-
Ότι θες κάνουν...άμα λάχει φεύγει και το παρμπρίζ και σκάει στα μούτρα του συνοδηγού με 90χαω στην Εγνατία!
Κρίμα να μην έχω δίπλα το μοναδικό μπάσταρδο κομπλεξάρα Ανθύπα που είχα κόντρα σε όλη μου τη θητεία.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
ε τουλαχιστον δεν σε εκαναν βολτα στην ελλαδα οταν εισουν φανταρος
και εγω με την σκεψη οτι θα μεινω εις τα ειδικας δυναμεις μπηκα αλλα τελικα κατεληξα να κοβω βολτες σε στρατοπεδα πεζικου στο τελος-
Φαντάρος δεν υπήρξα ποτέ...!!! Στρατιώτης, ναι...!
-
Προφανώς και για σενα υπήρξε απογοήτευση η όλη φαση και γι' αυτό μετά απ΄ολα αυτά είσαι εκτος στρατεύματος.... (τροπον τεινά αναβολή, που λεω παραπάνω... ) υποθέτω οτι γι΄αυτό έφυγες...
μπα οχι ολες οι μεταθεσεις επεσαν στα 2 τελευταια χρονια μου μεσα πριν απο αυτο και να ηθελαν δεν μπορουσαν (δηλωνα καθε λιγο και λιγακι διαφορα σχολεια )ε χτυπησα στο γονατο μετα ειδα πως ειναι η περιφημη νοσοκομειακη περιθαλψη του στρατου και αποφασισα να φυγω πριν παθω τιποτα αλλο και αναγκαστω να ξαναπαω..
-
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ε τουλαχιστον δεν σε εκαναν βολτα στην ελλαδα οταν εισουν φανταρος
και εγω με την σκεψη οτι θα μεινω εις τα ειδικας δυναμεις μπηκα αλλα τελικα κατεληξα να κοβω βολτες σε στρατοπεδα πεζικου στο τελος-
Φαντάρος δεν υπήρξα ποτέ...!!! Στρατιώτης, ναι...!
-
Προφανώς και για σενα υπήρξε απογοήτευση η όλη φαση και γι' αυτό μετά απ΄ολα αυτά είσαι εκτος στρατεύματος.... (τροπον τεινά αναβολή, που λεω παραπάνω... ) υποθέτω οτι γι΄αυτό έφυγες...
μπα οχι ολες οι μεταθεσεις επεσαν στα 2 τελευταια χρονια μου μεσα πριν απο αυτο και να ηθελαν δεν μπορουσαν (δηλωνα καθε λιγο και λιγακι διαφορα σχολεια )ε χτυπησα στο γονατο μετα ειδα πως ειναι η περιφημη νοσοκομειακη περιθαλψη του στρατου και αποφασισα να φυγω πριν παθω τιποτα αλλο και αναγκαστω να ξαναπαω..
Oυτε στον εθχρο μου αυτο το πραγμα :
-
-
οχι ειναι καλη απλα μερικοι γιατροι εχουν πεθανει και ο χαρος ξεχασε να τους παρει
-
Πριν 2 βδομαδες οπως ειμασταν στον ΣΠΕΝ ενας φιλος μου επαθε ενα αλλεργικο και πρηστηκε στο προσωπο, πηγε στο ΣΤΕΠ στην Καβυλη και η Ηπιατρος ειπε να του κανει την κλασσικη ενεση κορτιζονης (παρεπιπτωντος οτι εχεις για να σε θεραπευσουν σου κανουν ενεση κορτιζονης στον ΕΣ ) και φωναξε εναν φανταρο για να του την κανει στον πισινο. Ο φανταρος που εκανε την ενεση στην σειρα μου επαιξε βελακια, ωσπου μετα απο 10 μερες ειχε πρηστει τοσο που απο κρυωμα με 39,3 πυρετο το παιδι πηγε στο ΣΤΕΠ στην καβυλη τους το ειπε και τον εστειλαν Διδυμοτειχο για να του κανουν τομη στο κ*λομερη του για να του βγαλουν το πύον. Τωρα ειναι εδω και μια βδομαδα στο αναρωτηριο.
-
η ξανθια η η καστανη?
-
η ξανθια η η καστανη?η Καστανη, ξερω και ημ/νια γεννησης ειναι 25αρα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
η ξανθια η η καστανη?
η Καστανη, ξερω και ημ/νια γεννησης ειναι 25αρα
βλαμενο ειναι οταν ειχα παει την πρωτη φορα και την ειχα πετυχει μπαινω μεσα καλημερα σας κτλ κτλ εφερα εναν φανταρο με πυρετο και κανει εμετο
ωραια αστον εξω τρωμε τωρα δεν βλεπεις?
κοπελα μου το παιδι ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ?
ε ωραια τι θες να κανω?
μετα απο αυτο παιζει να με ακουσαν στην αδριανουπολη και εκεινο και το αλλο κανε την δουλεια σου γιατι θα πεσει αναφορα ταξιαρχικη και αλλες πιπες της ελεγα
και στο τελος μου λεει το απιστευτο!
αυριο θα βγεις αναφορα στον λοχο σου!(ΕΓΙΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ! )
μετα απο αυτο περνω το παιδι στον αυδμ περνει τηλ ταξιαρχια και βγαζουμε σημα για 424
η κοπελια το επομενο πρωι εφαγε ΤΟ κραξιμο απο τον ταξιαρχο -
Πριν 2 βδομαδες οπως ειμασταν στον ΣΠΕΝ ενας φιλος μου επαθε ενα αλλεργικο και πρηστηκε στο προσωπο, πηγε στο ΣΤΕΠ στην Καβυλη και η Ηπιατρος ειπε να του κανει την κλασσικη ενεση κορτιζονης (παρεπιπτωντος οτι εχεις για να σε θεραπευσουν σου κανουν ενεση κορτιζονης στον ΕΣ ) και φωναξε εναν φανταρο για να του την κανει στον πισινο. Ο φανταρος που εκανε την ενεση στην σειρα μου επαιξε βελακια, ωσπου μετα απο 10 μερες ειχε πρηστει τοσο που απο κρυωμα με 39,3 πυρετο το παιδι πηγε στο ΣΤΕΠ στην καβυλη τους το ειπε και τον εστειλαν Διδυμοτειχο για να του κανουν τομη στο κ*λομερη του για να του βγαλουν το πύον. Τωρα ειναι εδω και μια βδομαδα στο αναρωτηριο.Ρε Στρ (ΤΘ) θα μάθεις ποτέ να τα γράφεις σωστά ή θα αρχίσω τα καμπαναριά;!
-
Τι να περιμενει κανεις . Αυτο με την αναφορα εχει γελιο.
2 βδομαδες πριν ειχαν ερθει να με παρουν απο το ΣΠΕΝ για την μοναδα μου για να κανω την πολυτιμη υπηρεσια του θαλαμοφυλακα . Ξεχαστηκε ενας Επχιας να βαλει τον μπερε του και τον ειδε ο Δκτης του στρπεδου και του ειπε να βγεις στην αναφορα της Επιλαρχιας
Αλεξανδρε αρχισε οτι θες δεν θα μαθω τιποτα -
Αλεξανδρε αρχισε οτι θες δεν θα μαθω τιποταΤι θες να χάσεις;
-
Το τελευταιο που με νοιαζε σαν υεα/δεα ειναι τα μορια.Απο το να σαπισω 9μηνες στο φαι και στη ρεκλα,το μονο που ηθελα ειναι να μαθω-κανω 2,3 ενδιαφεροντα πραγματα εξω απο τη μεχρι τωρα καθημερινοτητα μου και φυσικα να κοιμαμαι σπιτι μου,να εχω το μπανιο μου κτλ..Το Δεα εμεινε το Ε.Δ φευγει..Επιστροφη στο γιωταδικο μπερε και στην καταμετρηση σεντονιων και σωβρακων σαν Υλικοπολεμιος..
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αλεξανδρε αρχισε οτι θες δεν θα μαθω τιποτα
Τι θες να χάσεις;
Βασικα θελω μια γυναικα
-
καλα ναι αν θεωρουσα τα δικα μας ταγματα τρελοκομειο οταν ερχοντουσαν οι φανταροι μολις ειδα το 502 και το 508 αλλαξα αρδην γνωμη..
εδω στο 508 νομιζω ειχα πετυχει εναν ρωσo ο οποιος ηταν αξιωματικος σε κατι στην ρωσια και εδω ουτε μειωμενη θητεια δεν μπορεσε να κανει επειδη λεει η μεταφραση των χαρτιων του ηταν λαθος!!!!!!!!!!
-
καλα ναι αν θεωρουσα τα δικα μας ταγματα τρελοκομειο οταν ερχοντουσαν οι φανταροι μολις ειδα το 502 και το 508 αλλαξα αρδην γνωμη..εδω στο 508 νομιζω ειχα πετυχει εναν ρωσo ο οποιος ηταν αξιωματικος σε κατι στην ρωσια και εδω ουτε μειωμενη θητεια δεν μπορεσε να κανει επειδη λεει η μεταφραση των χαρτιων του ηταν λαθος!!!!!!!!!!
Τι μου θυμησες τωρα στην καβυλη θελουν 10-15 φανταρους και θα τους παρουν με αποσπαση απο αλλες μοναδες. Μακρυα!
-
TRANCER: Στη Σχολή θα μάθεις μερικά πράγματα και περί Γενικής Στρατιωτικής Μόρφωσης αλλά και Τεχνικής και Τακτικής (Οπλισμός και Μέσα - χειρισμός αυτών, Ασκήσεις Πυκνής Τάξης και Λογχομαχίας, Μάχη Αόπλου/Ενόπλου, Τακτικές Μάχης ΠΖ κλπ). Αν θέλεις να πας στις Ειδ. Δυν. πάντως μπορείς να το δηλώσεις και κατά την κατάταξη σου και αν περάσεις τις εξετάσεις θα σε πάρουν. Οπότε ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ!
ΥΓ: Θωμάκο... δεν είμαι νταβατζής!
-
καλα ναι αν θεωρουσα τα δικα μας ταγματα τρελοκομειο οταν ερχοντουσαν οι φανταροι μολις ειδα το 502 και το 508 αλλαξα αρδην γνωμη..
εδω στο 508 νομιζω ειχα πετυχει εναν ρωσo ο οποιος ηταν αξιωματικος σε κατι στην ρωσια και εδω ουτε μειωμενη θητεια δεν μπορεσε να κανει επειδη λεει η μεταφραση των χαρτιων του ηταν λαθος!!!!!!!!!!
Τι μου θυμησες τωρα στην καβυλη θελουν 10-15 φανταρους και θα τους παρουν με αποσπαση απο αλλες μοναδες. Μακρυα!
μια ζωη ατομα θελουν εκει λες και ειναι κανα συνταγμα κανουν δεν φτανουν οι εποπ για να καθονται μαλλον
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
TRANCER: Στη Σχολή θα μάθεις μερικά πράγματα και περί Γενικής Στρατιωτικής Μόρφωσης αλλά και Τεχνικής και Τακτικής (Οπλισμός και Μέσα - χειρισμός αυτών, Ασκήσεις Πυκνής Τάξης και Λογχομαχίας, Μάχη Αόπλου/Ενόπλου, Τακτικές Μάχης ΠΖ κλπ). Αν θέλεις να πας στις Ειδ. Δυν. πάντως μπορείς να το δηλώσεις και κατά την κατάταξη σου και αν περάσεις τις εξετάσεις θα σε πάρουν. Οπότε ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ!ΥΓ: Θωμάκο... δεν είμαι νταβατζής!
ΥΕΑ ε.δ θελει και τεραστειο βυσμα ομως
-
Όχι απαραίτητα... τώρα τους ψάχνουν με το τυφέκιο από ότι μαθαίνω...
-
Καλα ναι απο ΥΕΑ υπαρχει και εκει μια ελλειψη, αλλα ποιος θα κατσει να κανει 14μηνο
Περί Θητείας [#3]