-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ρε συ τί θα γίνει με τα μαγνητάκια popol@ros θα δώσεις και εμάς?
Έμαθα πως ο adis4gr**.de ** ήδη κυκλοφορεί με μια ντουζίνα τέτοιαβαζω κατι μαγνητακια ψυγειου αλλα .gif
μισο να αλλαξω λογαριασμο και να λογκαρω tryphon -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να δεχτώ να μη μου προσφέρουν κοκτέιλ, αλλά να αφήσουν και τις παγοθήκες άδειες; Αυτό παραπάειντροπη μεγαλη
να τις τιμωρησεις παραδειγματικα
να βαλεις τερμα τα ηχεια και να ακους:
υ.γ. βαλτε καποιος το βιντεακι γιατι αδυνατω
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
2. Έχουμε καιρό να δούμε την τελευταία λέξη της μόδας σε μπουρνούζια, εσώρουχα, πυτζάμες (εδώ ο Πάτερ έπαθε μίνι εγκεφαλικό).Ούτε και εκεί καταργήθηκαν ακόμα; Μη χέσω την προοδευτικότητα που χαρακτηρίζει την Αγγλία...
Μπροστά στον φορουμικό λαό, δηλώνω χωρίς περιστροφές ότι μόλις αναλάβω την εξουσία:
α) θα αναστείλω την κατασκευή ημιορόφων ενώ θα τσιμεντώσω όλους τους υπάρχοντες
β) θα δημιουργήσω ένα πενταετές πρόγραμμα κατανόησης γιουβαρλακίων, αν δεν υπάρξουν αποτελέσματα, θα καταργηθούν και αυτά και
γ) με προεδρικό διάταγμα η χρήση πιτζάμας θα θεωρείται πλημμέλημα.Αν τώρα με δείρουν, ελπίζω στην υποστήριξη από σας.
-
Αντιλαμβάνεσαι ότι το (γ) συνεπάγεται ότι θα βλέπεις φορουμά ημίγυμνο, έτσι;
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
- Έχουμε καιρό να δούμε την τελευταία λέξη της μόδας σε μπουρνούζια, εσώρουχα, πυτζάμες (εδώ ο Πάτερ έπαθε μίνι εγκεφαλικό).
Ούτε και εκεί καταργήθηκαν ακόμα; Μη χέσω την προοδευτικότητα που χαρακτηρίζει την Αγγλία...
Μπροστά στον φορουμικό λαό, δηλώνω χωρίς περιστροφές ότι μόλις αναλάβω την εξουσία:
α) θα αναστείλω την κατασκευή ημιορόφων ενώ θα τσιμεντώσω όλους τους υπάρχοντες
β) θα δημιουργήσω ένα πενταετές πρόγραμμα κατανόησης γιουβαρλακίων, αν δεν υπάρξουν αποτελέσματα, θα καταργηθούν και αυτά και
γ) με προεδρικό διάταγμα η χρήση πιτζάμας θα θεωρείται πλημμέλημα.Αν τώρα με δείρουν, ελπίζω στην υποστήριξη από σας.
Αν καταργήσεις και τα γυναικεία παντελόνια,με ταυτόχρονη επιβολή μίνι φούστας σε ψηφίζω κι εγώ!Δέρνω και για πάρτυ σου άμα λάχει να ούμε
-
Τα νορμάλ παντελόνια επιτρέπονται στο προτεκτοράτο μας. Τα σακουλιασμενα παντελόνια όχι.
Sent from my Atrix using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αντιλαμβάνεσαι ότι το (γ) συνεπάγεται ότι θα βλέπεις φορουμά ημίγυμνο, έτσι;Ανησυχώ λίγο για το θέμα Corsair και βυσσινί βελουτέ πιτζάμα, πούρο και ουίσκι στο χέρι, αλλά νομίζω είμαστε όλοι πρόθυμοι to take that hit for mankind.
Κάτι παντελόνια γραφείου υφασμάτινα (ξέρετε εσείς ) και στενά τζιν είναι νομίζω ΟΚ. Και πιο μακριές φούστες, μην είμαστε εκτός θρησκευτικού dress code. Αλλά πάλι ξέρετε εσείς.
-
Ή θα απαγορεύσεις τα παντελόνια ή θα κατέβω σαν ανεξάρτητος...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αντιλαμβάνεσαι ότι το (γ) συνεπάγεται ότι θα βλέπεις φορουμά ημίγυμνο, έτσι;
Ανησυχώ λίγο για το θέμα Corsair και βυσσινί βελουτέ πιτζάμα, πούρο και ουίσκι στο χέρι, αλλά νομίζω είμαστε όλοι πρόθυμοι to take that hit for mankind.
-
Αναίρεση της καταδίκης Ψωμιάδη ζητά ο αντιεισαγγελέας
Την αναίρεση της απόφασης του εφετείου με την οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Π. Ψωμιάδης (με βάση την οποία μάλιστα τέθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου νόμου για τον Καλλικράτη, σε αργία), ζήτησε ο αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου, Αθ. Κονταξής.Σύμφωνα με τον εισαγγελικό λειτουργό η απόφαση του εφετείου είχε ελλιπή αιτιολογία στο σκεπτικό της. Ο ίδιος ο Ψωμιάδης κατά τη συζήτηση στον Άρειο Πάγο εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη.
Ο Π. Ψωμιάδης έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως αλλά και σε δεύτερο βαθμό σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή, για παράβαση καθήκοντος που αφορά την παράνομη μείωση προστίμου σε πρατήριο υγρών καυσίμων, το οποίο νόθευε καύσιμα.
Η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη μετά την καταγγελία υψηλόβαθμου υπαλλήλου της νομαρχίας Θεσσαλονίκης, ο όποιος εν τω μεταξύ είχε απομακρυνθεί από την υπηρεσία του.
-
οσοι εχετε suzuki και θελετε να κανετε service, ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΒΡΑΜΙΔΗ. Ο ΜΑΣΤΡΟ ΜΗΤΣΟΣ της γειτονιας ειναι αιωνες καλυτερος και στην μιση τιμη!!!!!
-
Τι σου έκαναν;;;
Το 'δικό μας' πάντως βρίσκεται εν Αθήναις... Μόνο για έλεγχο προ αγοράς πήγε εκεί και μου φάνηκαν μια χαρά, αλλά όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορώ να ξέρω κάτι επί της ουσίας...
-
ο ποπ πηρε σουζουκι μπαλενο σενταν...σας το αποκαλυπτω
-
-
liana sedan επρεπε να παρει....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ο ποπ πηρε σουζουκι μπαλενο σενταν...σας το αποκαλυπτωdiesel μπας και σπάσει κανένα ρεκόρ κατανάλωσης (37λίτρα πετρέλαιο/100χλμ η τελευταία ένδειξη με το μπαλένο - βελτιώνεται! η προηγούμενη ήταν 37,1)
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ο ποπ πηρε σουζουκι μπαλενο σενταν...σας το αποκαλυπτωΓια να πηγαίνει βόλτα την δικηγορίνα κοπέλα του
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
ο ποπ πηρε σουζουκι μπαλενο σενταν...σας το αποκαλυπτω
Για να πηγαίνει βόλτα την δικηγορίνα κοπέλα του
Δικηγορίνα γκόμενα Ποπολάρου: Γιάννη μου, τι λέει το αυτοκίνητο;
Ποπ: ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!
Δικηγορίνα: Τότε γιατί το πήρες;
Ποπ: Για να βρίζω αυτό και όχι εσένα όταν με εκνευρίζεις... -
Κοροιδεύεται κύριοι!!! Εδώ και η απαντηση του!!!
-
Κανα καλο συνεργειο Fiat ξερουμε??
Posts προς Θεσσαλονικείς