-
Η αγορα των λουλουδιων ειναι πολυ ενδιαφερουσα εχεις δεν εχεις κηπο και δεν θα σου φαει χρονο.
Τα μουσεια που αξιζουν ειναι ολα μαζεμενα γυρω απο ενα παρκο και διαλεγεις σε ποιο θα πας αναλογα με τα γουστα σου (εγω ψηφιζω rijksmuseum.
απεναντι εχει ενα (και καλα) εργαστηριο επεξεργασίας διαμαντιων.
Δεν θα το συνιστουσα και ειδικα με τη γυναικα μαζι
Αν ειμαστε καλα θα παω τη δικια μου οταν κλεισουμε 25 χρονια γαμου για να την καλοπιασωπροσεχε εκει που θα παρκαρεις να βαζεις χαρτακι κανονικα ολες τις ωρες γιατι ειναι κέρβεροι.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
..ενδιαφέρουσα, ειδικά γιατους έχοντες κήπον, είναι και η αγορά των λουλουδιώνΚαι πώς θα τα κουβαλήσουμε, ωρε παιδί ???
απεναντι εχει ενα (και καλα) εργαστηριο επεξεργασίας διαμαντιων......
**θα παω τη δικια μου οταν κλεισουμε 25 χρονια γαμου για να την καλοπιασω **Τα έχω κλείσει, οπότε....ι δεν κινδυνεύω!!!
Για τις λοιπές πληροφορίες : -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
..ενδιαφέρουσα, ειδικά γιατους έχοντες κήπον, είναι και η αγορά των λουλουδιών
Και πώς θα τα κουβαλήσουμε, ωρε παιδί ???
μπορεις να παρεις βολβους και τους βαζεις στη βαλιτσα κανονικα.
εχει και τις μαυρες τουλιπες.
εμενα μου κρατησαν 3 ή 4 χρονια χωρις να τους ξεφαβω.
μπορει να κρατουσαν και παραπανω αλλα μεγαλωσαν κατι δεντρακια και τα έπνιξαν -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ ψηφίζω και Van Gogh museum. Επίσης ενδιαφέρουσα, ειδικά για τους έχοντες κήπον, είναι και η αγορά των λουλουδιών
http://www.amsterdamlogue.com/amsterdam-flower-market-and-what-to-expect.htmlΣωστος, το ξεχασα τελειως να το αναφερω ειναι και διπλα στο falafeloμαγαζο
Για van gogh υπαρχει καλυτερο μουσειο κλαμπανε, αυτο ειναι της μοδος
-
Τι σπίτι της Anna Frank το ξεχάσαμε ή δε λέει;
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Εγώ ψηφίζω και Van Gogh museum. Επίσης ενδιαφέρουσα, ειδικά για τους έχοντες κήπον, είναι και η αγορά των λουλουδιών
http://www.amsterdamlogue.com/amsterdam-flower-market-and-what-to-expect.htmlΣωστος, το ξεχασα τελειως να το αναφερω ειναι και διπλα στο falafeloμαγαζο
Για van gogh υπαρχει καλυτερο μουσειο κλαμπανε, αυτο ειναι της μοδος
Εκεί με έστειλες καπετάνιε του γλυκού νερού
-
έχω αλλεργία στην άνα φρανκ
ε τί να σου συστήσω, τουρίστας είσαι
πέρα απ την πλάκα σε μια μέρα δεν προλαβαίνεις να δεις και τπτ από μουσεία, γι αυτό και πρότεινα το άλλο ως πιο πολύπλευρο.
Οποιος θέλει Van Gogh πάντως,
http://www.kmm.nl/collectionκαταπληκτικό concept σαν μουσείο και μεγάλη συλλογή
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Τι σπίτι της Anna Frank το ξεχάσαμε ή δε λέει;Όχι, δε λέει. Μικρό, ανούσιο, πιασοκ*λέ. Υπάρχουν καλύτεροι τρόποι να περάσεις την ώρα σου και σαφώς προτιμότερα μουσεία.
@bekos. Μην αισθάνεσαι απόλυτα ασφαλής λόγω των πολλών ετών γάμου. Υπάρχουν άνθρωποι στα διαμάντια που ξέρουν πώς να προσεγγίσουν γυναικείες καρδιές κι ανδρικά πορτοφόλια, μιλώντας γλυκά Ελληνικά....
-
Νομίζω το απόλυτο fail στο Αμστερνταμ είναι το wannabe μουσείο κέρινων ομοιωμάτων
πόσο τρόμπας πρέπει να είσαι για να τα σκάσεις γι αυτή τη δηθενιά -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Νομίζω το απόλυτο fail στο Αμστερνταμ είναι το wannabe μουσείο κέρινων ομοιωμάτων
πόσο τρόμπας πρέπει να είσαι για να τα σκάσεις γι αυτή τη δηθενιάμπααα, το μουσείο του sex ειναι χειροτερο, μην ξεγελαστειτε και πατε.
η εισοδος του ειναι απεναντι απο την αποβαθρα με τα βαπορετα
Αντιθετα πιστευω θα σας αρεσει πολυ μια βολτα με βαπορετο στα καναλια (Αμστερνταμ, η Βενετια του βορα)Uploaded with ImageShack.us
να φτιαξω και λιγο ατμόσφαιρα;
Uploaded with ImageShack.us
-
Καλησπέρα,υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για εξόρμηση στο Μόναχο αυτό το πσκ.Ξεκινάμε από Μπρατισλάβα,περνάμε Σάλζμπουργκ και μετά καρφί Μόναχο.Γνωρίζω πως για τους αυστριακούς δρόμους πρέπει να αγοράσω ένα ειδικό αυτοκόλλητο,ισχύει κάτι τέτοιο για τους γερμανικούς?Επίσης θα ήθελα,αν κάποιο μέλος του φόρουμ έχει επισκεφθεί το Μόναχο να προτείνει 4-5 μέρη που πρέπει να επισκεφθούμε.Σκοπέυω το Σάββατο να το περάσουμε στο bmw welt.Οπότε μένει χρόνος,η μισή παρασκευή και ολόκληρη η κυριακή{ίσως και το απόγευμα του Σαββάτου}
-
Όχι δεν χρειάζεται βινιέτα για την Γερμανία αλλά χρειάζεται αυτό για να κυκλοφορήσεις εντός Μονάχου.
http://www.tuev-sued.de/auto_fahrzeuge/feinstaub-plakette/feinstaubplakette_ausland/england
Από Μόναχο ΔΞ/ΔΑ -
ευχαριστώ πολύ!!
-
Δεν νομίζω να το έχει στα χέρια σου μέχρι την Π οπότε κάνε καταδρομική κίνηση και δοκίμασε το 'τουρίστας' αμα σε τσιμπήσουν
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
Καλησπέρα,υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για εξόρμηση στο Μόναχο αυτό το πσκ.http://www.trivago.gr/μό�%B ... F%84%CE%B1
Πληροφορίες για κάθε αξιοθέατο+ εστιατόρια, καθώς και διευθύνσεις, ώστε ανάλογα την απόσταση-διατιθέμενο χρόνο-χρήμα, να επιλέξεις ! -
Οταν ταξιδεύουμε σε Ε.Ο. του εξωτερικού, το νού μας.
Το είχα επισημάνει σε ποστ μου πέρυσι, ότι ειδικά σε Γερμανία-Αυστρία, αλλά και σε Ιταλία, δεν κρατάνε αποστάσεις πάνω απο 5-10 μέτρα ενώ οδηγούν με 140-150χλμ/ώρα.Οσοι είδαν τις απογευματινές ειδήσεις: καραμπόλα 52 αυτοκινήτων στη Βόρεια Γερμανία και 3 νεκροί, πολλοί τραυματίες.
** link** -
Πράγματι, ουδείς τηρεί αποστάσεις, σε οποιαδήποτε χώρα. Αφήνω εγώ απόσταση, μπαίνει μπροστά μου βλαξ.
Τουλάχιστον, στη Γερμανία τσακίζονται να κάνουν δεξιά, όταν τους πλησιάζεις στην αριστερή λωρίδα, ενώ πχ στο Βέλγιο η κατάσταση είναι ελληνοπρεπέστατη (αναγκάζεσαι να απαγκιστρωθείς από επικίνδυνο σμάρι ηλιθίων προσπερνώντας από παράθυρο δεξιά και εξαφανιζόμενος) -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Οταν ταξιδεύουμε σε Ε.Ο. του εξωτερικού, το νού μας.
Το είχα επισημάνει σε ποστ μου πέρυσι, ότι ειδικά σε Γερμανία-Αυστρία, αλλά και σε Ιταλία, δεν κρατάνε αποστάσεις πάνω απο 5-10 μέτρα ενώ οδηγούν με 140-150χλμ/ώρα.Οσοι είδαν τις απογευματινές ειδήσεις: καραμπόλα 52 αυτοκινήτων στη Βόρεια Γερμανία και 3 νεκροί, πολλοί τραυματίες.
** link**Μολις τωρα το ειδα στις ειδησεις, εγινε πολυ κοντα με στα ολλανδικα συνορα, σκοτωθηκαν καμποσοι...
Ειναι η πρωτη παγωνια για φετος, μαζι με ομιχλη, με τα αναμενομενα αποτελεσματαhttp://www.zie.nl/video/algemeen/Nederl ... fz0xsfqr9h
VideoΕεπ, σιγά που σκοτωνονται να κανουν δεξια στη γερμανια
Οταν ειναι με δυο λωριδες κατσικωνονται κανονικοτατα... -
Κι όμως, υπάρχει πάντα κάποια διαφορά στη Γερμανία (αν και όντως είναι πιο δύσκολο να σου αδειάσουν την αριστερή, όταν οι λωρίδες είναι μόνο 2). Μπορεί (δυστυχώς) και οι Γερμανοί να επηρεάζονται από τι αμάξι βλέπουν πίσω τους
Παρεμπιπτόντως: Το σωστό είναι καΖικώνομαι, από το καζίκι (το παλούκι - παλούκωμα τουρκιστί), εξ ου και κάζο - καζούρα, με την έννοια του δημοσίου εξευτελισμού
-
Δεν είχα παρατηρήσει ότι βάζουν νούμερα πάνω στα αυτοκίνητα σε τέτοιες περιπτώσεις...
Το 38 και το μπροστινό του... πολύ άσχημα.
Οδικώς στην Ευρώπη-Οδηγίες