-
Παρεξηγήσεις δημιουργούντα εύκολα! Ιδίως με τον γρσπτό λόγο ...
Μάλλον παρεξήγησα τα γραφόμενά σου! Οπότε και από τη δική μου πλευρά αναιρώ ... -
Εγω ενοουσα οτι ελειπαν πολλα καλα αμαξια και ονοματα του χορου οπως βωβος λαμπρος κυρκος κ.α και ετσι το θεαμα ηταν ελαχιστο , αλλο ενοουσα και αλλο καταλαβατε δεν πειραζει καλη καρδια!!!!
-
Ειδα Πεντελη Ι&ΙΙ στα κατηφορικα εσακια πριν το flying, κ Μερκουρη Ι στου 'Γιατρου'
Panix κ Αμαξοπουλος στην Πεντελη εκπληκτικα περασματα χωρις ιχνος 'ασε' με υποδειγματικες γραμμες!!!
Αμαξοπουλος κ τις 2 φορες ηταν το πιο εντυπωσιακο Rallye (κ οχι μονο) που περασε στην Πεντελη!!! Δεν ξερω εμενα μου αποτυπωθηκε, περασμα για σεμιναρια κατα την ταπεινη μου γνωμη!
Το ΑΧ ηταν εντυπωσιακος συνδυασμος μηχανης κ πληρωματος κ μονο τυχαιος δεν ηταν ο χρονος του στην Πεντελη ΙΙ 2-3sec πισω απο τον Πατσουρεα!
Προς Θεου δεν θελω ν αδικησω αλλους αγωνιζομενους που περασαν πολυ ωραια αλλα οι προαναφερθεντες μου αποτυπωθηκαν περισσοτερο στο συγκεκριμενο σημειο.Ευσταθιου, Κυρκος, Lourbas πολυ καλοι! Πυροβολο το τερας-στολιδι του Δημακη Polo S1600! Καταπληκτικος κ ο Ζαχος που περνουσε με το ποδι κολλημενο με Logo στο δεξι πενταλ.
Εντυπωσιακα πολυς κοσμος στον Μερκουρη! Τον ευχαριστηθηκα! Κλασσικη ειδικη που εξιταρει οδηγους κ θεατες! Χαμος στου Γιατρου.
Μεγαλο μπραβο στου φιλους με τα Cento Χεκιμιαν, Αναστασοπουλο, Αθηναιο! Xεκιμιαν Γιαννης-Νικος Λαδογιαννης μ ευχαριστησαν πολυ με τα περασματα τους οπου τους ειδα (κ με συνδυασμο πολυ καλων χρονων) με το ασημι Cento. Επισης Αθηναιος με το κιτρινο πολυ ωραιο το περασμα στου Γιατρου με πολυ καλη γραμμη απο το χασιμο.
Συγχαρητηρια στους συνφορουμιστες Κυριακο κ Γιαννη με το TRF Rallye που ελπιζω να ευχαριστηθηκαν τον αγωνα!
Γενικοτερα ο αγωνας μου αφησε καλες εντυπωσεις.Αξια συγχαρητηριων ολων των πληρωματων οι προσπαθειες που παλεψαν για το καλυτερο.
Με το Παλλαδιο κ Αττικο ν αποτελουν παρελθον ευχομαι κ η Ριττσωνα να μας προσφερει αντιστοιχο θεαμα κ αδρεναλινη.
-
...παρελειψα τον Γιατρο που σαν πλοηγος προσεφερε θεαμα κανοντας εντυπωσιακα περασματα με την ιπταμενη 'Γριουλα' του!
-
Παιδια οσο για το θεαμα δεν μπορω να μιλησω αφου ηταν το πρωτο ραλυ που παρακολουθησα ειμουν στην πεντελη 1 και 2 λιγο μετα την πηγη παντος εμενα με εντυποσιασε το δευτερο περασμα του Κυρκου και του Ευσταθιου. Τον Κυρκο δεν προλαβαμαι να τον δουμε ενω ο ευσταθιου ηταν επισης πολυ γρηγορος . Επισης το ΑΧ καποια πεζο ραλυ το μινι κουπερ το φιατ 127 η αλφα στο τελος και φυσικα τα παιδια απ το φορουμ ηταν πολυ καλλα. Παντος παρα το κρυο και την βροχη εμενα αν μου ελεγαν περιμενε αλλες 2 ωρες γιατι θα ξαναπερασουν εκει θα καθομουν. Μου αρεσε και περιμενω πως και πως να ξανα βρεθω σε τετοια μερη.
-
Απο την πλευρα μου:
- Οι αγωνες στους οποιους μετραει ο χρονος,περα απο την αγρια ομορφια τους,εχουν απο πισω ενα σωρο πραγματα,που πρεπει να σκυψει κανεις για να τα δει. Προετοιμασια, τεχνολογια, τεχνικη, φυσικη κατασταση. Οι παντες κι οι τουμπες ειναι θεαμα,δεν λεω, αλλα ειναι πιο ρηχο θεαμα. Σ οποιον τωρα αρεσουν,δεν πρεπει να θυμωνουμε,ειναι καλυτερα να του εξηγουμε
τι βλεπει και πως να το βλεπει και να τον φερνουμε πιο κοντα μας. Αφου δικος μας ειναι,ουτως η αλλως.
2.Ο πλοηγος παιδια, κανει μια συγκεκριμενη δουλεια σε καθε αγωνα,κανει και το κεφι του. Χωρις αγχος, χωρις συναγωνισμο,συνηθως χωρις προβληματα. Οπου γουσταρει,πυροβολει, οπου βαριεται η φοβαται παει σαν την κοτα. Και παραλληλα δουλευει για την ασφαλεια των αλλων. Ετσι δεν πρεπει-ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ- να συγκρινεται με αυτους που κανουν πραγματικο αγωνα και μοιραια ειναι σ αλλον κοσμο!
Δινω ενα παραδειγμα. Τελευταια χιλιομετρα της Πεντελης. Ξακριζω ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ και τουλαχιστον 10 χιλιομετρα λιγοτερα απ οτι θα ειχα στον αγωνα,ξυνοντας την μπαριερα, ετσι που να στριμωξω και ν αποθησω απειθαρχους θεατες που περπατουσαν αμεριμνοι στην εξοδο της στροφης. Απεναντι,πανω στο αναχωμα,καμμια δεκαρια χειροκροτουν την
απιθανη αγωνιστικη μου γραμμη! Ε, δεν ειναι αδικια αυτο?
Ελπιζω να με καταλάβατε.
Καλημερα.
- Οι αγωνες στους οποιους μετραει ο χρονος,περα απο την αγρια ομορφια τους,εχουν απο πισω ενα σωρο πραγματα,που πρεπει να σκυψει κανεις για να τα δει. Προετοιμασια, τεχνολογια, τεχνικη, φυσικη κατασταση. Οι παντες κι οι τουμπες ειναι θεαμα,δεν λεω, αλλα ειναι πιο ρηχο θεαμα. Σ οποιον τωρα αρεσουν,δεν πρεπει να θυμωνουμε,ειναι καλυτερα να του εξηγουμε
-
Δεν το βλέπω σαν αδικία (έναντι ποιού?),γιατρέ μου,παρά μόνο ως άγνοια συνθηκών,πράγμα που δεν είναι απαραίτητα κακό,προκειμένου για άπειρους θεατές,και παράλληλα είναι ένδειξη σεβασμού προς το αγωνιστικό πλήρωμα.
Γίνεται άδικο,αν αυτοί οι ίδιοι δεν χειροκρότησαν άλλα 'κανονικά' αγωνιστικά,αλλά αυτό δεν το ξέρουμε! -
Τελος παντων εγω εγραψα τι ενωουσα , γιατρε να σε ρωτησω στο μερκουρι 2 κιαποια στηγμη σταματησες και πριν ακουγα ροδιες τι εγινε εκει ειχες καλοια ατυχη στιγμη?
-
ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΡΑΝΙΧ-ΜΠΕΛΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΧ ΑPR.ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ 2 ΣΕ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΕ Η ΜΙΛΙΑ.ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΕ ΧΛΜ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΜΑΞΙ.ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΜΕ 2 ΑΓΩΝΕΣ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΜΑΞΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΤΑΛΕΝΤΟ ΜΕΓΑΛΟ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΙΑΡΙΣ.
-
Οχι. Δοκιμαζα φρενα και σπιναρισμα για να ξερω ποσο γλυστραει το καθε
'περιεργο' σημειο και να ενημερωσω την οργανωση.
Για τον Panix ενα θα πω: Ειναι ενα απο τα χαμενα γνησια ταλεντα,που εμειναν χρονια τωρα ανεκμεταλευτα,αφου δεν υπηρξε ποτε πολιτικη εξελιξης κι αναδειξης τους. Αν ηταν στην Ιταλία...
Μια μερα, που θα παει, θα γραψω για τα εγκληματα που εγιναν στο παρελθον και που μας εχουν καταδικασει σαν σπορ, μας εχουν υποβιβασει σ ενα απομονωμενο μικροκοσμο.
Γιατι ποτε κανεις δεν σκεφτηκε η δεν θελησε να φτιαξουμε τον δικο μας Γκαλη. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
Και με την ευκαιρια,κατι ασχετο με το θεμα, αλλα σημαντικο για το θεαμα και το ενδιαφερον των θεατων. ΕΝΙΣΧΕΙΣΤΕ ΤΗΝ Ε. Στοιχιζει λιγο, δινει θεαμα και χρονους, θυμιζει αγωνα! Υπαρχουν πολλα καλα θηρια κλεισμενα σ αποθηκες. Ας βγουν ν αντιλαλησουν τα βουνα. Εξυπνη προκηρυξη θελει
και συνειδηση οτι μονο κοσμο μπορει να φερει. Κακο δεν κανει... -
ΑΛΗΘΕΙΑ , ΑΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΡΑΝΙΧ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ,ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ , ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ !
ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΟΠΟΥ ΦΟΥΡΚΕΤΑ , Ο ΤΡΕΛΟΠΑΝΙΧ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ .
ΔΕΝ ΚΟΥΜΠΟΝΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ , ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ,ΚΑΙ Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΙΣ ΝΤΙΖΕΣ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΠΩ . ΚΟΥΜΠΟΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ , ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΒΑΝΤΙΛΑΤΕΡ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΟ ΚΑΠΩ .
ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΠ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΖΗΤΑΝΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΨΗΜΑΤΑ .
Ο ΚΡΙΤΗΣ ΣΑΣΤΙΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΠΑΡΚ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ !!!!!!
Ο ΡΑΝΙΧ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ .ΠΕΙΤΕ ΣΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΑΛΗΘΕΙΑ , ΑΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΡΑΝΙΧ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ,ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ , ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ !
ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΟΠΟΥ ΦΟΥΡΚΕΤΑ , Ο ΤΡΕΛΟΠΑΝΙΧ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ .
ΔΕΝ ΚΟΥΜΠΟΝΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ , ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ,ΚΑΙ Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΙΣ ΝΤΙΖΕΣ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΠΩ . ΚΟΥΜΠΟΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ , ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΒΑΝΤΙΛΑΤΕΡ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΟ ΚΑΠΩ .
ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΠ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΖΗΤΑΝΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΨΗΜΑΤΑ .
Ο ΚΡΙΤΗΣ ΣΑΣΤΙΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΠΑΡΚ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ !!!!!!
Ο ΡΑΝΙΧ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ .ΠΕΙΤΕ ΣΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ?
Ειμαστε ελληνες σες αλλες ειδικες υπαρχει γιατρος σε αλλες οχι κριμα
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Γιατι ποτε κανεις δεν σκεφτηκε η δεν θελησε να φτιαξουμε τον δικο μας Γκαλη. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
Pε γιατρέ μερικές φορές με κάνεις να βγαίνω από τη ξενερωσιά που και να φοράω κλαδικά και επαγγελματικά καπέλλα που ουδέποτε μου άρεσαν.
Kαι τι ήταν δηλαδή το «Γίνε πρωταθλητής»;
Kαι από που βγήκαν οι Mανιαδάκης, Aθανασούλας, Aναγνωστάκος, Xαλάτσης, Kούλης, Πλατώνης, Mπόγδανος, Aκράτος, Nτόφης και τόσοι άλλοι που τα ονόματά τους δεν τα χωράει το γέρικο μυαλό μου;
Πού είσαστε όλοι εσείς (μην το πάρεις προσωπικά, σε πυροβόλησα...), όταν ο Zήβας ερχότανε τ' ανάσκελα, όταν ο Bαζάκας έκανε περισσότερα ακροβατικά από όσα έχει κα΄νει ο ίδιος σαν οδηγός, όταν ο Παναγιωτόπουλος έχανε την ολύμπια ηρεμία του και ο Mιχελακάκης τα μαλλιά που του απέμειναν, καθήμενοι εκ δεξιών σε κάθε υποψήφιο Γκάλη του χώρου μας (που μερικοί την είχαν δει και Γκάλης εκ προοιμίου);...
Ποιός στάθηκε σε αυτή τη δραστηριότητα των Tροχών από το 1998 μέχρι χθες; Όχι στους Tροχούς, ούτε σε αυτούς τους μ...κες που έβαλαν τον κώλο τους για να πραγματοποιηθεί αυτή η 6ετία, αλλά στα νέα παιδιά που προέκυψαν είτε επειδή κέρδισαν το μπάκετ, είτε επειδή είδαν τους άρεσε και έμειναν με χίλιες μύριες προσπάθειες.
Που ήταν οι εκπομπές αυτοκινήτου (η εξής μία δηλαδή) και τα περιοδικά που κόφτονται για την πρόοδο του αθλήματος;
Eίδες να προέβαλαν κανένα από όλους τους παραπάνω; Eίδες να ασχοληθεί κανείς με τα παιδιά αυτά; Aντίθετα, τα όποια μέσα τα αγνόησαν χαρακτηριστικά επειδή προέρχονταν από δραστηριότητα άλλου μέσου, ενώ εμείς οι αγωνιζόμενοι τα είδαμε περισσότερο σαν αντιπάλους παρά σαν διαδόχους που θα πάνε ακόμα μακρύτερα αυτό που αγαπάμε.
Γάματα (σόρι για τη χοντράδα, απλά είναι το επιεικέστερο που βρήκα) λοιπόν ρε γιατρέ, στρίψε εκεί όσο μπορείς (γιατί σα στρίφτης και σα γιατρός κόβω το καφάλι μου ότι είσαι πολύ καλός) και άσε τα πολλά γραπτά γιατί δεν έχεις και λόγο άλλωστε.
Πάντα φιλικά
Iβάν -
.... Κρίμα για τον ΡΑΝΙΧ και τον συνοδηγό του
Πρέπει να ήταν η επίδοση του αγώνα !!!
Αλλά και τα Yaris και ο Αμαξόπουλος πήγαιναν αέρα !! -
Γιά όλα τά ονόματα πού αναφέρθηκαν νωρίτερα θά συμφωνήσω με τή σειρά μου (τί είν'ετούτος ο PANIX ωρέ ),καί θά προσθέσω καί ένα ακόμα,αυτό τού Πάζη.
Υ.Γ. τά παιδιά με τό Μίκρα πού έφυγαν στά γκρέμια,είναι καλά;
-
Ο Panix είναι γνωστός παλιός 'χεράς' αγωνιζόμενος που τώρα στα γεράματα (ε ρε και να το διαβάζει αυτό ) αποφάσισε να τρέχει με ψευδώνυμο
-
Κατ' αρχήν μπράβο σε όλους αλλά ιδιαίτερα στον Κυριάκο!!! Μπράβο ρε φίλε!!Τα κατάφερες!!!
PANIX πάαααρα πολύ καλός...Αμαξόπουλος εκπληκτικός...Πλατής από τους πλέον γρήγορους!!
Πολύ κρύο πάντως ρε παιδιά!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πολύ κρύο πάντως ρε παιδιά!!!
Αφού ρέ σύ Κάπταιν μου,νά φανταστείς ότι υπήρχαν θεατές πού μπήκαν στά αυτοκίνητά τούς,μέ αναμένα τά καλοριφέρ,γιά νά δούνε τόν αγώνα.
-
Χα, την πατησες γερακο μου (ΙΒΑΝ) και 'τα πηρες' αδικα. Ειναι σα να με μαλωνεις που δεν παινεψα το σπιτι μου! Δεν ενοουσα μπρε την 'ιδιωτικη' πρωτοβουλια. Οπως και παληοτερα ειχα γραψει-και δεν διαβασες φαινεται-
εννοουσα το πρωταθλημα νεων οδηγων και τα επαθλα του, το 'εκπηγαζον'
εκ της αρχης του σπορ. Την ιδεα δηλαδη της προκηρυξης ενος αντικειμενικου διαγωνισμου ταλεντων και την 'υιοθεσια' ενος εξ αυτων,που με πληρη υποστηριξη και ομαδα, θα γινοταν Εθνικη Υποθεση και θα στελνόταν στο πυρ το Εξωτερον.
Καταλαβες τωρα? Και μην θυμωνεις μπρε. Και καλος ανοιξε φτυσε κλεισε ειμαι και στριβω Και μ αρεσει να γραφω οσο το σπιτι μου (οι Τ.Ε.) μου δινουν βημα. Τσαμπα το κανω μπρε, δεν σουφαγα το ψωμι δα Κι εσυ
στριβεις και Πολυτεχνιτης εισαι, σου πηρα την πενα? Ουτε τη Λειβαδια δεν μπορεσα να σου παρω!
Αει, γεια τωρα. Τα ιδια λεμε, μ αλλα λογια.
Τσατσενκο! -
Μετα απο καιρο φχαριστικα το ραλλακι.Αν και καναμε 1,5 ειδικη με σκασμενο λαστιχο(απο προκα πιθανον δεν το ειδα) γραμματικο1 και μερκουρη1 χωρις να το παρω χαμπαρι !!
Παντως τα κυρια χαρακτηριστικα του αγωνα ηταν οι αρκετες ανοιχτες κοπανες σε γραμματικο και αγιο.
Στο γραμματικο 1 περα απο τα γουρουνια(που λες οτι δεν μπορουν να αστυνομευθουν και καλως μας προειδοποιησαν στην εκκινηση) ηρθαμε μουρη με μουρη με huyndai matrix γκρι!!! και συναντησαμε και 2-3 αγροτικα στο δρομο επανω αλλα σταματημενα.Ενω στο μερκουρη αναφερθηκαν μηχανες να κινουνται στο δρομο χωρις να εχουν γνωση για τον αγωνα!Κυριως απο αυτα υποφερε ο αγωνας και προφανως απο οτι αναφερθηκε για τον panix ειχαμε και ελλειψη γιατρων.
Οσον αφορα τις απλες ,ενταξει,εχουν γινει και στην αττικη ,και εκτος, και πολυ μεγαλυτερες,αυτο ειναι σχεδον σιγουρο.
Τωρα αυτο που εγινε στο 2ο μερκουρη που κοπηκε μας δειχνει οτι οι αγωνες που κανουμε δεν ειναι υπο την αιγιδα της αστυνομιας και του κρατους (αφου οπως προεκυψε ενας ιδιοκτητης εστιατοριου εχει ισχυροτερη αποψη απο την ελληνικη αστυνομια)δηλαδη κατι σαν αυτοσχεδιοι αγωνες!! Δεν απεχουμε και πολυ,σωστα!Απλα μας αφηνουν και παιζουμε εως οτου μας διωξουν.
ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΜΕΡΚΟΥΡΗ...