-
κατεβαζεις χακεροπρογραμμα
-
στην αναζητηση γραφω χακεροπρογραμμα??
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ειναι εφικτο να μπορω να αλλαξω την IP μου??Και αν ναι πως??όταν κλείνεις το ρούτερ και το ξανανοίγεις παρατηρώ ότι αλλάζει την ip.
-
Ειναι εφικτο να μπορω να αλλαξω την IP μου??Και αν ναι πως??Βασικά υπάρχουν 2 IP, αυτή του ρούτερ που σου δίνει ο ISP και αυτή που έχεις στο τοπικό δίκτυο. Ποιά απο τις δύο θέλεις να αλλάξεις και τί θέλεις να πετύχεις με αυτό?
-
Αυτην του ISΡ.Βασικα για να μην περιμενω απο rapidshare κλπ και να μην αναγκαζομαι να ανοιγοκλεινω το ρουτερ.
-
Αυτην του ISΡ.Βασικα για να μην περιμενω απο rapidshare κλπ και να μην αναγκαζομαι να ανοιγοκλεινω το ρουτερ.εχω μια ιδεα
κατεβαζε απο torrent
-
Θα μου δωσει κανεις καμια ορθη απαντηση η θα συνεχισουμε να
-
Θα μου δωσει κανεις καμια ορθη απαντηση η θα συνεχισουμε ναΜπαινε στο web menu του ρουτερ σου και κανε ρισταρτ καθε φορα αλλο πραγμα δεν μπορεις
-
οκ
-
http://www.softpedia.com/get/Network-To ... nger.shtml
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
http://www.softpedia.com/get/Network-Tools/IP-Tools/Ip-Changer.shtmlΑυτό αλλάζει το IP του εσωτερικού δικτύου. Καμία σχέση με αυτό που θέλει ο panos.
Επίσης η περιγραφή ότι νάναι. Τί σχέση έχει η αλλαγή IP με την ασφάλεια. Μάλλον επειδή μετά την αλλαγή δέν θα μπορεί να συνδεθεί στο internet θα είναι ασφαλές
-
Υπάρχει και η λύση του anonymous proxy, αλλά τους πιο γνωστούς, τους 'banάρουν' τα διάφορα rapidοτέτοια αν θυμάμαι καλά.
Άλλη λύση είναι να φτιάξεις ένα batch αρχείο που να συνδέεται στον router και να του κάνει reset (για να γλιτώσεις το ...πήγαιν'-έλα, αν είναι μακρυά! ). -
Βάλε jdownloader. Αν υποστηρίζει το router σου θα ανοιγοκλείνει μόνο του τη σύνδεση για να σου αλλάζει IP.
-
Aυτο ειναι μια καλη ιδεα.Το χα παλαιοτερα αλλα το τοτε ρουτερ δεν το υποστιριζε, θα το ξαναδοκιμασω αν ειναι.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
γιατι τα αλλα ειναι καλυτερα... μην τρελαθουμε ολα πανω κατω CTDuo και σερναμενους HDD φορανε
Κοιτα... μπορεις να παρεις ενα BULKY super παχυ και βαρυ 15αρι με κανα τονο bezel γυρω απο την οθονη... και να εχει το μεγεθος 17αριου.... και μπορεις να παρεις ενα thin n light 13αρι με καλυτερα υλικα κατασκευης και το μισο βαρος...
Το ιδιο ακυρο ειναι και το DV5... Α-φορητο και επιπροσθετα με χαλια οθονη & cpu!
δεν ειναι καθολου το ιδιο αμα πρεπει να τα κουβαλας... και ασε τον τους Λαππες να λενε πως τα 15αρια τους ειναι φορητα
*την πεταξα την μπιχτη μου στον Λαππα και σημερα... νοιωθω καλυτερα τωρα
Ωραίο το 17αρι σου ψάρακλα; Ε;
-
Η επόμενη αγορά του θα είναι iPhone και iPad
-
Μη σου πω και Clio RS.
-
Ζουλιάρηδες
-
http://act.demandprogress.org/sign/peti ... urce=front
καντε εναν κοπο και υπογραψτε γιατι αμα περασει αυτο πολλα Μεγαλα sites θα κλεισουν...
Just a note: We are not in any way or form affiliated to DemandProgress.org and we are not in contact with any of their participants. We are publishing this note out of our own decision. Since it is important that the public is aware of this bill, we urge you to do the same.
There are renewed efforts by senator Leahy to reintroduce the COICA bill this year, which will allow to censor on demand any website the entertainment industry of the United States dislike. Practices like this are common in countries like Iran or China, the difference here is that the site they choose to target will be censored in the whole world.
Please take the time to visit DemandProgress to learn more about it and to contact your senator to raise your concerns.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Η επόμενη αγορά του θα είναι iPhone και iPadεναν χρήστη είναι να μπανάρεις και δε το κάμνεις...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]