-
thx ernaniε, θα το τσεκάρω μόλις πάω σπίτι
@σταυρος : είναι το κλασσικό πληκτρολόγιο, άσε που γράφω με τυφλό σύστημα οπότε δεν έχει σημασία
-
Βασικά το λέω γιατί το 'στανταρ' ελληνικό πληκτρολόγιο έχει τα σύμβολα εκεί που τα έχει και το us, οπότε αν χρησιμοποιείς άλλη αγγλική διάταξη είναι λογικό να τα χάσεις.
-
ακριβώς γι αυτό έχω μπερδευτεί
ξεκίησα να γράφω τυφλό κι έγραφα άλλα ντάλον -
Άρα εσύ έχεις το πρόβλημα όχι το πληκτρολόγιο ( )
-
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
έχω ένα περίεργο θέμα με το λάπτοπ μου (windows 7 english)
έβαλα ελληνικό πληκτρολόγιο και όλοι οι ειδικοί χαρακτήρες πχ ( ) & είναι σε άλλη θέση απ το αγγλικό πληκτρολόγιο. Δοκίμασα διάφορα πληκτρολόγια, αλλά όλα βγαίνουν ανακατωμένακαμιά ιδέα?
Δέν έχουν όλα τα πληκτρολόγια την ίδια διάταξη των πλήκτρων. Χαρακτηριστική διαφορά μεταξύ UK και US είναι οτι έχουν τους χαρακτήρες @ και ' σε αντεστραμένες θέσεις.
Στο text services and input languages αλλάζεις το keyboard σε ελληνικό ή τέλοσπάντον ότι έχεις βάλει. Υπόψιν οτι η επιλογή keyboard δέν αλλάζει το language, έχει μόνο να κάνει με τη διάταξη των πλήκτρων.
-
Αχχχχχχ, παλιές καλές εποχές με IBM319, IBM220, 737, Greek Latin, κλπ κλπ κλπ...
-
σημερα μου ηρθε το κουτακι της
http://www.samknows.eu/ -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Αχχχχχχ, παλιές καλές εποχές με IBM319, IBM220, 737, Greek Latin, κλπ κλπ κλπ...- Σετάρισμα εκτυπωτή dot matrix ωστε να τυπώνει ελληνικά σε dosαδικη λογιστική εφαρμογή που τρέχει σε Windows 98
-
Κατέβασα το Rage και η ATI 4890 μου έκλασε μέντες. Κάποια κάρτα που να μπορεί να το παίξει άνετα το πολύ μέχρι 150 ευρώ?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Κατέβασα το Rage και η ATI 4890 μου έκλασε μέντες. Κάποια κάρτα που να μπορεί να το παίξει άνετα το πολύ μέχρι 150 ευρώ?- Uninstall your current ATI drivers by doing an express uninstall from the Control panel.
- Reboot
- Install the drivers you can download here: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pa ... river.aspx
- Reboot
- Go to: http://forums.steampowered.com/forums/s ... ?t=2156747
- Make a file named: rageconfig.cfg (use Notepad for example, just create a new file and when saving be sure to select SAVE AS and then SAVE AS TYPE - ALL FILES, its at the bottom, so you don't get a txt extension on the file)
- Paste the appropriate config text into the file you just made (there are 4 different config types, just experiment, I went from medium up to the best one)
- Bear in mind that the config files on that forum are for 1GB graphic card and Quar-core CPUs, so please read the comments in the config and make any necessary changes to it according to the computer you have.
- Put the finished rageconfig.cfg into the Rage/base/rageconfig.cfg OR Steam\steamapps\common\rage\base (singleplayer) OR Steam\steamapps\common\rage\mp\base (multiplayer).
- Start the game and see if its better than it was (should be )
You will see textures loading at the start, I didn't find a way to stop that after loading a game or entering a new area. But, after they are loaded its ok. So there, after doing this I went from poor graphics, screen tearing and texture popping to solid graphics, almost no tearing and texture popping. Very playable in any case. Without fraps I get full 60 fps, and with fraps, well around 30.
-
Ευχαριστώ, θα δοκιμάσω το driver. Με τα textures που εμφανίζονται με καθυστέρηση δέν έχω πρόβλημα, μου το έκανε στην αρχή αλλά κάτι πείραξα στις ρυθμίσεις σχετικα με το texture cache και έφτιαξε. Απλά το framerate είναι λίγο χαμηλό.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ευχαριστώ, θα δοκιμάσω το driver. Με τα textures που εμφανίζονται με καθυστέρηση δέν έχω πρόβλημα, μου το έκανε στην αρχή αλλά κάτι πείραξα στις ρυθμίσεις σχετικα με το texture cache και έφτιαξε. Απλά το framerate είναι λίγο χαμηλό.ειναι τραγικο παιχνιδι και προμοταρει μονο την nvidia με το regen cycle που εχει
αλλα βλεπεις η φαπα επεσε γερη στο κεφαλι τους και τους αναγκασε να στρωθουν να βγαλουν patch για το παιχνιδι -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
έχω ένα περίεργο θέμα με το λάπτοπ μου (windows 7 english)
έβαλα ελληνικό πληκτρολόγιο και όλοι οι ειδικοί χαρακτήρες πχ ( ) & είναι σε άλλη θέση απ το αγγλικό πληκτρολόγιο. Δοκίμασα διάφορα πληκτρολόγια, αλλά όλα βγαίνουν ανακατωμένακαμιά ιδέα?
Δέν έχουν όλα τα πληκτρολόγια την ίδια διάταξη των πλήκτρων. Χαρακτηριστική διαφορά μεταξύ UK και US είναι οτι έχουν τους χαρακτήρες @ και ' σε αντεστραμένες θέσεις.
Στο text services and input languages αλλάζεις το keyboard σε ελληνικό ή τέλοσπάντον ότι έχεις βάλει. Υπόψιν οτι η επιλογή keyboard δέν αλλάζει το language, έχει μόνο να κάνει με τη διάταξη των πλήκτρων.
δοκίμασα όλα τα keyboard που ήταν διαθέσιμα (latin klp klp) όλα έχουν διάταξη άλλη απ αυτή που έχω συνηθίσει. Πχ στη θέση του ( έχει ) κλπ.
Σήμερα που θα πάω σπίτι θα τσεκάρω αυτό που είπε ο ερνάνιος -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Ευχαριστώ, θα δοκιμάσω το driver. Με τα textures που εμφανίζονται με καθυστέρηση δέν έχω πρόβλημα, μου το έκανε στην αρχή αλλά κάτι πείραξα στις ρυθμίσεις σχετικα με το texture cache και έφτιαξε. Απλά το framerate είναι λίγο χαμηλό.
ειναι τραγικο παιχνιδι και προμοταρει μονο την nvidia με το regen cycle που εχει
αλλα βλεπεις η φαπα επεσε γερη στο κεφαλι τους και τους αναγκασε να στρωθουν να βγαλουν patch για το παιχνιδιΦιλε cabala10, με γλίτωσες απο καινούρια κάρτα
Μόνο το driver έβαλα χωρίς να πειράξω το config και το παιχνίδι πετάει τώρα! Πρίν ακόμα και στα μενού ζοριζόταν. Βέβαια έχω την εντύπωση οτι τα γραφικά έγιναν λίγο πιό 'απλά' σε σχέση με πρίν
-
υπάρχει κανά dvd r/rw single layer που να τα πηγαίνει καλά με overburn ?
-
Για αγορά νέου εκτυπωτή έχω στη λίστα 3 μοντέλα στο ίδιο εύρος τιμών:
Πολυμηχανήματα:Τα έξτρα των πολυμηχανημάτων δεν με καίνε και οι εκτυπώσεις που κάνω μέσα στο μήνα δεν είναι πολλές. Τα πολυμηχανήματα όμως μου φαίνονται ελαφρώς πλαστικούρα σε σχέση με τον πιο επαγγελματικό officejet. Ο οποίος βέβαια αυξάνει το κόστος εκτύπωσης αφού έχει σαν αναλώσιμο και τις κεφαλές.
Καμία άποψη επ'αυτών? -
Και εγώ κοιτάω για φθηνό εκτυπωτή.
Αυτός που είχε πάρει ο zorz με 50p ( ένας μικρούλης laser δικτυακός ( wifi), μαύρο ματ) πολύ μου άρεσε, αλλά εδώ παίζει αρκετά ακριβότερα. -
Εγώ απολαμβάνω το πολυμηχάνημά μου
Πολύ ευχαριστημένος, είμαι, τι με ταΐζω; -
Έχω την άποψη ότι τα προσανατολισμένα προς office προϊόντα της HP είναι πιο durable από τα home. Από την άλλη σκέφτομαι ότι με τα 80 ευρώ των κεφαλών που έχουν έξτρα - έστω και αν χρειαστεί να τα δώσω σε 1 χρόνο π.χ. - μπορώ να αγοράσω εκτυπωτή... μπέρδεμα
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]