-
«Φτάνει πια με τους Έλληνες!»
Α-ΝΑ-ΤΡΟ-ΠΗ
Nα κάνουν οι Γερμανοί δικό τους δημοψήφισμα για το αν θέλουν τους Έλληνες στο ευρώ, ζητάνε οι αγανακτισμένοι γερμαναράδες.http://www.sportdog.gr/article/65753/phtanei-pia-me-tous-ellenes
-
O Καζάκης είναι κρυφοπασόκος.
-
Ο ΓΑΠ μας είπε ό,τι στις 28 Οκτωβρίου 2011 ζήσαμε στιγμές ντροπής και πως δεν είναι άξιοι όλοι να κρατάνε την Ελληνική σημαία...
Από εδώ και πέρα για τους σημαιοφόρους θα αποφασίζει ο ΓΑΠ...Πόσο καραγκιόζης μπορεί να είναι ο άνθρωπος τελικά;
Δεν βάζει μυαλό και το τέλος του θα είναι άσχημο... -
ο άνθρωπας βρίσκεται σε παράλληλο σύμπαν...
-
Εδω και 24 ώρες ... χαμένα τα έχω με την περίπτωση του. Ελληνας ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ είναι?
Ας μου πει καποιος τι περιμένει να γίνει στο τελος? Ποιος ο τελικός σκοπός του? Τι επιδιώκει? Τι νομίζει τελοσπαντων ότι θα γίνει?
Μόλις είπε στην Βουλή ... 'καταλήξΑΜΕ στο δημοψήφισμα'? Ποιοι? Αυτοί που πήδηξαν απο το καραβι? Οι υπόλοιποι που έμειναν? -
Ωραία τα λέει.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Ωραία τα λέει.+j15.52
δε θα μπορούσα να βάλω πραγματικό αριθμό
-
παιδια αυτος ειναι ΠΟΛΥ επικινδυνος. Τον παρακολουθω εδω και μιση ωρα,και αυτα που λεει δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα.
Πιστευω να εχει πειστει και ο τελευταιος ελληνας οτι πρεπει να γινουν εκλογες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
ΓΤΜΠΣΠΓΚ,ΓΤΧΚΤΠΓΠ -
Είναι ο Χριστός. Κουβαλάει λέει τον σταυρό και του πετάνε και πέτρες...
Και αυτός τις αποκρούει με το iPad
-
Έσκασε χειροκρότημα από όλη τη βουλή;
Βλέπω αύριο να πέφτει ψήφος εμπιστοσύνης και από την αντιπολίτευση. -
Βλέπω αύριο να πέφτει ψήφος εμπιστοσύνης και από την αντιπολίτευση.Ποια βουλή; Η ΚΟ του Πασοκ είναι...
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
:lipsealed:
παιδια αυτος ειναι ΠΟΛΥ επικινδυνος. Τον παρακολουθω εδω και μιση ωρα,και αυτα που λεει δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα.
Πιστευω να εχει πειστει και ο τελευταιος ελληνας οτι πρεπει να γινουν εκλογες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
ΓΤΜΠΣΠΓΚ,ΓΤΧΚΤΠΓΠΔεν ξερω για τον τελευταιο Ελληνα,αλλα εσυ δεν φαινεται να κατανοεις οτι εκλογες σημαινουν:
1)Κοστος
2)Ακυβερνησια-ασταθεια για 3+ μηνες
3)Παγωμα 6ης δοσης επ'αοριστον,τον Δεκεμβρη δεν θα πληρωθουν τα δωρα και ισως ουτε και οι μισθοι. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
ΓΤΜΠΣΠΓΚ,ΓΤΧΚΤΠΓΠΔεν ξερω για τον τελευταιο Ελληνα,αλλα εσυ δεν φαινεται να κατανοεις οτι εκλογες σημαινουν:
1)Κοστος
3)Παγωμα 6ης δοσης επ'αοριστον,τον Δεκεμβρη δεν θα πληρωθουν τα δωρα και ισως ουτε και οι μισθοι.Και η παραμονή ΓΑΠ τι σημαίνει;
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
1)Κοστος
3)Παγωμα 6ης δοσης επ'αοριστον,τον Δεκεμβρη δεν θα πληρωθουν τα δωρα και ισως ουτε και οι μισθοι.Και η παραμονή ΓΑΠ τι σημαίνει;
Ολα αυτα + εξοδος απο το ευρω.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Βλέπω αύριο να πέφτει ψήφος εμπιστοσύνης και από την αντιπολίτευση.Ποια βουλή; Η ΚΟ του Πασοκ είναι...
Τώρα το πρόσεξα.
Εγώ τον χειροκροτώ από το σπίτι μου! -
Τώρα το πρόσεξα.
Εγώ τον χειροκροτώ από το σπίτι μου!Και δεν κοιτάς την TV δεν το αντέχεις...
-
Graeca fides, nulla fides
-
Ούτε τον ακούω, αλλά φαίνεται να τα λέει ωραία.
-
Η Διαμαντοπούλου του θύμισε ότι πανε για κυβέρνηση συνεργασίας με τη ΝΔ γιατί είχε ξεχάσει να το αναφέρει στην ομιλία του
-
Ούτε τον ακούω, αλλά φαίνεται να τα λέει ωραία.Άλλος μιλάει τώρα αρχηγέ!
Μπέρδεψες τους πρωθυπουργούς!
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!