-
ισχυει
-
Είδα clooney χτες, δεν τρελαθηκα. Ψιλοαργη εξέλιξη ειδικά σε κάποια σημεία. Προβλεψιμη πλοκή.
Κακή δεν είναι πάντως -
Υπαρχει πιο Θεα γυναικα απο την olivia wilde????
Μιας και ποσταρω εδω,χθες πηγα σινεμα,ειδα το killer elite.
Ωραιοτατη η ταινια αν και κλασσικα για statham το τραβουσε λιγο σε καποιες φασεις,αλλα της το συγχωρω γιατι εδειχνε εναν de niro σε πολυ ωριμη φαση(ηλικιωμενος αλλα ενεργος και ωριμη δυναμη).Ο owen στο ρολο της ''δικαιωσυνης' κ οχι του bad guy-αν και σπανιος ρολος για αυτον-ηταν μια χαρα και εδινε πολλη αιγλη στην ταινια.Οι σκηνες ρολαραν γρηγορα και δεν ειχε πλατειασμους με ευαισθητοσυνες κ μ@λακιες που κανενας δε θελει να δει σε μια περιπετεια δρασης σαν αυτη .Overall βλεπεται ανετα και σε dvdακι,ομως αν θελετε να πατε με την παρεα να περασετε δυο ωραιες ωρες με ενα old school φιλμ,go for it αξιζει -
Εχθές είδα το Cannibal Holocaust. Είναι ταινία ιταλικής παραγωγής η οποία λαμβάνει χώρα σε ΗΠΑ και Βραζιλία αρχές 80. Θεωρείται απο τις μακραν πιο σκληρες ταινίες σε βια που έχει βγει ποτέ και μάλιστα τον σκηνοθέτη τον είχαν παει δικαστήρια να αποδείξει οτι καποιοι ηθοποιοι δεν είχαν όντως σκοτωθεί, είχε απαγορευτεί και σε πολλές χώρες. Ε, λοιπόν οι σκηνες όντως ειναι πολύ σκληρες... αλλά η ταινία ως ταινία δεν είχε στόχο να δείξει μόνο βια κλπ αλλά εχει και μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες να περάσει (με τις οποίες και συμφωνώ). Μερικοί ηθοποιοί θα μπορούσαν να έπαιζαν καλύτερα IMO. Ωραίο soundtrack πάντως, κάνει καλή αντίθεση
-
Είδα το crazy, stupid, love.
Ωραίο ταινιάκι. Καλής ποιότητας pop corn θα έλεγα. Έβγαζε γέλιο σε πολλά σημεία, κάποια άλλα (λιγότερα) ήταν κάργα αμερικανιά-μπαρούφα αλλά σε γενικές γραμμές άξιζε τον κόπο (άσχετα αν εγώ την είδα κατεβασμένη).
Ο τυπάς είναι πολύ τυπάς...
Δεν έχω δει το drive ακόμα, αλλά από τις 2 ταινίες που τον έχω δει μου άρεσε πολύ.
Η Ema Stone δεν μου άρεσε... -
ο τύπος έκανε 3 ταινίες φέτο
ξεκινάει από σήμερα το Drive, θα το δώ την παρασκευή
-
Η ατμόσφαιρα αλα 80s και τα soundtracks του DRIVE είναι το ατού της ταινίας.
-
Λούφα και παραλλαγή, σειρήνες στη στεριά:
οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και γεγονότα είναι τελείως συμπτωματική. -
Ειδα το 'αι ειδοι του Μαρτιου'
Απο τα καλυτερα πολιτικα θριλερ που εχω δει (οχι σαν το ghost writer ομως ).. Ο Κλουνει πιστευω, το χει για προεδρος των ΗΠΑ Κατα τα αλλα το πολιτικο παρασκηνιο δινει και παιρνει..
Κι αμεσως μετα ειδα και τα 'Αυτοκινητα 2'. Κωμικη περιπετεια θα την ελεγα... Γελασα πολλες φορες, πολλα αμαξια μεσα (fiat 500, ford mondeo και παρα πολλα αλλα) ενω ειχε και καποια μηνυματα (περι εναλλακτικων πηγων ενεργειας, κυριως)... Θα την ξαναεβλεπα
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Λούφα και παραλλαγή, σειρήνες στη στεριά:
οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και γεγονότα είναι τελείως συμπτωματική.Κλασσικη μπαρουφα απο αποψη σεναριου παντως, αλλα οι ατακες...ατακες!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Η Ema Stone δεν μου άρεσε...Eιναι ΑΣΧΗΜΗ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ξεκινάει από σήμερα το Drive, θα το δώ την παρασκευή
όχι
κράτα τα λεφτά να φας κινέζικοείδα το snow town στο 52ο φεστιβάλ κινηματόγραφου και τήρησα πιστά την παράδοση σύμφωνα με την οποία βλέπω κάθε χρόνο με τεράστιων διαστάσεων παπαριά
-
Τhe Way Back, 3 ανθρώποι το 1940 απέδρασαν από την Σιβηρία από στρδο εργασίας και πήγαν με τα πόδια έως την Ινδία, 6500 χλμ σε αντίξοες συνθήκες. 2 ώρες πέρασαν χωρίς να το καταλάβω. Υπέροχα τοπία, ωραία ταινία από μία αληθινή ιστορία.
Control, η ζωή του Ιan Curtis των υπέροχων Joy Division. Ασπρόμαυρο φιλμάκι σαν ντοκιμαντέρ από την σύντομη ζωή του. (αυτοκτόνησε στα 23 )
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Control, η ζωή του Ιan Curtis των υπέροχων Joy Division. Ασπρόμαυρο φιλμάκι σαν ντοκιμαντέρ από την σύντομη ζωή του. (αυτοκτόνησε στα 23 )
Την ειχα δει οταν πρωτοβγηκε κ ειχα κολλησει αγρια.Δειτε την ειναι τελεια
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τhe Way Back, 3 ανθρώποι το 1940 απέδρασαν από την Σιβηρία από στρδο εργασίας και πήγαν με τα πόδια έως την Ινδία, 6500 χλμ σε αντίξοες συνθήκες. 2 ώρες πέρασαν χωρίς να το καταλάβω. Υπέροχα τοπία, ωραία ταινία από μία αληθινή ιστορία.Προωθήθηκε στο mailbox@kke.gr
Είδα το 'The Notebook'.
Παλιό μεν, αλλά δεν το είχα δει. Ωραία ταινία. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
είδα το snow town στο 52ο φεστιβάλ κινηματόγραφου και τήρησα πιστά την παράδοση σύμφωνα με την οποία βλέπω κάθε χρόνο με τεράστιων διαστάσεων παπαριά
Σε ακολούθησα βλέποντας το Κορίτσι με τα μεγάλα μάτια. Η φίλη μου με ρώτησε γιατί είναι τόσο φτηνό το εισιτήριο(6 ευρώ, εγώ πλήρωνα). Όταν τελείωσε το έργο την ρώτησα εάν κατάλαβε γιατί κοστίζει τόσο το εισιτήριο...Στα συν η παρουσία του σκηνοθέτη στην αίθουσα, που προσπάθησε να μας βάλει κάπως στο νόημα του έργου. Στα πλην οι περιστασιακοί μπαμπουίνοι θεατές που έτσι κι ανάσανες πιο βαθιά σε κοίταζαν επιτιμητικά, επειδή τους είχες αποσπάσει από το νιρβάνα της παρακολούθησης.
-
To Tεν-Τεν το έχει δει κανείς? Αξίζει σε 3D ή να πάω να το δω σε απλό?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
To Tεν-Τεν το έχει δει κανείς? Αξίζει σε 3D ή να πάω να το δω σε απλό?Το ειδα σε απλο και μου αρεσε πολυ! Βεβαια εχει καποιες υπερβολες αλλα ενταξει, παλευονται!
-
Ε, δε θα πάω να το δω και για τα βαθύτερα νοήματά του.
-
Το συγκεκριμένο κόμιξ δεν το χώνεψα ΠΟΤΕ, δεν ξέρω γιατί βέβαια
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]