-
Bρηκε κανενας τη γραμμη του Φετελ;
-
'Ρώσικη ρουκέτα'
Η ατάκα της χρονιάς.
Γειά σου ρε Σεϊτάν.
-
εμετος εχει καταντησει πια την μια λενε καλα για τον σουμαχερ την αλλη θαβουν τον σεννα
μετα θαβουν τον σεννα και τον χαμιλτον αποθεωθουν τον σεννα
τωρα θαβουν σουμαχερ σεννα αποθεωνουν χαμιλτονστα διαλα πια
-
Τι να συζητάμε τώρα.... εδώ έχασαν το προσπέρασμα του Φέτελ στον Χάμιλτον λίγο μετά την εκκίνηση!!!
-
Ψάχνω torrent για τον αγώνα...δε μπορούσα να σηκωθώ.
Δέχομαι ΡΜ.
Ευχαριστώωωω
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ψάχνω torrent για τον αγώνα...δε μπορούσα να σηκωθώ.Δέχομαι ΡΜ.
Ευχαριστώωωω
οταν το βρεις στειλε μου και μενα ενα ΠΜ...
και εγω κοιμηθηκα...
-
Αφού το έχει μαγνητοσκοπημένο τώρα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αφού το έχει μαγνητοσκοπημένο τώρα...Ήθελα να γλιτώσω Τάκαρο και τις διαφημίσεις του...αλλά τελικά δε τα κατάφερα.
Ό,τι να'ναι πάλι έλεγε...
-
Εγώ εδώ και δυο αγώνες έχω βάλει στην μπάντα τους πρήχτες του άλφα και έχω βρει την υγειά μου.
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Τι να συζητάμε τώρα.... εδώ έχασαν το προσπέρασμα του Φέτελ στον Χάμιλτον λίγο μετά την εκκίνηση!!!Μιλάμε είναι για πολλά γέλια οι άνθρωποι...
-
-
^ ...γενικά πολύ διάχυση στα pit lanes... :
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Εγώ εδώ και δυο αγώνες έχω βάλει στην μπάντα τους πρήχτες του άλφα και έχω βρει την υγειά μου.Τι να συζητάμε τώρα.... εδώ έχασαν το προσπέρασμα του Φέτελ στον Χάμιλτον λίγο μετά την εκκίνηση!!!
Μιλάμε είναι για πολλά γέλια οι άνθρωποι...
Για να λέμε του στραβού το δίκαιο τώρα, το BBC δεν έχει διαφημίσεις. Ο Α και το κάθε ιδιωτικό κανάλι, δεν έχει αυτη τη δυνατότητα οπότε λογικό είναι ότι θα χάσει κάποιες φάσεις. Δεν είναι μάντεις για να ξέρουν πότε θα γίνει προσπέρασμα και να μην βάλουν τότε διαφημίσεις. Είπαμε να τους κράζουμε όταν κάνουν χαζομάρες αλλά όχι όταν δεν φταίνε!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ εδώ και δυο αγώνες έχω βάλει στην μπάντα τους πρήχτες του άλφα και έχω βρει την υγειά μου.
Τι να συζητάμε τώρα.... εδώ έχασαν το προσπέρασμα του Φέτελ στον Χάμιλτον λίγο μετά την εκκίνηση!!!
Για να λέμε του στραβού το δίκαιο τώρα, το BBC δεν έχει διαφημίσεις. Ο Α και το κάθε ιδιωτικό κανάλι, δεν έχει αυτη τη δυνατότητα οπότε λογικό είναι ότι θα χάσει κάποιες φάσεις. Δεν είναι μάντεις για να ξέρουν πότε θα γίνει προσπέρασμα και να μην βάλουν τότε διαφημίσεις. Είπαμε να τους κράζουμε όταν κάνουν χαζομάρες αλλά όχι όταν δεν φταίνε!
Ειδικα για το προσπερασμα του Φετελ στον Χαμιλτον εγινε κατα την κανονικη μεταδοση του αγωνα και ενω ο Τακαρος και ΣΙΑ κοιτουσαν τι εκανε ο Μπατον, οποτε..
-
Δια, αναφερονται στην προσπεραση του Φετελ στον Λιουις στον πρωτο γυρο, την οποια ενω τη βλεπαμε σε πρωτο πλανο, την εχασαν επειδη παρακολουθουσαν τη μαχη πιο πισω μεταξυ των Φερραρι και του Μπατον.
Το διορθωσε μετα ο Πουρν, μαλλον του το ειπαν και απο το κοντρολ, γιατι εκανε ειδικη αναφορα (ημασταν επικεντρωμενοι πιο πισω κλπ). Αν και ηταν χοντρο λαθος, το θεωρω μεσα στα φυσιολογικα λαθη της στιγμης. Αν προσεξατε και η καταταξη που εδειξε εκεινη τη στιγμη εδειχνε τον Χαμιλτον πρωτο, αρκετα δευτερολεπτα μετα την προσπεραση.Εδιτ: Με προλαβε ο αποπανω.
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Εγώ εδώ και δυο αγώνες έχω βάλει στην μπάντα τους πρήχτες του άλφα και έχω βρει την υγειά μου.Τι να συζητάμε τώρα.... εδώ έχασαν το προσπέρασμα του Φέτελ στον Χάμιλτον λίγο μετά την εκκίνηση!!!
Νόμιζα ότι μεταδίδουν την εικόνα όπως στέλνεται απ' έξω... αν συμβαίνει αυτό, δεν φταίει ο ΑΛΦΑ και το επιτελείο του...
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
εδώ έχασαν το προσπέρασμα του Φέτελ στον Χάμιλτον λίγο μετά την εκκίνηση!!!Ρε άντε edit Mod ρεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ξύπνησαν από τα χαράματα για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή για να κάνουν μετάδοση και κάπου το χάσανε λιγουλάκι...
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Νόμιζα ότι μεταδίδουν την εικόνα όπως στέλνεται απ' έξω... αν συμβαίνει αυτό, δεν φταίει ο ΑΛΦΑ και το επιτελείο του...
Bασικά όταν λέμε ότι την έχασαν εννοούμε ότι δεν τη σχολίασαν την ώρα που γινόνταν και όχι ότι δεν την έδειξαν οι κάμερες.
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Bασικά όταν λέμε ότι την έχασαν εννοούμε ότι δεν τη σχολίασαν την ώρα που γινόνταν και όχι ότι δεν την έδειξαν οι κάμερες.
μια χαρα την ειδαν αφου σχολιαζαν τον button την ωρα που ο vettel περνουσε τον χαμιλτον ηταν αδυνατο να μην το ειδαν
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
μια χαρα την ειδαν αφου σχολιαζαν τον button την ωρα που ο vettel περνουσε τον χαμιλτον ηταν αδυνατο να μην το ειδαν
Ο Πουρναράκης σίγουρα δεν πήρε χαμπάρι το προσπέρασμα, το δήλωσε κι όλας ως 'δεν είδαμε πώς κατάφερε να τον περάσει' (ποιός ξέρει τί εννοούσε με το 'δεν είδαμε'). Λογικά ούτε ο Σεϊτανίδης, γιατί όποτε κάτι χάνει ο Πουρναράκης, το φωνάζει αυτός.
Ποιός ξέρει επίσης τί ακριβώς κοιτούσαν εκείνη τη στιγμή, γιατί όντως ήταν ξεκάθαρη (έβγαζε μάτι), και ήταν σχεδόν εντυπωσιακό το ότι δεν σχολίαζαν την αλλαγή στην πρωτοπορία. Πρακτικά πάντως, σχολίαζαν τους Αλόνσο, Μπάτον, Γουέμπερ που ήταν πιο πίσω στο πλάνο, αλλά όχι μακρυά από τους 1ους.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014