-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
και σε μενα το λεει που ανεβασα δυο βιντεο απο το flight simulatorΓια την μουσική;
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
και σε μενα το λεει που ανεβασα δυο βιντεο απο το flight simulator
Για την μουσική;
οχι για το αεροπλανο
-
και σε μενα το λεει που ανεβασα δυο βιντεο απο το flight simulator
Για την μουσική;
οχι για το αεροπλανο
-
-
-
-
-
Η ψωνάρα ο Cozy Powell γράφει το όνομά του πάνω στις κάσες!
-
Άλλες εποχές τότε. Όλοι ήταν ένας κι ένας.
BTW ο ήχος στο προηγούμενο βίντεο ήταν απαράδεκτος.
Διορθώνω:
-
Παιχτούρα δεν λέω, αλλά χτυπάει άσχημα. Όπως μου χτύπαγε άσχημα και το 'Richie Blackmore's - Rainbow'. Το συγκρότημα είναι συγκρότημα.
- η 80's αισθητική του βίντεο...ασχολίαστη...
-
Εννοείται respect για το προηγούμενο τραγούδι.
Δηλαδή δεν σου αρέσει το στυλ του ούτε στους Black Sabbath;
-
ποιοι ειμαστε εμεις οι κοινοι θνητοι για να κρινουμε βιντεο με το tony iommi Μεσα?(για τον αλλον tony ουτε λογος απλα επρεπε να πεσει σε κανα γκρεμο )
-
Μια χαρά είναι ο άλλος Tony (Martin). Κι επειδή τον έχω δει σε live, σε πληροφορώ ότι είναι πολύ ανώτερος από κάτι Eric Adams και ΣΙΑ.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Μια χαρά είναι ο άλλος Tony (Martin). Κι επειδή τον έχω δει σε live, σε πληροφορώ ότι είναι πολύ ανώτερος από κάτι Eric Adams και ΣΙΑ.ακριβως ειναι απλα 'μια χαρα' δεν εχει την μοναδικη φωνη που εχει ο οζζυ η ο ντιο ειναι απλα ενας πολυ καλος meta vocalist
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Προς Θεού δεν μιλάω καθόλου για στυλ. Παιχταράς είναι, δεν το συζητάμε. Ντάξει δεν είναι στην κατηγορία Bonham, Paice, Appice κτλ αλλά είναι από τους καλύτερους της γενιάς του.
-
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Προς Θεού δεν μιλάω καθόλου για στυλ. Παιχταράς είναι, δεν το συζητάμε. Ντάξει δεν είναι στην κατηγορία Bonham, Paice, Appice κτλ αλλά είναι από τους καλύτερους της γενιάς του.
fixed
-
Μια χαρά είναι ο άλλος Tony (Martin). Κι επειδή τον έχω δει σε live, σε πληροφορώ ότι είναι πολύ ανώτερος από κάτι Eric Adams και ΣΙΑ.
ακριβως ειναι απλα 'μια χαρα' δεν εχει την μοναδικη φωνη που εχει ο οζζυ η ο ντιο ειναι απλα ενας πολυ καλος meta vocalist
Τί συγκρίνεις τώρα; Μιλάμε για άλλα είδη μουσικής. Με τον Tony Martin οι Black Sabbath έπαιζαν κορυφαίο EPIC METAL.
Ελπίζω να μην μου πεις ότι αυτό απαγορεύεται.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
ακριβως ειναι απλα 'μια χαρα' δεν εχει την μοναδικη φωνη που εχει ο οζζυ η ο ντιο ειναι απλα ενας πολυ καλος meta vocalist
Τί συγκρίνεις τώρα; Μιλάμε για άλλα είδη μουσικής. Με τον Tony Martin οι Black Sabbath έπαιζαν κορυφαίο EPIC METAL.
Ελπίζω να μην μου πεις ότι αυτό απαγορεύεται.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Βρε κατάλαβα τι λες (νομίζω δηλαδή - εννοείς ότι είναι σαματατζής ).
Με 'έφτιαξες' πάντως.
Αγαπημένο είδος μουσικής [#2]