-
Aderfia kalimera!Thelw naprw wna mega scouter kai eimai anmesa se ena honda gold wing tou 2007 kai enos fuoco tou 12 tou 2009 kserei kaneis pio einai pio aksiopisti epilogi?kai pws mporw na mathw to kostos suntirisis tous kai tin aksiopistia tous mixanika kai odigika?euxaristw!
-
Aderfia kalimera!Thelw naprw wna mega scouter kai eimai anmesa se ena honda gold wing tou 2007 kai enos fuoco tou 12 tou 2009 kserei kaneis pio einai pio aksiopisti epilogi?kai pws mporw na mathw to kostos suntirisis tous kai tin aksiopistia tous mixanika kai odigika?euxaristw!
-
-
Τα ματακια μου καλε μου................δεν μπορω να διαβασω.......και θα ηθελα να βοηθησω.
-
Ο χρήστης fitsoullas έγραψε:
Aderfia kalimera!Thelw naprw wna mega scouter kai eimai anmesa se ena honda gold wing tou 2007 kai enos fuoco tou 12 tou 2009 kserei kaneis pio einai pio aksiopisti epilogi?kai pws mporw na mathw to kostos suntirisis tous kai tin aksiopistia tous mixanika kai odigika?euxaristw!Τα greekilish απαγορευονται στο φορουμ,γραφε με ελληνικους χαρακτηρες [mod]
-
silver wing γιατί gold wing για σκούτερ είναι super mega scooter.
-
Τα δύο scooters που φημίζονται είναι τα yamaha tmax και suzuki burgman.
-
γνωστος με το χοντα εχει γραψει 63000χλμ σε 2 χρονια απροβληματιστα.ιαπωνικη αξιοπιστια(οτι και να λεμε για προκαταληψεις δυστυχως οι ιταλοι φροντιζουν να τα επιβεβαιωνουν...)
Απο την αλλη ομως το τζιλερα ειναι τριροδο,πραγμα που σημαινει εμεργητικη ασφαλεια περα απο τα ορια που το χοντα μπορει να ονειρευτει κι ας εχει αβς κ συνδυασμενη πεδηση.με το τριροδο ξεχνας αν θα χασεις το μπροστινο απο φρενα,δε πα να χει βρεξει,δε πα να ειναι ν ασφαλτος γυαλι τιποτα,φρεναρεις κ στριβεις οπως ερχεσαι(στα πλαισια της κοινης λογικης παντα ε). Κυριολεκτικα θα πρεπει να εχεις ταλεντο,να προσπαθησεις πολυ ή να εισαι τρελη κουλομαρια για να χασεις τα μουτρα.
Απο την αλλη ομως αντικειμενικα το τζιλερα ειναι σα γ@μω το σπιτι μου εμφανισιακα. Δε βλεπετε με τιποτα. Ενω το χοντα ειναι πιο ευπεπτο(μοσχαροειδες παρολαυτα)
Απο σερβις κ καταναλωσεις παντως να ξερεις οτι τζουζει κ στα δυο αφενος, αφετερου ο μαστρομητσος της γειτονιας δε θα μπορει να κανει πολλα πραματα σ αυτα οποτε θα τ ακουμπας στις αντιπροσωπειες.
Για τι τζιλερα δε ξερω τιμη,αλλα για το χοντα που το πηγε ο γνωστος μου μεγαλο σερβις στις 25000χλμ ακουμπησε 6κατοσταρικα.
Καταναλωσεις υπολογιζε 6-7 λιτρα στα 100 με ελαφρυ χερι.
Κοστος στουκας,αξια ανεκτιμητη ειδικα στο τζιλερα με το περιεργο συστημα αρθρωσης του μπροστινου.
-
Tα χοντα φτιαχνονται Ιαπωνια ή Ιταλια;
-
Εγω σου προτινω Gilera nexus η kymco xciting-r πιστεβω ειναι απο τα καλητερα...
SOS osoi kseroun oi exoun ena apo ta duo as voithisoun