω και στη πρωτη σου ερωτηση οσο και να μου αρεσει το coupe ως σχημα,θα κοιταζα πρωτα για roadster.Εκτος και εαν ειχα μια spider του 70κατι για 2ο....
-
γενικα δεν το θελω για μεγαλες αποστασεις απλα μπορει να τυχει να διανυσω 2 3 μεγαλες αποστασεις τ χρονο τιποτα δηλαδη.
αυτο που με κανει να το σκεφτομαι για κουπε η καμπριο ειναι τ σχημα του κουπε που μαρεσει αρκετα..
για το χρωμα συμφωνω μαζι σου αν και εχω αδυναμια στο μαυρο -
Ειναι πιο συμμετρικο ως σχημα το coupe...Το θεμα ειναι εαν σου αρεσουν οι ξεσκεπαστες βολτες.Γιατι αν το παρεις και το εχεις κλειστο 360 μερες το χρονο τοτε εννοειται παιρνεις coupe και ησυχαζεις και απο το αγχος της κουκουλας αλλα και απο την ''δυσκολη'' ασφαλεια (δεν ασφαλιζουν ολες οι εταιρειες κουκουλες και αν το κανουν δεν το κανουν φθηνα)...
Το μαυρο ειναι εξισου καλο απλα θελει παρα πολυ περιποιηση και σιγουρα ενα μοντελο του '03 μαυρο θα δειχνει πιο κουρασμενο απο ενα ασημι.Νομιζω παντως πως στο ασημι φαινονται καλυτερα οι γραμμες του αυτοκινητου.
Μαυρο ή ασημι,coupe ή ανοιχτο,νομιζω οτι ολα θα εξαρτηθουν απο τη κατασταση του εκαστοτε αυτοκινητου που θα βρισκεις,τα χιλιομετρα τους και τη τιμη τους.Λιγα ειναι νομιζω αυτα που δεν χρειαζεται να βαλεις βαθια το χερι στη τσεπη μετα την αγορα τους...
-
http://carscoop.blogspot.com/2011/11/fi ... di-a1.html
-
Το άσχημο έγινε ασχημότερο!
-
Σημερα εκει που πηγα να βαλω βενζινη, περασα απο την αντιπροσωπεια της VW και ειδα οτι ειχαν φερει το νεο Q3 (ιδιος αντιπροσωπος ειναι, δεν μπερδευτηκα.. ).. Ηταν η βασικη εκδοση σε ασπρο χρωμα... Το πισω μερος φερνει κατι απο κουπε! Το ειχα ξαναδει τον Ιουνιο (παλι εδω πανω) αλλα δεν το ειχα προσεξει..
Αποψη μου ειναι οτι χρειαζεται οπωσδηποτε φωτα xenon κι οπωσδηποτε την αλλη επιλογη που εχει για 17αρες ζαντες (οχι τις Trias αλλα αυτες με τις 10 ακτινες....Ωραιο!
-
Πλεον ολα τα audi χρειαζονται ζανταρες και xenon με led για να δειξουν...Νομιζω οτι αν δεν φορας τουλαχιστον 18'' ακομα και στο Α1 δεν πετυχαινεις το επιθυμητο οπτικο αποτελεσμα...Κατι αντιστοιχο συμβαινει βεβαια στα περισσοτερα αυτοκινητα στις μερες μας με τα φουσκωμενα φτερα κλπ...Πχ οι 17'' στη giulietta δειχνουν πολυ μικρες.
Προχθες ειδα βραδυ στη Κηφισιας το καινουριο Α6 μe xenon μπροστα και led πισω.Τρομερα επιθετικο στυλ τα φωτα,ξεχωριζε στο δρομο-πολυ ομορφο...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το άσχημο έγινε ασχημότερο!Πρακτικότερο ίσως, ασχημότερο γιατί ;
-
καλησπερα.υπαρχει καποιος τροπος να δω τα πραγματικα χμ σε αυδι ττ μκ1?
-
Ο ορισμος του detailing σε ενα Α3 SB lava grey.Eπειδη εχω το ιδιο χρωμα επαθα πλακα με το ποσο ωραια δειχνει η περλα στο συγκεκριμενο video.
kavoura εχουμε ωραιο χρωμα!! Δες το video,ειναι απολαυστικο.Το αυτοκινητο εχει και τις ζαντες σου! -
Ο χρήστης JIM A3 έγραψε:
Ο ορισμος του detailing σε ενα Α3 SB lava grey.Eπειδη εχω το ιδιο χρωμα επαθα πλακα με το ποσο ωραια δειχνει η περλα στο συγκεκριμενο video.
kavoura εχουμε ωραιο χρωμα!! Δες το video,ειναι απολαυστικο.Το αυτοκινητο εχει και τις ζαντες σου!πολύ άδεια η ζάντα ρε παιδί μου...
Αυτό το lava grey στο sportback είναι όλα τα λεφτά!
Μου θύμισε την πρώτη μέρα που πήρα το αμάξι και γυάλιζε 'τρελά' όπως στο video.ΥΓ: πρέπει να έχεις άπειρο ελεύθερο χρόνο για να το κάνεις αυτό που κάνει ο τύπος. Πρέπει να ασχολήθηκε τουλάχιστον 8 ώρες με όλο το αμάξι (όχι μόνο αμάξωμα αλλά και ζάντες, θόλους, αναρτήσεις, καθίσματα κτλ-κτλ).
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΥΓ: πρέπει να έχεις άπειρο ελεύθερο χρόνο για να το κάνεις αυτό που κάνει ο τύπος. Πρέπει να ασχολήθηκε τουλάχιστον 8 ώρες με όλο το αμάξι (όχι μόνο αμάξωμα αλλά και ζάντες, θόλους, αναρτήσεις, καθίσματα κτλ-κτλ).Η δουλειά του μάλλον θα είναι
-
Ο χρήστης exelliution έγραψε:
ΥΓ: πρέπει να έχεις άπειρο ελεύθερο χρόνο για να το κάνεις αυτό που κάνει ο τύπος. Πρέπει να ασχολήθηκε τουλάχιστον 8 ώρες με όλο το αμάξι (όχι μόνο αμάξωμα αλλά και ζάντες, θόλους, αναρτήσεις, καθίσματα κτλ-κτλ).
Η δουλειά του μάλλον θα είναι
πόσο λες να χρεώνει?
(από απορία): Εδώ στην Ελλάδα υπάρχουν αντίστοιχα μαγαζιά?
AUDI FORUM