-
οταν λες οτι δεν εχει βιντεο τι εννοεις?
-
μην συγκρινουμε τα καινουργιας γενιας wp7 με τα παλια.τα νοκια που θα βγουν οπως και το htc radar κτλ. σαφως ειναι ολοκληρωμενες συσκευες.αλλα κανουν 400 ευρω. με τοσα παιρνεις καποιο κορυφαιο android (lg optimus 2x,arc s,galaxy sii) και σε καποιες περιπτωσεις σου μενουν και ρεστα.καλα χρυστα τα windows phone (και οχι mobile οπως ειπε πριν καποιος) αλλα εχουν δρομο ακομη.αλλωστε πιστευω οτι κανενας στην ελλαδα δεν θα αγοραζε καποια συσκευη αν δεν πωλουνταν σε τιμη ξεφτιλα. ωραιο το αστειακι με το galaxy y αλλα δεν αγοραζω κινητα κουβαδες ευχαριστω
-
Ρε alexm απο το σχολιο σου >μην συγκρινουμε τα καινουργιας γενιας wp7 με τα παλια.τα νοκια που θα βγουν οπως και το htc radar κτλ. σαφως ειναι ολοκληρωμενες συσκευες
Φαινεται οτι δεν εχεις ιδεα γυρω απο τα windows phones οποτε αστο καλυτερα και μη τα θαβεις τζαμπα γιατι υπαρχει και κοσμος που ψαχνει κινητο,δε ξερει τι παιζεται,διαβαζει κριτικες σαν τις δικες σου και επηρεαζεται.
Απλα για να ξερεις : H μεγαλη διαφορα μεταξυ πρωτης και δευτερης γενιας windows phones 7 ειναι το mango,το οποιο ομως παιρνει επισημα και η πρωτη γενια και γινεται πληρως ολοκληρωμενη προταση.Τα νοκια και το radar που λες εχουν λιγο καλυτερους επεξεργαστες μονο,γεγονος ομως που ποτε δεν υπηρξε ως προβλημα ή μειονεκτημα στα προηγουμενης γενιας 7αρια.Ψαξου λιγο και μετα θαψε -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
οταν λες οτι δεν εχει βιντεο τι εννοεις?1080p εγγραφη, και αλλα πολλα που αλλα κινητα εχουν σε αυτην την κατηγορια τιμης. Δες λιγο τα reviews.
-
A νομιζα εννοουσες οτι δεν υποστηριζει εγγραφη βιντεο ετσι οπως το γραψες.my bad
-
Ρε alexm απο το σχολιο σου >μην συγκρινουμε τα καινουργιας γενιας wp7 με τα παλια.τα νοκια που θα βγουν οπως και το htc radar κτλ. σαφως ειναι ολοκληρωμενες συσκευεςΦαινεται οτι δεν εχεις ιδεα γυρω απο τα windows phones οποτε αστο καλυτερα και μη τα θαβεις τζαμπα γιατι υπαρχει και κοσμος που ψαχνει κινητο,δε ξερει τι παιζεται,διαβαζει κριτικες σαν τις δικες σου και επηρεαζεται.
Απλα για να ξερεις : H μεγαλη διαφορα μεταξυ πρωτης και δευτερης γενιας windows phones 7 ειναι το mango,το οποιο ομως παιρνει επισημα και η πρωτη γενια και γινεται πληρως ολοκληρωμενη προταση.Τα νοκια και το radar που λες εχουν λιγο καλυτερους επεξεργαστες μονο,γεγονος ομως που ποτε δεν υπηρξε ως προβλημα ή μειονεκτημα στα προηγουμενης γενιας 7αρια.Ψαξου λιγο και μετα θαψερε φιλε ειχα και το htc trophy και το lg e900. το να υποστηριζεις την αγορα σου, δεν ειναι κακο αλλα μην μας τρελανεις κιολας στο trolling.εχεις χρησιμοποιησει καποια wp7 συσκευη δευτερης γενιας? δεν μπορει να κατακρινεις κατι αν δεν το χεις δει απο κοντα.το htc radar παντως ειναι σαφως πολυ καλυτερη συσκευη απο το trophy και το optimus 7. εχει ελληνικα απο τη μανα του και γενικα ειναι φτιαγμενο εξ αρχης για να υποστηριζει mango.Δεν υποστηριζω το android ουτε το symbian ουτε καποιο αλλο λειτουργικο χωρις να χω επιχειρηματα. μπορει τα wp7 να ειναι smooth αλλα δυστυχως στα κινητα πρωτης γενιας εχουν ελλειψεις. ουτε στοχος μου ειναι η παραπληροφορηση. δεν ειναι κανενας χαζος ωστε να αγορασει κατι χωρις να το δει απο κοντα. αν του αρεσει με γεια του με χαρα του.δεν νομιζω παντως να ειναι ολοκληρωμενη προταση μια συσκευη που δεν εχει 'κανονικο' bluetooth, δεν μπορει να παρει καρτες μνημης, δεν μπορει να χρησιμοποιηθει σαν massive storage και γενικα σε περιοριζει σε ενα συγκεκριμενο περιβαλλον χωρις δυνατοτητα προσαρμογης. συγνωμη για το σεντονι
-
Εχεις 15 δημοσιευσεις ολες κ ολες στο φορουμ και μου μιλας για trolling ?Δε καθομαι καν να ασχοληθω.
Μιλουσα φιλικα,ανταλαζαμε επιχειρηματα και ως εκει. -
Εχεις 15 δημοσιευσεις ολες κ ολες στο φορουμ και μου μιλας για trolling ?Δε καθομαι καν να ασχοληθω.
Μιλουσα φιλικα,ανταλαζαμε επιχειρηματα και ως εκει.αρα δεν εχω το δικαιωμα να μιλαω ως αδαης να φανταστω... αντε καλα
-
Δε μιλησες.Με αποκαλεσες troll.
Λοιπον για να μη κουραζομαστε,να μη κουραζουμε και να ειμαστε on topic
Kατα τη δικη μου γνωμη,το λογισμικο εχει τα εξης πλεονεκτηματα :
-Γρηγορο και πολυ smooth στην χρηση με μηδενικα lags,κολληματα
-Ειναι ομορφο και διαφορετικο σε σχεση με οτι αλλο
-Εχει προοπτικες και μεχρι στιγμης πολυ καλη υποστηριξη
-Εχει στο ui του λεπτομερειες που μονο αν το χρησιμοποιησεις καθημερινα βλεπεις ποσο καλες ειναι και ποσο διευκολυνουν τη ζωη σου
Μειονεκτει στην ελλειψη φλας σιγουρα και στο οτι ειναι κλειστο σαν software Και για πολλους νεκρο και οχι αναπτυσσομενο συνεχως οπως το android(καλως ή κακως ετσι ειναι)Aπλα και ξεκαθαρα για 200 ευρω ειναι ευκαιρια.Για παραπανω ισως οχι.
Και να πω και κατι γιατι με παρεξηγησαν και οι προηγουμενοι.Εγω μπαινω πολυ συχνα στο facebook και 9 στους 10 φιλους μου εχουν κ αυτοι profile.Το mango αλλα και το 7 στρεφονται πολυ γυρω απο το social networking και τις επαφες πραγμα που διευκολυνει τη ζωη μου απο το να στειλω ενα απλο sms μεχρι να ποσταρω στον τοιχο ενος φιλου.Πραγματα οπως αυτο δε τα βρηκα σε τοσο απλη μορφη σε αλλες συσκευες και επιπλεον ο απλος χρηστης δε τα αντιλαμβανεται με ενα απλο hands on,ομως εμενα με εκαναν να εκτιμησω το mango και τα 7αρια
Εκει που θελω να καταληξω ειναι πως μακρια απο κοντρες ποιο ειναι το καλυτερο κλπ,το θεμα ειναι τι εξυπηρετει τον καθενα καλυτερα για δεδομενες αναγκες του.Ε στα 200 ευρω μονο το οπτιμους καλυπτει ετσι τις αναγκες μου και πιστεψε με εχω επαφη με πολλες συσκευες και προσωπικες εμπειριες και απο ios και απο android.Φιλικα -
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Σημερα επαιζα με ενα Lumia 800 (το φερανε μολις χτες) και πρεπει να πω οτι ειναι κινηταρα Τουλαχιστον για μενα οτι εχει δε χρειαζομαι τπτ παραπανω...Οποτε καποια στιγμη τις επομενες εβδομαδες θα γινει η κινηση μολις ερθει στον παροχο μου.
Μας περιγράφεις τι σου άρεσε και σε τι τιμη το δίνουν. Εγω διάβασα ότι Έχει αρκετές ελληψεις σε σχέση με ανταγωνιστικά κινητά (όχι μπροστινό κάμερα, βίντεο κλπ)
Και να μην ειχε καμερα (ακομα και αυτη που ηδη εχει) δεν θα με ενοιαζε. Ποσο μαλλον για το οτι δεν εχει μπροστα. Ουτε και σε τι αναλυση τραβαει βιντεο...Αλλα πραγματα κοιταω σε ενα κινητο, να μπορω να δουλευω τα βασικα ουσιαστικα. Τωρα σκεψου ειμαι ακομα με το 8800...Απλα επειδη θα γινει ανανεωση συμβολαιου αναγκαστικα θα πρεπει να επιλεξω κατι και οπως προειπα το Lumia μου εκανε το κλικ. Τιμες δεν εχουν ανακοινωθει ακομα, 16 του μηνος το φερνουν στον παροχο μου και η συσκευη θα κυμαινεται γυρω στις 400 λιρες περιπου. Σε συμβολαια θα το δινουν free.
Προσωπικα με κερδισε παρα πολυ το λογισμικο σαν λογισμικο καθεαυτο και το σχεδιο. Δλδ εμενα το iOS δε με βολευει οσες φορες το εχω δοκιμασει και το 4αρι μηλοφωνο (ειτε το απλο ειτε το S) δεν μου αρεσει εμφανισιακα σαν συνολο, στο πως το νιωθεις στο χερι, ειναι και εργονομικο το θεμα.
Μπορεις να κανεις customize το interface, εχει φοβερο gps, εχει το office, υπαρχει overlapping στο ποσα apps θα μενουν ανοιχτα (μου αρεσε αυτο), το οτι δεν εχει κουμπια στην οθονη, φοβερη ποιοτητα κατασκευης, ειναι γρηγορο, εχει ωραια γραφικα, εξοικειωνεσαι ευκολα μαζι του...Σε γενικες γραμμες ειναι πολυ καλο το κινητο δλδ συνδυαζει αρκετα πραγματα με επιτυχια και δε νομιζω οτι οποιος το επιλεξει θα συμβιβαστει καπου. Τωρα αν θελετε να πω κατι συγκεκριμενο ρωτηστε να απαντησω. -
Πάντως το Ν9 φαίνεται καλύτερο. Δεν ξέρω για μανγκο είναι διαφορετικα απο απλ και αντροιντ αλλα αν ζητάς 400 Λίρες πρέπει να έχεις μπροστινό κάμερα και μεγαλύτερη οθόνη, για να μιλήσουμε για διπυρινο. Και η κάμερα του βγήκε λιγότερο Καλή απο τα HTC.
-
Πέρι Blackberry.
Έβλεπα μια ψιλοκατασκοπική (σοβαρή, αγγλική, όχι James Bond και αηδίες) και όλοι είχαν Blackberry. Πέρα από το ότι ήταν απλά γκρίζα διαφήμιση, κάπου είχα ακούσει ότι το blackberry θεωρείται πιο 'ασφαλές' από τα υπόλοιπα. Ξέρετε τπτ επ΄αυτού? Τα μειλ δλδ και τα sms πάνε μέσω κάποιου κεντρικού σέρβερ, στέλνονται κωδικοποιημένα, ή άλλο?
-
Αηδία οι ταινίες του μποντ;; Ακόμα και του σον κονερι ;;;
-
ΣΟΝ ΚΟΝΕΡΙ = ΘΕΟΣ!! Αναφέρομαι στις σύγχρονες, τις 4-5 τελευταίες.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
ΣΟΝ ΚΟΝΕΡΙ = ΘΕΟΣ!! Αναφέρομαι στις σύγχρονες, τις 4-5 τελευταίες.και ο πρις δεν είναι κακός... οκ του γ@μάνε τη μάνα στα ειδικά εφέ και χάνεται η πλοκή αλλά ...007 rules
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Αηδία οι ταινίες του μποντ;; Ακόμα και του σον κονερι ;;;Μα θα τρελαθούμε γιατρέ μου?
Οι ταινίες του bond είναι ΘΕΣΜΟΣ. Ακόμα και εκείνες με τον timothy dalton βλεπόταν. Ξέρεις τί θα δεις και αυτό ουδόλως μ'ενολχεί. Ο κύριος γ@μ@ω και δέρνω κυριολεκτικά. Το πρότυπο όλων των ανδρών. Βond ζεις εσύ μας οδηγείς -
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319923
ωρε που πάμε...
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Αηδία οι ταινίες του μποντ;; Ακόμα και του σον κονερι ;;;
Μα θα τρελαθούμε γιατρέ μου?
Οι ταινίες του bond είναι ΘΕΣΜΟΣ. Ακόμα και εκείνες με τον timothy dalton βλεπόταν. Ξέρεις τί θα δεις και αυτό ουδόλως μ'ενολχεί. Ο κύριος γ@μ@ω και δέρνω κυριολεκτικά. Το πρότυπο όλων των ανδρών. Βond ζεις εσύ μας οδηγείςγεμίσαμε ντιντίδες κον...
-
Άσε χαμός γίνεται
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319923ωρε που πάμε...
Power to the people.
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]