-
-
-
http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/102156.asp#
Η επιτυχία της ασΚήμιας που λέει και ο Ζουγανέλης! Διαβάστε και τα σχόλια στις φώτο ειδικά για το άθλιο Α3 που πρέπει σώνει και καλά να φανεί κάααπως ανταγωνιστικό!
- η 1 έχει διπλά ψαλίδια μπροστά ή κλασικά γράφουν μαλακίες οι πανηλίθιοι?
-
Ποσες διαφημησεις χωραει αυτο το σαιτ πια....
σκετη αηδια -
-
Υπερβολικά σάβρες όλα τους.
-
Πάρε ιδέες!
-
Η μαυρουλα Ε46 πολυ αλητισσα
-
Μερικές εκκεντρικές BMW Individual επιλογές: http://carscoop.blogspot.com/2011/10/lo ... ns-of.html
-
Εχθές έκανα την πρώτη καλή βόλτα στο Ντραφι, οδηγοντας εγω
Θέλω δουλεια ακόμα... Αλλα πήρα μια καλη ιδέα τι και πως.
Δεν θα πω ψέματα, αλλα πρέπει να μου φύγει ο φόβος.Σήμερα έβγαλα την ταπετσαρια της πόρτα του οδηγού για να φτιάξω ένα καλώδιο.
Δεν βρήκα το καλώδιο που ήθελα, αλλα μάλλον κατα λάθος το εφτιαξα
Θα δείξει ο χρόνος. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Εχθές έκανα την πρώτη καλή βόλτα στο Ντραφι, οδηγοντας εγωΘέλω δουλεια ακόμα... Αλλα πήρα μια καλη ιδέα τι και πως.
Δεν θα πω ψέματα, αλλα πρέπει να μου φύγει ο φόβος.Σήμερα έβγαλα την ταπετσαρια της πόρτα του οδηγού για να φτιάξω ένα καλώδιο.
Θα δείξει ο χρόνος.μερικές φορές είναι χρήσιμο συναίσθημα ο φόβος ... σε προφυλάσει από κινούμενα δέντρα και στύλους...
-
Ω ναι! Χαχα
Η αλήθεια είναι, ότι κάποια στιγμή άρχισα να πορωνομαι και να του περνώ τον αέρα... Την ίδια στιγμή έφευγε και ο φόβος.
Αλλα τότε σκεφτικα ότι ήταν η καλύτερη στιγμη να σταματήσω.Σιγά σιγά για να κάνω καμία μαλακια...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Εχθές έκανα την πρώτη καλή βόλτα στο Ντραφι, οδηγοντας εγωΘέλω δουλεια ακόμα... Αλλα πήρα μια καλη ιδέα τι και πως.
Θα δείξει ο χρόνος.Σιγά-σιγά. Δωσ'του χρόνο.
-
Βάζω κι εδώ μια αναφορά για την τοποθέτηση Alpine Hi-Fi upgrade στην BMW 1-series μου.
viewtopic.php?f=6&t=49400
Υπόψιν, πολλές φωτό, σε thumbnail όμως. -
Γεια σας και συγνωμη που διακοπτω την συζητηση, αλλα θα ηθελα να μου πειτε κατα προσεγγιση ποσο κοστιζει συνηθως μια μετατροπη μοτερ? Πιο συγκεκριμενα, ρωταω για την εργασια του μαστορα.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ω ναι! ΧαχαΗ αλήθεια είναι, ότι κάποια στιγμή άρχισα να πορωνομαι και να του περνώ τον αέρα... Την ίδια στιγμή έφευγε και ο φόβος.
Αλλα τότε σκεφτικα ότι ήταν η καλύτερη στιγμη να σταματήσω.Σιγά σιγά για να κάνω καμία μαλακια...
Εγω ελπιζω να μη φυγει ποτε ο φοβος, εαν υπαρχει παντα λιγος θα χαιρεσαι το αυτοκινητο πολλα χρονια ακομη
-
Ο χρήστης giakar έγραψε:
Γεια σας και συγνωμη που διακοπτω την συζητηση, αλλα θα ηθελα να μου πειτε κατα προσεγγιση ποσο κοστιζει συνηθως μια μετατροπη μοτερ? Πιο συγκεκριμενα, ρωταω για την εργασια του μαστορα.Ποιο αυτοκινητο; Τι μοτερ; Ποια χρονολογια;
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
-
Ο χρήστης giakar έγραψε:
Γεια σας και συγνωμη που διακοπτω την συζητηση, αλλα θα ηθελα να μου πειτε κατα προσεγγιση ποσο κοστιζει συνηθως μια μετατροπη μοτερ? Πιο συγκεκριμενα, ρωταω για την εργασια του μαστορα.Ο χρήστης giakar έγραψε:
Γεια σας και συγνωμη που διακοπτω την συζητηση, αλλα θα ηθελα να μου πειτε κατα προσεγγιση ποσο κοστιζει συνηθως μια μετατροπη μοτερ? Πιο συγκεκριμενα, ρωταω για την εργασια του μαστορα.Ποιο αυτοκινητο; Τι μοτερ; Ποια χρονολογια;
Ωπ σωστα... Για Ε36 (316) προκειται, 96 μοντελο και απλα για μπασιμο καποιου κινητηρα 1,6...
-
Στο 1600,θα κανεις μετατροπη κινητηρα σε.....1600??Μηπως αλλαγη κινητηρα εννοουσες?
-
Θα ελεγα οτι εχεις δικιο αν δεν ειχε μεγαλυτερο μοτερ πριν.... χαχαχα
Οπως και να'χει ομως καταλαβες τι θελω να πω.Ας τα παρω πιο αναλυτικα για να μην σας κουραζω κ εσας. Μιλαμε για ενα Coupe Ε36 (316), δεν εχει μοτερ αυτη τη στιγμη. Οταν το παρω στα χερια μου θα βαλω ενα απλο 1600. Απλα ηθελα να δω (ξεχωριστα) ποσα παιρνουν περιπου για τοποθετηση ενος μοτερ.. και αν ξερουμε ποια ειναι μια μεση τιμη ενος καλου 1,6 με εγκεφαλους πλεξουδες σασμαν κλπ.
BMW FORUM