-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Eγώ βρίσκω το βίντεο του Νίκου άσχετο με την συζήτηση καθώς δεν δίνει κάτι συγκεκριμένο στην κουβέντα , ένα αμάξι να βγαίνει εκτός ελέγχου και να χτυπάει τον απέναντί του βλέπω. Εξίσου άσχετο με τα 2 υπόλοιπα βίντεο λοιπόν. Κατάλαβες;
Με 53642463 μεταβλητές, συμπέρασμα δεν βγαίνει.
δηλαδή εσύ θεωρείς κ τα 3 βίντεο εξίσου άσχετα με το θέμα κ δεν κατάλαβες καν την ειρωνική διάθεση του άλλου που τα έβαλε , προσθέτοντας κ τη μπηχτή για το καρτ κατω. Μάλιστα...
κ βεβαια ο νικ δεν σου είπε να βγάλεις συμπέρασμα για κάτι.** για λάθος χειρισμούς του οδηγού κ μόνο μίλησε, κάτι που είναι προφανές στο βίντεο.**
ε τοτε όλα τα βίντεο είναι άσχετα αφού δεν είμαστε εκεί να βλεπουμε όλες τις μεταβλητές, δεν γνωρίζουμε τους οδηγούς. μοντ είσαι διέγραψε τα όλα. κ του νάσου πόσο μαλλον που δείχνει αγωνιστικό ενώ μιλάμε για δρόμο.Εγώ είμαι ο πάνω;
Κι ο άλλος που πέταξε τη μαλακία του πάλι εγώ;
Κι η ειρωνική διάθεση δική μου;
Κι η μπηχτή;
Και το ντιμ για ντιμ για μένα;
Κι ο μαλακομαγνήτης δικός μου;
Και τρίβεις και το πηγούνι σου;
Κι ο Nikos! έγινε Νικ;
Και ζαλίζεσαι που ο μοντ θεωρεί όλα τα βίντεο άσχετα;
Κι ο μοντ να τα διαγράψει όλα;
Και μιλάμε για δρόμο ενώ ο νάσος δείχνει αγωνιστικό;Πρώτη και τελευταία, έτσι μπομπορίκο;
-
Πρώτη και τελευταία, έτσι μπομπορίκο;
κατουρα κ λίγο (ή αλλιώς πάρε φόρα) όπως λέγαμε κ στο γυμνάσιο
Κι η ειρωνική διάθεση δική μου;
Κι η μπηχτή;μπήκες χωρίς να γραψεις τίποτα για το θέμα, απλά εκανες quote το βίντεο του νίκου, έβαλες ασχετο βιντεο με εξωγηινους, πέταξες κ ένα 'ζήτω το καρτ' κ ρωτάς αν ειρωνευτικες ρε μεγάλε?
Κι ο Nikos! έγινε Νικ;
εχουμε ξεφύγει τελείως όμως
ΗΡΕΜΙΑΑΑΑ -
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Αρα είχα δίκιο για την μπηχτή
Κι εγώ απορώ πόσο δύσκολο είναι να καταλάβει κάποιος πως άλλο η και άλλο κάνω το κέφι μου όσο μπορώ, χωρίς να ενοχλώ και να βάζω σε κίνδυνο τους άλλους.Κάτσε τώρα γιατί θα με τρελάνεις.
Σε κατηγόρησα σε κάτι? Ευθέως?
Γιατί έπρεπε να ειρωνευτείς? Ειρωνεύτηκα κάποιον? Έγραψα κάτι?
Το βίντεο του Καμπά πως το βλέπεις παραπάνω? Νορμάλ? Βλέπεις που βγαίνει αντίθετο σε δεξιά στροφή? Αν ερχόμουν με τη γυναίκα μου ρε μεγάλε...και γινόμασταν εκεί τριμπούρδ€λ0...τι θα μου έλεγες? Τι το ποστάρει ο άλλος έτσι περήφανα σε δημόσιο φόρουμ?
Άντε γιατί νομίζω σας έχει πειράξει η 11/11/11.
Δεν ξανασχολούμαι...
-
@Kαμπας
Νομιζω οτι καπου εχεις παρεξηγησει καποια πραγματα...
Γουσταρω την τρελα σου, με το αυτοκινητο σου, που εχεις ασχοληθει, το εχεις στησει ομορφα, και το στριβεις επισης
πολυ ωραια. Γουσταρω ακομα πιο πολυ, που 'ψαχτηκες' στα Μεγαρα πχ, και εμαθες να γυριζεις την πιστα σε αξιοζηλευτους χρονους. Απο την στιγμη ομως που βλεπω σε δημοσιο δρομο, να βγαινεις στο αντιθετο ρευμα, σε ΤΥΦΛΕΣ στροφες
για 'μεγαλο' χρονικο διαστημα, κανοντας απολυτως επιτυχημενα μεν drift, αλλα ακρως επικινδυνα για τον οποιονδηποτε
διερχομενο απο απεναντι, το μονο που εχω να πω, ειναι οτι ειμαι εντελως αντιθετος/καθετος σε τετοιου ειδους καταστασεις.
Κανεις απο τους περισσοτερους απο εμας, εδω στο forum, δεν ειναι 'παναγια', ουτε βγαζω και τον εαυτο μου απ' εξω.
Εχω κανει, με οτι τελοσπαντων εχω και οδηγω, αρκετα ανωριμα πραγματα, ΑΛΛΑ, σε καμμια περιπτωση, ΔΕΝ βγαινω
στο αντιθετο ρευμα, (παρα μονο οταν υπαρχει 100% ορατοτητα και ελευθερο το κομματι φυσικα, και αυτο παλι ΛΑΘΟΣ ειναι), ΕΙΔΙΚΑ σε τυφλες στροφες, και ακομα περισσοτερο, σε σημεια/τοποθεσια και ωρες που υπαρχει εστω και μικρη κινηση. Μπορει εγω, απο λαθος, υπερβολικη αυτοπεποιθηση, να 'αγορασω' οικοπεδο, μαντρα, δεντρα, να τολμησω ομως, ακομα και να τρομαξω στο παραμικρο, διερχομενο οχημα, βγαινοντας εστω και ενα ποντο, εξω απο την λωριδα μου, ειναι κατι που δεν θα το εκανα ΠΟΤΕ, και το εχω ως πρωτη προτεραιοτητα, να ΜΗΝ το κανω. Το λεει και η λεξη εξαλλου. ΔΗΜΟΣΙΟΣ δρομος. Δεν ειναι δικος μου/σου και των χρηστων του forum πχ μονο. Ανηκει σε ΟΛΟΥΣ, ανα πασα ωρα και στιγμη...Λυπαμαι που τα γραφω ολα αυτα, ξαναλεω, δεν βγαζω απ' εξω την ουρα μου, κανω και εγω 'ανωριμοτητες', αλλα οχι στο αντιθετο ρευμα, οχι σε τυφλα σημεια, οχι ωρες και σε σημεια με κινηση, και παραλληλα δεν τολμαω ΠΟΤΕ, να βγαινω ετσι ανα πασα στιγμη στο αντιθετο ρευμα...P.S Το οτι ακουγεται το αυτοκινητο σου απο μακρια, (με την πιο ελευθερη 'αναπνοη', εξατμιση κτλ) αρα και ο καθε διερχομενος απο απεναντι, 'θα ειναι προετοιμασμενος', ή 'υποψιασμενος', δεν αποτελει ΚΑΜΜΙΑ δικαιολογια, για αυτα που βλεπουμε στο video...Το οποιο ειλικρινα, πιστευω οτι δεν σε τιμαει. Εχω την αισθηση οτι οι εμπειριες/γνωσεις σου, αξιζουν περισσοτερα απο αυτη την λαθος κατασταση που ειδαμε. Ευχομαι και ελπιζω, καποια στιγμη, να το αντιληφθεις και εσυ.
Μονο για καλο θα ειναι. -
Ωπα ρε παιδες γιατι εχετ ξεφυγει τελειως απο το θεμα. Τι σχεση εχει τωρα αυτο που λεει ο καπμας η μαλλον αυτο που βαλανε στο βιντεο οπου κανει ο καμπας?
Το ολο θεμα απο την αρχη λεει ποια σχολη προτιματε, μετα εγινε το ποια ειναι καλυτερη και μετα το ποιο ειναι καλυτερο και κατεληξε σε ποιο ειναι καλυτερο ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ αφου οταν μιλησαμε για πιστα η ραλλυ καποιοι πεσανε να μας φανε οτι αυτα ειναι αγωνιστικα, πιστα κλπ κλπ. Οποτε στην τελικη ο καμπας μιλησε για τον δρομο.... Εχουν γραφτει τα απειρα εδω μεσα για δημοσιους δρομους και στο τελος την πεφτουμε μονο στον καμπα.... Ωπα παιδες.... ΦΡΕΕΕΕΝΟΟΟΟ.... Φουρκετα.... -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Κάτσε τώρα γιατί θα με τρελάνεις.
Σε κατηγόρησα σε κάτι? Ευθέως?
Γιατί έπρεπε να ειρωνευτείς? Ειρωνεύτηκα κάποιον? Έγραψα κάτι?
Το βίντεο του Καμπά πως το βλέπεις παραπάνω? Νορμάλ? Βλέπεις που βγαίνει αντίθετο σε δεξιά στροφή? Αν ερχόμουν με τη γυναίκα μου ρε μεγάλε...και γινόμασταν εκεί τριμπούρδ€λ0...τι θα μου έλεγες? Τι το ποστάρει ο άλλος έτσι περήφανα σε δημόσιο φόρουμ?
Άντε γιατί νομίζω σας έχει πειράξει η 11/11/11.
Δεν ξανασχολούμαι...
Μάλλον άλλον πείραξε η 11/11/11 . Θα απολογηθώ εγώ για το τι κάνει ο Καμπάς ;
Οταν έχεις γράψει για ανώριμους, και επιμένεις να ταυτίζεις μια γρήγορη βόλτα με τον ηλίθιο που έφυγε στα λιμανάκια ή όπου αλλού, δεν είναι ειρωνία ; Ειλικρινά βαριέμαι να τα ψάχνω τώρα και να στα παραθέσω. Και όσο για την εικόνα που περνάμε, ρωτάω για άλλη μια φορά.΄Οποιος Έλληνας έμαθε να οδηγάει διαφορετικά από το παρκάρω και την οπισθογωνία της σχολής οδηγών, που έμαθε ; Σε κάποια από τις χιλιάδες πίστες που έχουμε ; Το έχω ρωτήσει και για τους οδηγούς αγώνων. Για μένα δεν υπάρχει petrolhead που δεν έχει κάνει σε δημόσιο δρόμο. Και φόρμουλα να σε περιμένει κάθε Κυριακή στις Σέρρες με φουλ εργοστασιακή υποστήριξη, θα βρεθούν στιγμές που θα κάνεις μλκ στο δρόμο. Γιατί ;
Γιατί είναι κάτι διαφορετικό η οδήγηση στο βουνό από την οδήγηση στην πίστα. Και κάποιοι προτιμάνε το ένα από το άλλο.
Και επειδή ξέρω πως ο αντίλογος θα είναι για μια άλλη φορά το καρτ, και το πως έσβησε από τον χάρτη τα αυτοκίνητα που είναι πλέον μόνο για μετακίνηση κτλ, θα πω πως επειδή εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος γουστάρει την πίστα(και καλά κάνεις/κάνει) δεν σημαίνει πως πρέπει να το ασπαστούμε όλοι και να κάνουμε το ίδιο. Γιατί είμαι τόσο σίγουρος ; Γιατί έχει τύχει να δω πολλούς πρώην καρτίστες να γράφουν ειδικές για κάποιον αγώνα, και ο Καμπάς μπροστά τους είναι Παναγίτσα... -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Ωπα ρε παιδες γιατι εχετ ξεφυγει τελειως απο το θεμα. Τι σχεση εχει τωρα αυτο που λεει ο καπμας η μαλλον αυτο που βαλανε στο βιντεο οπου κανει ο καμπας?
Το ολο θεμα απο την αρχη λεει ποια σχολη προτιματε, μετα εγινε το ποια ειναι καλυτερη και μετα το ποιο ειναι καλυτερο και κατεληξε σε ποιο ειναι καλυτερο ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ αφου οταν μιλησαμε για πιστα η ραλλυ καποιοι πεσανε να μας φανε οτι αυτα ειναι αγωνιστικα, πιστα κλπ κλπ. Οποτε στην τελικη ο καμπας μιλησε για τον δρομο.... Εχουν γραφτει τα απειρα εδω μεσα για δημοσιους δρομους και στο τελος την πεφτουμε μονο στον καμπα.... Ωπα παιδες.... ΦΡΕΕΕΕΝΟΟΟΟ.... Φουρκετα....Επειδή είμαι αυτός που έβαλα το βίντεο του Καμπά, νομίζω πως εξήγησα γιατί το έβαλα. Για το θέμα με τα αγωνιστικά, διαφωνείς πως DTM και Φ1 δεν είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα ;
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Το ολο θεμα απο την αρχη λεει ποια σχολη προτιματε, μετα εγινε το ποια ειναι καλυτερη και μετα το ποιο ειναι καλυτερο και κατεληξε σε ποιο ειναι καλυτερο ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ αφου οταν μιλησαμε για πιστα η ραλλυ καποιοι πεσανε να μας φανε οτι αυτα ειναι αγωνιστικα, πιστα κλπ κλπ. Οποτε στην τελικη ο καμπας μιλησε για τον δρομο.... Εχουν γραφτει τα απειρα εδω μεσα για δημοσιους δρομους και στο τελος την πεφτουμε μονο στον καμπα.... Ωπα παιδες.... ΦΡΕΕΕΕΝΟΟΟΟ.... Φουρκετα....Επειδή είμαι αυτός που έβαλα το βίντεο του Καμπά, νομίζω πως εξήγησα γιατί το έβαλα. Για το θέμα με τα αγωνιστικά, διαφωνείς πως DTM και Φ1 δεν είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα ;
Εχω πει απο την αρχη οτι διαφωνω στην συγκριση πισοκινητου με μπροσθιοκινητο απο την αρχη καθως υπρχουν χψω παραγoντες για τους λογους που καθε εταιρεια χρησημοποιει την κινηση στον πισω η στον μπροστα αξονα.... Και σιγουρα στα καθημερινα μας αυτοκινητα δεν παιζει ρολο το πιο ειναι το γρηγορο στον δρομο.
Ειπα στην αρχη οτι το οτι το μπροσθιοκινητο επειδη ειναι πιο ευκολοδηγητο δεν το κανει και παντα πιο γρηγορο. Μετα το γυρισαμε στις πιστες οπου και εκει απαντησα οτι δεν ειναι ολα οπως φαινοντε και για αυτο καθε εταιρεια ακομα και εκει επιλεγει πιο μοντελο θα ριξει στην μαχη και το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχει να κανει με την κινηση και σε ποιον αξονα ειναι... Ουτε αυτο αρεσε και ερωτηθηκα για δημοσιους δρομου και παντα με την παραμετρο ιδιος οδηγος σε παραπλησιο power to weight ratio. Δυσκολη συγκριση αλλα προσπαθησα να φερω στο μυαλο μου τι αμαξια εχω δοκιμασει που ειναι σχεδον ιδια και απαντησα. Και ουτε και αυτο αρεσε.... Ε στο τελος σταματησα να απανταω και ξαφνικα βλεπω μετα απο τοσες σελιδες που ολοι γραφουν για τις** 'εμπειριες' τους στον δρομο** να λεει κατι ο καμπας και μετα να μπαινει ενα βιντεο σε δημοσιο δρομο και να ξεκιναει το σταυρωμα... Εκει λοιπον εκανα την ενσταση και οχι σε οτι εκανε ο καμπας στον δρομο... Και ο λογος που δεν σχολιαζω το βιντεο ειναι γιατι και εγω τα ιδια εκανα και ισως και χειροτερα. Και οποιος πει οτι ειναι υποδειγμα και δεν εκανε ποτε τιποτα τετοιο στον δρομο, απλα να κλεισει ενα ραντεβου με τον φουστανο γιατι η μυτη του εχει μεγαλωσει αποτομα.... Anyway.... Σε καλυψα? -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Εχω πει απο την αρχη οτι διαφωνω στην συγκριση πισοκινητου με μπροσθιοκινητο απο την αρχη καθως υπρχουν χψω παραγoντες για τους λογους που καθε εταιρεια χρησημοποιει την κινηση στον πισω η στον μπροστα αξονα.... Και σιγουρα στα καθημερινα μας αυτοκινητα δεν παιζει ρολο το πιο ειναι το γρηγορο στον δρομο.
Ειπα στην αρχη οτι το οτι το μπροσθιοκινητο επειδη ειναι πιο ευκολοδηγητο δεν το κανει και παντα πιο γρηγορο. Μετα το γυρισαμε στις πιστες οπου και εκει απαντησα οτι δεν ειναι ολα οπως φαινοντε και για αυτο καθε εταιρεια ακομα και εκει επιλεγει πιο μοντελο θα ριξει στην μαχη και το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχει να κανει με την κινηση και σε ποιον αξονα ειναι... Ουτε αυτο αρεσε και ερωτηθηκα για δημοσιους δρομου και παντα με την παραμετρο ιδιος οδηγος σε παραπλησιο power to weight ratio. Δυσκολη συγκριση αλλα προσπαθησα να φερω στο μυαλο μου τι αμαξια εχω δοκιμασει που ειναι σχεδον ιδια και απαντησα. Και ουτε και αυτο αρεσε.... Ε στο τελος σταματησα να απανταω και ξαφνικα βλεπω μετα απο τοσες σελιδες που ολοι γραφουν για τις** 'εμπειριες' τους στον δρομο** να λεει κατι ο καμπας και μετα να μπαινει ενα βιντεο σε δημοσιο δρομο και να ξεκιναει το σταυρωμα... Εκει λοιπον εκανα την ενσταση και οχι σε οτι εκανε ο καμπας στον δρομο... Και ο λογος που δεν σχολιαζω το βιντεο ειναι γιατι και εγω τα ιδια εκανα και ισως και χειροτερα. Και οποιος πει οτι ειναι υποδειγμα και δεν εκανε ποτε τιποτα τετοιο στον δρομο, απλα να κλεισει ενα ραντεβου με τον φουστανο γιατι η μυτη του εχει μεγαλωσει αποτομα.... Anyway.... Σε καλυψα?Μα το θέμα δεν είναι ποιο είναι πιο γρήγορο σε επιστημονικό επίπεδο αλλά το τι προτιμούμε εμείς, αν έχω πιάσει από την αρχή το πνεύμα του ΓΚ που άνοιξε το θέμα.Για τις 'ταρζανιές' σε δημόσιο δρόμο έγραψα κι εγώ την άποψή μου. Δεν πόσταρα το βιντεάκι του Καμπά, για να τον σταυρώσω ή να τον κατακρίνω.Μου φάνηκε πως δεν συμβάδιζε με αυτό που έγραψε και εκεί προέβαλα ένσταση. Τέλος πάντων, αν ο Καμπάς προσβλήθηκε η χαλάστηκε , ειλικρινά δεν είχα τέτοια διάθεση και επειδή δεν μ αρέσει να ¨σταυρώνεται¨ από κάτι που ξεκίνησα εγώ, είμαι πρόθυμος να του ζητήσω συγγνώμη γιατί δεν είχα σκοπό να κρίνω/κατακρίνω τον ίδιο προσωπικά.
-
Μ'αρεσει που τσακωνεστε για μενα τρελα αγορια ...
Δεν εχω διαβασει βεβαια τι εχετε γραψει αλλα οπως και να εχει το απολαμβανω, οσο για τα βιντεακια υπαρχουν καμια 10αρια ατομα πισω απ'την καμερα που μας κανουν σημα να κοψουμε σε περιπτωση που ερχεται αυτοκινητο, ειπαμε ... ειμαι ανευθυνος αλλα οχι και τοσο ...
Καλησπερα αγαπουλες
-
Πισωκίνητο με τρελό μετατρόχιο πίσω. Αυτά είναι...
-
οταν ακομα κ οι γάλλοι παράτησαν τις προσπάθειες, τι να λεμε...
χαρακτηριστικά θυμαμαι σε ενα παλιό εβο που δοκιμαζαν το ΜΚΙΙ σε βροχή κοντρα σε ενα Panda 100ΗΡ και έφτασαν γρηγορότερα με το 2ο...
-
Σε πάγο δε, θα κέρδιζε ένας τάρανδος...
-
+1
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Μ'αρεσει που τσακωνεστε για μενα τρελα αγορια ...Δεν εχω διαβασει βεβαια τι εχετε γραψει αλλα οπως και να εχει το απολαμβανω, οσο για τα βιντεακια υπαρχουν καμια 10αρια ατομα πισω απ'την καμερα που μας κανουν σημα να κοψουμε σε περιπτωση που ερχεται αυτοκινητο, ειπαμε ... ειμαι ανευθυνος αλλα οχι και τοσο ...
Καλησπερα αγαπουλες
Για xαζους μας περνας φιλαρακο,στο 23δευτερολεπτο στο βιντεο που πας με αναποδο την ωρα που περναει αυτοκινητο απο διπλα σου ,που ηταν τα 10αρια ατομα να σου κανουν σημα να κοψεις;
Δεν εισαι μονο ανευθυνος ,εισαι και ψευτης απο πανω.
Get a life. -
Ασε με να μαντεψω ... εχεις μπροστοκινητο !
Αγαπουλα εχεις δικιο, οντως αυτο ηταν πολυ επικινδυνο ... μα ειναι δυνατον να ειναι αυτος στην λωριδα του, εγω στην δικη μου και να βγαινω διπλωμενος με 25.3 ολοκληρες μοιρες και πηγαινοντας με την εξωπραγματικη ταχυτητα των 35χλμ/ω ?
Οσο για τα 'ψευτης' και τα 'get a life', μου μυριζει 17χρονο με καριερα στα comments του youtube, αν ναι δικαιολογημενος, αν οχι ...
Οπως και να 'χει, εγω σ'αγαπαω ζουζουνιαρη μου.
-
@ καμΠασ
Για να καταλάβω , ζητάς και τα ρέστα ;;
Είναι ΠΟΛΥ πιο αντρικιο να πεις , οκ το ξέρω Ότι κάνω μλκς διακινδυνευοντας τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου , κράχτε με πείτε με Μλκ αλλα στο τάδε βιντεο κάνω Αυτό και Αυτό ... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
@ καμΠασ
Για να καταλάβω , ζητάς και τα ρέστα ;;
Είναι ΠΟΛΥ πιο αντρικιο να πεις , οκ το ξέρω Ότι κάνω μλκς διακινδυνευοντας τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου , κράχτε με πείτε με Μλκ αλλα στο τάδε βιντεο κάνω Αυτό και Αυτό ...+1
-
Α ρε kacey που θέλετε μερικοί...
-
Τι ειναι το kacey?
Πισωκινητη vs Προσθιοκινητη "σχολη".