-
ρε κουφαλα ντιμσαβιδη αφου αυτο θες, τι καθεσε και παλευεις με το μαζντα??
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
λιποθυμάω ΤΩΡΑΟμορφούλη είναι! Φωτα ημερας έχει?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
λιποθυμάω ΤΩΡΑ
Ομορφούλη είναι! Φωτα ημερας έχει?
Ποτηροθήκη;
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
λιποθυμάω ΤΩΡΑ
Ομορφούλη είναι! Φωτα ημερας έχει?
Ποτηροθήκη;
Αλέξη η τελευταια μου ερωτηση θα ήταν αυτή ... για να πω 'Οχι. Δεν είναι καλο τελικά'.
Χρονικά ... σε 15 μερες περίπου που καποιος θα ήταν εν πτήση για τα ξένα ... -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ρε κουφαλα ντιμσαβιδη αφου αυτο θες, τι καθεσε και παλευεις με το μαζντα??Τρεις είναι οι λόγοι:
- χρήματα
- χρήματα
- χρήματα
Κοίτα, προτιμώ να φτιάξω κάτι μόνος μου, παρά να ανοίξω το πουγγί και να το αγοράσω. Η χαρά της δημιουργίας, έτσι λέγεται νομίζω.
Και δεύτερον, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι ένα κεντρομήχανο με την ίδια αναλογία κιλών ανά ίππο με το Miata θα με συγκινούσε περισσότερο οδηγικά από το Miata. Γιατί, όπως είναι τώρα, έχει άλλη φιλικότητα στη γρήγορη οδήγηση και στο drift. Έχω μπει με την Elise του Θεολόγου στα Μέγαρα και σβούριζε πριν προλάβεις να πεις Lotus.
Άσε που πλέον έχω κάτι μοναδικό. Δεν υπάρχει πισωκίνητο με το μοτέρ μπροστά στα 850 κιλά. Το οποίο να είναι κανονικό αυτοκίνητο, οπότε κάτι 7ειδή δε μας κάνουν. Μόνο το Ginetta G40, αλλά αυτό δεν υπάρχει στην εγχώρια αγορά.
-
Δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης του μιατα με το εικονιζομενο λοτους.κ κανενα μετρο συγκρισης με αυτο που μπηκες μεγαρα.μιλαμε για αλλο στησιμο και αλλο αμαξι εντελως.αστο λοιπον.μακαρι να ειχαμε ολοι απο ενα πουγκι να παιρναμε ενα τετοιο αμαξι.ολα τα αλλα ειναι οδοντοκρεμες.
-
Δεν ξέρεις καν για ποιο Miata και με ποιες προδιαγραφές μιλάμε. Σίγουρα όχι εργοστασιακό και σίγουρα όχι αμέριμνο και άκακο. Αν ήταν η ζωή μας ένα σύνολο ανούσιων γενικεύσεων, τότε δε θα είχε και πολλή πλάκα.
-
Ο χρήστης SCOTT έγραψε:
Δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης του μιατα με το εικονιζομενο λοτους.κ κανενα μετρο συγκρισης με αυτο που μπηκες μεγαρα.μιλαμε για αλλο στησιμο και αλλο αμαξι εντελως.αστο λοιπον.μακαρι να ειχαμε ολοι απο ενα πουγκι να παιρναμε ενα τετοιο αμαξι.ολα τα αλλα ειναι οδοντοκρεμες.Τιθεται θεμα σύγκρισης όταν έχεις προσωπική εργασία και μεράκι να κανεις κατι δικό σου 'ανταγωνιστικό σε πολλούς τομείς' με μια εργοστασιακή κατασκευή (που δείχνει απλησίαστη) και να βλέπεις θετικό αποτελεσμα.
Αλλιώς ... συμβιβαζεσαι. Αυτο δεν έκανες εσύ θελοντας την Elan? Μόνο το σήμα έχει κοινό με το παραπάνω εικονιζόμενο. -
ναι διοτι δυστυχως τα χωριζει μια 20ετια οπου αναπτυχθηκαν νεοι κινητηρες νεοι τροποι ψεκασμου διαφορα στην καυση και τα εμβολα κ παει λεγοντας.το ελαν το πηρα γτ ειναι ενα κλασσικο πλεον αμαξι,ενα απο τα καλυτερα σασι,με ενα αξιοπρεπη κινητηρα οπου με ελαχιστη βελτιωση σκοτωνει και ενα στησιμο που δε σε πεταει ποτε.ναι το μονο κοινο με το παραπανω ειναι το σημα αλλα και ολη η κουλτουρα κ η φιλοσοφια της λοτους.κρατημα,αποδοση,ελαφρυ αμαξωμα,επιδοσεις. μειον 20 χρονια.δε με χαλαει.ειμαι 22.ελπιζω το επομενο μου να ειναι μια evora toυ 2008
-
και να το ελανακι μου
http://postimage.org/image/3zmxu5deb/
http://postimage.org/image/5spuigykz/ -
-
Θα το νομιμοποιήσετε με τον νέο νόμο ?
-
, και γω αυτό σκέφτηκα
-
E μα ...
-
τι λετε ακριβως?
-
Ο χρήστης SCOTT έγραψε:
και να το ελανακι μου
http://postimage.org/image/3zmxu5deb/
http://postimage.org/image/5spuigykz/Πολύ ωραίο και να το χαίρεσαι!
τι λετε ακριβως?
Το τροχόσπιτο στο οικοπεδο εννοούν!
Τα μισά οικοπεδα της Χαλκιδικής ... με τροχόσπιτα είναι! -
Να του βάλεις και κάρμπον κοτσαδούρα, για να τραβας το τροχόσπιτο.
-
δεν ειναι δικο μου το τροχοσπιτο 1ον ουτε δικο μου το κτημα κ το σπιτι εκει. 2ον το τροχοσπιτο αυτο ειναι σαν αποθηκη εκει κ δεν χρησιμοποιειται.
3ον για ηρεμηστε λιγο παρακαλω. -
Είναι βαμμένο ολικά το αμάξι ε;
-
και ομως καθολου!δεν ειναι βαμμενο. οι φωτο δε δειχνουν τις ατελειες.μπροστα στο καπω κ τον προφυλακτηρα εχει φυγει χρωμα απο πετραδακια κ ειναι γεματο γκρι κουκιδες.εγω θελω να το βαψω αργοτερα.επισης ο προηγουμενος πρεπει να ηταν πολυ στραβαδι γτ ειναι φαγωμενες οι ζαντες κ πρεπει επισης να τις φτιαξω.
σκεφτομουν για 17αρα ζαντα να εβαζα αργοτερα αλλα προσπαθω να βρω σχεδιο που να του πηγαινει τοσο οσο αυτες που φοραει ηδη.
επισης θελει τσιμουχες και σκεφτομουν να αλλαζα εσωτερικο σε μπεζ-ζαχαρι χρωμα.ακουω αποψεις!
--> LOTUS Forum