-
Μαλλον αλληλοβασανίζονταν ...
Τον βενιζέλο ποιός τον βασάνιζε; -
αυτός αυτομαστιγωνόταν σαν τους καπουτσίνος μοναχούς όταν έκαναν πονηρές σκέψεις (δεδομένου ότι κουβαλάει σταυρό κλπ)
-
Πέφτει...
-
Στροφή από ΝΔ: 'Ναι' στην δανειακή σύμβαση αν πάμε σε εκλογές!
(Ανανέωση 11.17): Η Νέα Δημοκρατία για πρώτη φορά δεσμεύεται ευθέως, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι θα υπογράψει την δανειακή σύμβαση, υπό τον όρο ότι εντός της ημέρας ή αύριο το αργότερο, θα οριστεί ημέρα εκλογών.
Η εξέλιξη είναι πολύ σημαντική γιατί σηματοδοτεί στροφή του κόμματος από την μέχρι σήμερα αντιμνημονιακή πολιτική. Βέβαια ζητάει εκλογές για να τροποιήσει τα μέτρα σε περίπτωση που εκλεγεί κυβέρνηση.
Κατά τα λοιπά σε ότι αφορά την κυβέρνηση, μεταξύ του υπουργικού συμβουλίου στις 12.00 και της σύγκλησης της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να έχει παραιτηθεί η κυβέρνηση. Βέβαια να σημειώσουμε ότι ο Γ.Παπανδρέου δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα και πρέπει να αναμένουμε και τις δκές του κινήσεις.
Ελέγχει ακόμα και σήμερα περί τους 50 βουλευτές άμεσα και σίγουρα θα θέλει να διαπραγματευθεί κάποια πράγματα.
http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=139
δεν ειμαι αντιθετος και μαλλον ετσι επρεπε να γινει, αλλα βλεπω οτι προπονουνται κι αυτοι στο αθλημα της κωλοτούμπας...
-
Σιγά μη δεχτεί ο Παπαδήμος... Λες;
-
2 χρόνια, μηδέν έργο.
Ρεζίλι των σκυλιών και τριτοκοσμική χώρα ιδού το αποτέλεσμα.
Να'ναι καλά οι 1.100.000 ΔΥ και λοιποί χαραμοφάηδες.
Πάμε τώρα άλλον ένα γύρο....Υ.Γ.
Θέλω να βγάλω άδεια ταξί, που πάω; -
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
2 χρόνια, μηδέν έργο.
Θέλω να βγάλω άδεια ταξί, που πάω;Στον επόμενο τόνο, οι ΔΥ θα είναι 2,000,000.
-
150.000 λένε.
-
Ο χρήστης johnnypatras έγραψε:
Την ίδια απορία και προβληματισμό είχα κι εγώ, όμως οι καταθέσεις είναι εγγυημένες οπότε δεν υπήρχε πρόβλημα.Εγγυημένες από ποιον; Από το ΤΕΚΕ.
Ποιος βρίσκεται πίσω από το ΤΕΚΕ; Το κράτος.
Το κράτος, το αφερέγγυο.Και τι θα τα κάνεις αν τα πάρεις από την τράπεζα; Αφού μία νέα ισοτιμία θα υπάρχει τότε. Για να τα χρησιμποποίησεις πρέπει να τα μετατρέψεις. Εκτός αν φύγεις μόνιμα στο εξωτερικό.
Όπως και να έχει, αυτή τη στιγμή τα ευρώ σε μετρητά έχουν μεγαλύτερη αξία από από μια τυπωμένη γραμμή σε ένα βιβλιάριο που μπορεί σήμερα να αντιστοιχεί σε ευρώ αλλά δεν ξέρεις αν αύριο θα σου βγει ...ΖΟΝΚ.
-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
2 χρόνια, μηδέν έργο.
Θέλω να βγάλω άδεια ταξί, που πάω;Στο πασοκ...
-
Γνώμη μου είναι ό,τι από το πασοκ (όχι πρωθυπουργός) ο ΓΑΠ δεν ξεκουνάει.
Θεωρεί το κόμμα οικογενειακή επιχείρηση και θα μείνει έστω και αν κρατήσει ένα κομμάτι με μονοψήφια απήχηση. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
150.000 λένε.με σένα μέσα ή χωρις?
-
Να ρωτήσω κάτι?
Αν υποθέσουμε ότι θα έχουμε εκλογες σύντομα...... οι βουλευτες που κρύβονταν θα ξαναβγουν πλατεία και οι ψηφοφοροι θα πιάσουν τα σημαιακια και τις λευκες καρρεκλες των γύφτων? -
Ο καιρόc γαρ εγγύc.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο Μόσιαλος, αντί να μπει σε ένα διπλωματικό σάκο για US, παριστάνει το Ροβεσπιέρο;ό,τι να΄ναι.
Πανικός στις τράπεζες. Τρέχει κόσμος και ζητάει 500ευρα. Μπαίνουν σε λίστα για Δευτέρα, Τρίτη.
Γεια σου Τζέφρυ.
Τί έγινε παιδιά έλειψα, δεν έπεσε?
Επόμενη κίνηση να μας αποκαλεί αρουραίους και ναρκομανείς σαν τον ΚαντάφιΚαλά... εχθες ομόφωνα δεν αποφάσισε το υπουργικό συμβούλιο να γίνει τελικά το δημοψήφισμα;
Σήμερα οι ίδιοι υπουργοί είναι εναντίον...Εdit: Α! είπε ο Λοβέρδος ότι αυτός τα είπε αλλά δεν εισακούσθηκε...
Και το ομόφωνα πως βγήκε;Έλα μου ντε. Μιλάμε για παρωδία! ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζουν. Σαν γαντζωθούν δεν φεύγουν
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Πάνε τώρα σε τράπεζα και ζήτα σε μετρητό ΟΛΕΣ τις καταθέσεις σου....
Τα @@ σου θα πάρεις...Ποιες καταθέσεις;
Και τι θα τα κάνεις αν τα πάρεις από την τράπεζα; Αφού μία νέα ισοτιμία θα υπάρχει τότε. Για να τα χρησιμποποίησεις πρέπει να τα μετατρέψεις. Εκτός αν φύγεις μόνιμα στο εξωτερικό.
Η λογική είναι πως κάνεις ανάληψη σε ευρώ και περιμένεις τις απανωτές υποτιμήσεις του νέου νομίσματος για να επωφεληθείς έναντι των 'άτυχων' που δεν πρόλαβαν να κάνουν το ίδιο.
Οι περισσότεροι για το λόγο αυτό το έχουν κάνει.
Καλά... εχθες ομόφωνα δεν αποφάσισε το υπουργικό συμβούλιο να γίνει τελικά το δημοψήφισμα;
Σήμερα οι ίδιοι υπουργοί είναι εναντίον...Εdit: Α! είπε ο Λοβέρδος ότι αυτός τα είπε αλλά δεν εισακούσθηκε...
Και το ομόφωνα πως βγήκε;Τόσες κωλοτούμπες (διπλές, τριπλές εναέριες, ταχυδακτυλουργικές), έχουν κάνει, ακόμα δεν τους έμαθες;
_
-
Μπορει καποιος παρακαλω να μου εξηγησει τις αλλαγες στους στρατιωτικους;
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Μπορει καποιος παρακαλω να μου εξηγησει τις αλλαγες στους στρατιωτικους;Μαλλον δεν υπάκουσαν σε καποιες ( κρυφες) εντολες που τους ειχαν δώσει προ επεισοδιων, παρελασεων κλπ και τους καθαιρεσαν για το φόβο των ιουδαίων!
-
Zerohedge: Greek PM has both resigned and not resigned: Schrodinger's Pap
-
ούτε ντίζα απο BMW Si να ταν
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!