-
αστα μεγάλη πληγή οι κουτουσλιές και εγώ για επόμνεο ένα τέτοιο χρωμα σκέφτομαι, γτ με το μαύρο πρέπει να έχεις ένα πανάκι μαζί. Το οτι δειχνει καθαρο δεν σημαινει οτι ειναι κιολας, ενώ το μάυρό είναι καθαρό αλλά δεν φαίνεται
-
Σε τρία μαυρα αυτοκίνητα που είχα ... μόνιμο σημάδι τους (από άλατα) ήταν μια γραμμή στο πλάι απο το νερό που έτρεχε απο τους καθρέφτες στις πόρτες όταν το έπλενα. Δεν καταφερνα να απαλλαγω με τίποτα απο αυτα.
Στο γκρι μου τωρα όπως και στο μπεζ Micra δεν είχα θέματα! 'Κρύβουν' την βρωμιά! -
Τις τελευταίες μέρες πήγαινα κανονικά με το αμάξι μου με αποτέλεσμα η κατανάλωση να σταθεροποιηθεί στα 6,5 !!!!!
Για τον λόγο αυτό εχτές μηδένισα και προσπαθώ να ρίξω την κατανάλωση κάτω από τα 6 !!!! Στόχος το 5,9 !!!!!
Για κάθε εξέλιξη κάθε 100 χιλιόμετρα θα σας κρατώ ενήμερους !!
Ευχαριστώ!!!! -
Εγω πάλι ... αντιθετα! Aπο 8,4 σε 8,7 το πηγα!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εγω πάλι ... αντιθετα! Aπο 8,4 σε 8,7 το πηγα!!!Τρέχεις πατέρα
Έχεις και παιδί -
Δεν φταίω εγω που η Nissan το έκανε 5αστερο, 'παταει καλά' και μου βγηκε και λίγο παραπάνω γρήγορο απ' ότι περιμενα!
ΥΓ. Μου την φύλαγες ε???
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν φταίω εγω που η Nissan το έκανε 5αστερο, 'παταει καλά' και μου βγηκε και λίγο παραπάνω γρήγορο απ' ότι περιμενα!ΥΓ. Μου την φύλαγες ε???
Όχι το έχω κάνει πρώτος το post
Κι εγώ για τους ίδιους λόγους αλλα με επιπλήτεις συνέχεια -
Δυο χρόνια οδηγικού εφιάλτη πέρασα με το Splash αφότου 'έχασα' το Meganάκι! Είχα να διαλέξω μεταξύ Panamera και Qashqai και προτίμησα το δευτερο ... για το έξτρα ύψος του!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δυο χρόνια οδηγικού εφιάλτη πέρασα με το Splash αφότου 'έχασα' το Meganάκι! Είχα να διαλέξω μεταξύ Panamera και Qashqai και προτίμησα το δευτερο ... για το έξτρα ύψος του!Δεν είχαν ετοιμοπαράδοτη Cayenne?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δυο χρόνια οδηγικού εφιάλτη πέρασα με το Splash αφότου 'έχασα' το Meganάκι! Είχα να διαλέξω μεταξύ Panamera και Qashqai και προτίμησα το δευτερο ... για το έξτρα ύψος του!
Δεν είχαν ετοιμοπαράδοτη Cayenne?
Δεν ήθελα να προκαλέσω!
-
Παρε μια Μερκ για να κρατησεις χαμηλο το προφιλ σου
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Τις τελευταίες μέρες πήγαινα κανονικά με το αμάξι μου με αποτέλεσμα η κατανάλωση να σταθεροποιηθεί στα 6,5 !!!!!
Για τον λόγο αυτό εχτές μηδένισα και προσπαθώ να ρίξω την κατανάλωση κάτω από τα 6 !!!! Στόχος το 5,9 !!!!!
Για κάθε εξέλιξη κάθε 100 χιλιόμετρα θα σας κρατώ ενήμερους !!
Ευχαριστώ!!!!Παιδιά ... μετά από 85 χιλιόμετρα ειδα ένα εξωπραγματικό νούμερο !!! Δε σας το λέω ακόμα αλλά θα σας το πω αύριο .....αφού αυριο έχω να κάνω καμιά 100στη χιλιόμετρα , οπότε θα σας πω τα δεδομένα των πρώτων 200 οικονομικών χιλιομέτρων!!!!
Αν διατηρηθεί αυτή η κατανάλωση (που δε το νομίζω) στέλνω μαιλ στη ΝΙΣΣΑΝ για τις δικές της ενέργειες... απονομής (σε εμέ φυσικά) διάκρισης οικονομίας κατόχου Νισσάν Κασκάι που και η ίδια αποκλείεται να γνωρίζει αυτην την κατανάλωση σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης!!!!!!!!!! -
Εεεεελα, μη μας κρατάς σε αγωνία!!!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Παιδιά ... μετά από 85 χιλιόμετρα ειδα ένα εξωπραγματικό νούμερο !!! Δε σας το λέω ακόμα αλλά θα σας το πω αύριο .....αφού αυριο έχω να κάνω καμιά 100στη χιλιόμετρα , οπότε θα σας πω τα δεδομένα των πρώτων 200 οικονομικών χιλιομέτρων!!!!
Αν διατηρηθεί αυτή η κατανάλωση (που δε το νομίζω) στέλνω μαιλ στη ΝΙΣΣΑΝ για τις δικές της ενέργειες... απονομής (σε εμέ φυσικά) διάκρισης οικονομίας κατόχου Νισσάν Κασκάι που και η ίδια αποκλείεται να γνωρίζει αυτην την κατανάλωση σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης!!!!!!!!!!Για προδιορισε μας αυτες τις συνθήκες λίγο!
Γιατί σήμερα το πρωί ανεβαίνοντας απο το γκαραζ στην επιφάνεια της γης είδα ενα ωραιοτατο 8,8 που μετα απο λίγη διαδρομή επανήλθε στο 8,7!!! -
ε ξερεις τωρα αλλαγες στις 2000 και αυτο με την ρεγουλα, καθαρος αερας του νησιου και τετοια
α και τωρα που κανει κρυο εχει και καλυτερο βαθμο αποδοσης στην καυση -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης!!!!!!!!!!
Για προδιορισε μας αυτες τις συνθήκες λίγο!
Εννοώ δουλειά -σπίτι- βόλτα κ.λ.π. (πραγματικές συνθήκες) όχι σε καποια πίστα ..... όπως συνήθως βγαίνουν οι καταναλώσεις που ανακοινώνουν οι εταιρείες!!!!!
-
Πλασματικές πες καλύτερα, γιατί αν μαζέψεις όλους τους κατόχους Κασκάι και τους πεις 'ρε αυτά είναι τα νούμερα', κτλ θα γελάνε από το πρωί μέχρι το βράδυ Άσε που και ο ίδιος έχεις διαπιστώσει πόσο καις στην Αθήνα... Αυτές είναι οι πραγματικές συνθήκες
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Πλασματικές πες καλύτερα, γιατί αν μαζέψεις όλους τους κατόχους Κασκάι και τους πεις 'ρε αυτά είναι τα νούμερα', κτλ θα γελάνε από το πρωί μέχρι το βράδυ Άσε που και ο ίδιος έχεις διαπιστώσει πόσο καις στην Αθήνα... Αυτές είναι οι πραγματικές συνθήκες+1000. Μηδενισα το trip computer και απο τοτε εχω κανει καμμια 500 χλμ αποκλειστικα εντος Αθηνων. Το αποτέλεσμα:
8.7L/100Km. Και εχω και το euro5 που υποτιθεται πως καιει κατι λιγοτερο... Το καλοκαιρι στην Παρο ειχα πετυχει και εγω κατι τρελλες καταναλωσεις, το ειχα φτασει μεχρι και 6,7 αν θυμαμαι καλα. -
Εγω δεν μπορώ. Ελπίδα μου οι διαδρομες εκτός πόλης που συνήθως κατεβαζουν τον μεσο όρο. Απο τοτε που 'κλειδώνω' το Cruise Control στα 150 χλμ ... παει 'περίπατο' μόνο η καταναλωση. Το QQ ... τρεχει!
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Πλασματικές πες καλύτερα, γιατί αν μαζέψεις όλους τους κατόχους Κασκάι και τους πεις 'ρε αυτά είναι τα νούμερα', κτλ θα γελάνε από το πρωί μέχρι το βράδυ Άσε που και ο ίδιος έχεις διαπιστώσει πόσο καις στην Αθήνα... Αυτές είναι οι πραγματικές συνθήκεςAφου ζω εδώ για μένα (για την τσέπη μου) με ενδιαφέρει η εδώ κατανάλωση !!!
Τον χρόνο κάνω πάνω κάτω 10.000 χιλιόμετρα εκ των οποίων τα 9.000 στη Σάμο!!!!
Εδώ είναι οι πραγματικές συνθήκες για μένα , διότι κάθε φορά που αδειάζει το τεποζιτο εδώ το γεμίζω και εδώ το καταναλώνω !!!
Εδώ με ενδιαφέρει να έχω κατανάλωση γύρω στο 6 , τώρα αν πάω Αθήνα και εχω κατανάλωση 10 για 200 χιλιόμετρα , λίγο με απασχολεί!!!!
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)