-
@gakost εγω θελω τζαμπα F1 οπου και να βρισκομαι (γιατι μεγάλο μερος του πρωταθληματος γίνεται στις διακοπες μας). Περαν του χαβαλέ, χεστηκα για τον Πουρναρακη, εχω (πιστευω) αρκετές γνώσεις και εμπειρία παρακολούθησης F1 ωστε να μπορω να καταλάβω και απο Σουαχίλικο στρίμινγκ τι γινεται στον αγώνα
-
Όπως έχω γράψει πολλές φορές είναι πολύ καλό για εμάς να υπάρχουν επιλογές. Ελπίζω λοιπόν να συνεχίσει να υπάρχει ελεύθερος ο αγώνας, άλλωστε αυτό είναι ζωτικό τόσο για το προϊόν όσο για το σπορ. Από την είναι επίσης εξαιρετικό για όσους μπορούν και θέλουν να υπάρχει σχετικά προσιτή επιλογή για ολική μετάδοση του ΠΣΚ σε HD και χωρίς διαφημίσεις. Επίσης είναι πάρα πολύ καλό για τον θεατή να υπάρχουν δυο διαφορετικές παραγωγές, ο ανταγωνισμός κάνει όλους τους εμπλεκόμενους (αν και φίλοι) να δίνουν το κάτι παραπάνω σε προσπάθεια.
-
Για να μην είμαστε υπερβολικοί. Το μεγάλο πρόβλημα του Α είναι οι διαφημίσεις όπου ίσως θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν με λίγο μεγαλύτερο σεβασμό τους ακροατές. Από εκεί και πέρα αν ο Τάκαρος αποφεύγει τις υπερβολές και τις φανφάρες και αφήνει άτομα που ξέρουν τι λένε να ακούγονται εξίσου με αυτόν η μετάδοση θα είναι μια χαρά.
Είδαμε και το μπι μπι τσι που προσωπικά μου θύμισε μεταδόσεις tv-magic. -
το μεγάλο πρόβλημα του Α οφείλεται στην τεράστια απληστία του μεσάζοντα τηλεοπτικών δικαιωμάτων eddie
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
το μεγάλο πρόβλημα του Α οφείλεται στην τεράστια απληστία του μεσάζοντα τηλεοπτικών δικαιωμάτων eddieΠοιος είναι ο μεσάζοντας;
-
Δεν το έχω συγκρατήσει το όνομα, εξάλλου δεν έχει καμιά σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχει λειτουργήσει με τρόπο που κάνει κακό. Από όσο είχα ακούσει η FOM ήταν έξαλλη μαζί του, τώρα αν του πήραν τα δικαιώματα δεν το έμαθα αλλά σίγουρα το ελπίζω.
-
Πάντως απ'ότι κατάλαβα θα δείξει τα πάντα το 2012:
Από το site: http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/ ... els/Sports
Το ψήνω.
Θα θέλει και σύζυγος τα κανάλια με τα ντοκιμαντέρ.
Πόσο να κάνει άραγε μέσω δορυφόρου?
-
που το βρήκες για το 2012; για τις τιμές τις έχει το site
-
που το βρήκες για το 2012; για τις τιμές τις έχει το siteΝαι, τις είδα...αλλά γράφει δυο διαφορετικές τιμές.
Υποθέτω ότι θα το δείξει και του χρόνου.
Λάθος?
-
όχι λάθος αλλά όχι επιβεβαιωμένο ακόμη. Οι διαφορετικές τιμές είναι για συνδρομητές του ΟΤΕ και μη
-
Της πλάκας είναι το πακέτο του ΟΤΕ, σε ό,τι αφορά τα αθλητικά.
Καμπιονάτο-Μπουντεσλίγκα-Πριμέρα τα έχει μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, και από τη nova διαρρέουν ότι θα χτυπήσουν το ισπανικό.
Με γερμανικό, ιταλικό και κυπελλάκι Ελλάδος δεν πας πουθενά όταν ο ανταγωνιστής σου έχει (μετράτε) Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα, Ελληνικό, Αγγλικό, Γαλλικό, Ρωσικό (οκ μπούρδες) και πιθανότατα το Ισπανικό, συν την ευρολίγκα και το NBA (καλά δεν αναφέρω καν πόλο και βόλλευ. who cares ). -
και τι να με νοιάζουν αυτά, εγώ F1, GP2 και GP3 θέλω
-
και τι να με νοιάζουν αυτά, εγώ F1, GP2 και GP3 θέλωΕίμαι
Απλά βρήκα ευκαιρία να κράξω λίγο το πακέτο.
-
το μεγάλο πρόβλημα του Α οφείλεται στην τεράστια απληστία του μεσάζοντα τηλεοπτικών δικαιωμάτων eddieΜήπως αρχίζει από Opt;
-
δεν ξέρω να σου πω, ειλικρινά δε θυμάμαι το όνομα του ή της εταιρίας του
-
http://www.lshunter.tv/index.php?option ... Itemid=327
-
αλλαξα για λιγο στον alpha και κατι ακουσα περι dna και αγωνων?
-
Ασταναπάν!
Και η μλκία συνεχίζεται: την κουλτουρα της F1 την έχουν μόνο τρεις λαοί λέει, Ιταλοί, Γερμανοί και Βρετανοί.
Οτι η Γαλλία και η Βραζιλια ας πούμε έχουν βγάλει παγκόσμιους πρωταθλητές, γαργάρα το κάνουμε! -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ασταναπάν!Και η μλκία συνεχίζεται: την κουλτουρα της F1 την έχουν μόνο τρεις λαοί λέει, Ιταλοί, Γερμανοί και Βρετανοί.
Οτι η Γαλλία και η Βραζιλια ας πούμε έχουν βγάλει παγκόσμιους πρωταθλητές, γαργάρα το κάνουμε!Γιατί η άλλη μαλ@#$ια του Κατσαρού για το DNA? Που έλεγε και ξανάλεγε ότι οι Ινδοί δεν πρόκειται να γίνουν πρωταθλητές γιατί δεν το επιτρέπει το DNA τους???
Τι τούβλο....
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Ασταναπάν!
Και η μλκία συνεχίζεται: την κουλτουρα της F1 την έχουν μόνο τρεις λαοί λέει, Ιταλοί, Γερμανοί και Βρετανοί.
Οτι η Γαλλία και η Βραζιλια ας πούμε έχουν βγάλει παγκόσμιους πρωταθλητές, γαργάρα το κάνουμε!Γιατί η άλλη μαλ@#$ια του Κατσαρού για το DNA? Που έλεγε και ξανάλεγε ότι οι Ινδοί δεν πρόκειται να γίνουν πρωταθλητές γιατί δεν το επιτρέπει το DNA τους???
Τι τούβλο....
οχι τουβλο
τα τουβλα λενε βλακειες αυτο ειναι καθαρα ρατσιστικο
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014