-
λες να κατεβω εγω αθηνα να αλλαξω λαστιχα;;; δεν νομιζω..........
-
Όχι βέβαια.
-
Τελικά έβαλα τα bridgestone Potenza S001 σε 225/45/17 91W προς 530 ευρώ με τοποθέτηση και αλλαγή βαλβίδων. Το γαμώτο είναι ότι κατάφεραν και μου χτύπησαν ελαφρά τη μία ζάντα στο χείλος της εσοχής ενός από τα μπουλόνια . Σιγά τα ωά ίσως πείτε κάποιοι αλλά όταν μετά από 6 και πλέον έτη δεν έχω ακουμπήσει/γρατζουνίσει σπιθαμή από τις ζάντες, το λιγότερο που θέλω είναι να τις σεβαστεί κι ο λαστιχάς που θα πάω να σκάσω τα ευρώ που δε μου περισσεύουν.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
εχουμε να προτεινουμε κανενα λαστιχαδικο στην περιοχη των βριλισιων με michelin??? (σε λογικες τιμες παντα;;;)Τα fit&go στο Χαλανδρι στην Παπανικολη ειναι καλα και εχω μεινει ευχαριστημενος 2 φορες που εχω παρει απο κει. Στην περιοχη δηλαδη μονο αυτα εμπιστευομαι.
-
thanks mate
-
Κι εχουν και Michelin, τετοια εβαλα εγω σε νορμαλ τιμη... Μου τα εφεραν φρεσκα φρεσκα, 2 εβδομαδων ηταν το λαστιχακι και τις 2 φορες.
-
Μου στέλνει η citibank e-mail με λίστα προσφορών ειδικά για κατόχους πιστωτικής citi όπως αυτή:
Εμπορία Ελαστικών - Αξεσουάρ Αυτοκινήτων 25% έκπτωση σε αγορές ελαστικών.
Η προσφορά ισχύει από 1/10/2011 έως 31/12/2011.Παίρνω τηλέφωνο και μου λένε μια τιμή. Αφού μαθαίνω την τιμή, τους σκάω το μυστικό με την προσφορά και εισπράττω ένα 'Σας έχουμε κάνει ήδη 30%'.
Τι σκ@τά προσφορά μας λέτε τότε;
-
Καλύτερα σε τοκογλύφο, παρά πιστωτική στη Citibank ! Τι επιτόκιο έχει σήμερα (εγώ είχα μία της Vodafone και την έκοψα, όταν είχε φτάσει 17+% το επιτόκιο, προ 4-5 ετών ! ) ;
-
Αγορών: 19,2% πλέον 0,6% Ν.128/75
Ανάληψης: 21,45 % πλέον 0,6% Ν.128/75(αν και ποτέ δεν τους έκανα τη χάρη)
-
Έχω αυτές τις προσφορές σε 155/65/13 , είναι τσιμπημένες το ξέρω :
conti 250Uniroyal 230
Barum 200
Gislaved 220επόμενη επιλογή είναι εδώ:
http://www.e-elastika.gr/search?q=155%2F65%2F13
με επιπλέον συνολικό κόστος 25e την τετράδα αφού θα προστεθούν μεταφορικά και βενζίνες για τη διπλανή πόλη.Θα αλλάξω τα τωρινά Pirelli με κάτι άλλο , κλείνω προς conti που με είχαν ικανοποιήσει στο παρελθόν ιδιαίτερο στο βρεγμένο .
Τα pirelli που έχω τώρα ,νομίζω είναι τα P3000 είχαν τη ίδια συμπεριφορά σε όλη τη διάρκεια των 3 ετών . Εννοώ οτι ακόμη και τώρα έχουν το ίδιο κράτημα με την πρώτη μέρα , μέτριο δηλαδή , ενώ ήταν ΑΘΛΙΑ στο βρεγμένο.Ήθελα να βάλω κάτι σε made in Eurozone ( marangoni) αλλά τα έχει ακριβά...
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
2 εβδομαδων ηταν το λαστιχακι και τις 2 φορες.Κακό, πολύ κακό αυτό.
-
άλλαξα τα 175/70/13 σε παλιό αμάξι και έβαλα τα uniroyal rainexpert με 210 euro. ο λαστιχάς να σκίζει τα διπλώματά του με το michelin EB1.το λάστιχο αυτο το ειχα 4,5 χρόνια και 48000 χλμ. και ξέρω τι έκανε και τι όχι. ελπίζω να έκανα καλή επιλογή και παιδιά μην ακούτε τους μαγαζάτορες, περισσότερη αξία έχει η γνώμη της γυναίκας σας ή της μάνας σας αν οδηγάει το αμάξι!!!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
2 εβδομαδων ηταν το λαστιχακι και τις 2 φορες.
Κακό, πολύ κακό αυτό.
Το ξερω αλλα το προτιμαω απο το να ηταν 1 χρονου...
-
Για τα Toyo proxes cf1 σε 185/65 R 14 τι λετε ? Τα σκεφτομαι για το corolla του πατερα μου, 74 ετων ,ηρεμος οδηγος .
θελει μαλακο λαστιχο, για κρατημα, με σκληρο σκελετο για αντοχη σε κοπανημα στο πεζοδρομιο
Αν ξερετε να προτεινετε καποιο αλλο, σας ειμαι υποχρεος
-
Σήμερα πλήρωσα για ένα ελαστικό με σαμπρέλα στο ποδήλατο 33e.
Και μου φαινόταν ακριβά τα conti για το αμάξι . -
Θα αντικαθιστούσατε μια αχρησιμοποίητη ρεζέρβα 13 ετών με ένα χρησιμοποιημένο λάστιχο διετίας με σχετικά μικρή φθορά; Ρωτάω γιατι στο βουλκανιζατέρ μου είπαν ότι το χρησιμοποιημένο έχει καεί από τον ήλιο και πολύ γρήγορα, θα ξεραθεί τελείως. Ενώ η ρεζέρβα, παρότι 13 ετών, δεν ξεραίνεται τόσο πολύ γιατί δεν την έχει χτυπήσει ποτέ ήλιος.
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Κακό, πολύ κακό αυτό.
Γιατι ειναι κακο φιλε μου??δεν πρεπει να ειναι το λαστιχο?
-
Ο χρήστης terios2008 έγραψε:
Κακό, πολύ κακό αυτό.
Γιατι ειναι κακο φιλε μου??δεν πρεπει να ειναι το λαστιχο?
Το λάστιχο πρέπει να είναι τουλάχιστον 3-4 μηνών για να έχει 'τραβήξει' τα διάφορα έλαιά του.
-
καλημερα ειμαι κατοχος ενος swift 1.3 ελαστικα 185/60/15 και σκεφτομαι να παω σε διασταση 195 διαβασα σε παλαιοτερα ποστ οτι μπορω να παω σε 195/50/15 αν και επιφιλασομε για αυτο. δεν θα ηταν καλητερα να παω σε 195/55/15? τα pe2 απο οσο κοιταξα on line δεν βγαινουν στην εργοστασιακη διασταση. απο μαρκες ελαστικων τι μου προτηνεται αν παραμεινω στην 185?
-
Ο χρήστης qsd330 έγραψε:
καλημερα ειμαι κατοχος ενος swift 1.3 ελαστικα 185/60/15 και σκεφτομαι να παω σε διασταση 195 διαβασα σε παλαιοτερα ποστ οτι μπορω να παω σε 195/50/15 αν και επιφιλασομε για αυτο. δεν θα ηταν καλητερα να παω σε 195/55/15? τα pe2 απο οσο κοιταξα on line δεν βγαινουν στην εργοστασιακη διασταση. απο μαρκες ελαστικων τι μου προτηνεται αν παραμεινω στην 185?Αν θες πιο σπόρ αίσθηση πήγαινε σε 205/45/16, βρες και μια τετράδα μεταχειρισμένες 16άρες για να κάνεις την δουλειά σου. Τώρα αν θες να παραμείνεις σε 15άρες μείνε σε αυτήν την διάσταση και φθηνή είναι και οικονομική σε κατανάλωση. Η 195/55/15 είναι ακριβή διάσταση και δεν θα δεις και μεγάλη διαφορά σε αποτελεσματικότητα και αίσθηση. Επίσης η ιδανική διάσταση είναι η 195/50/16 αλλά δεν υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα και είναι και αυτή ακριβή. Εγώ φοράω 205/45/16 σε colt και προτιμώ την δικιά σου διάσταση για καλύτερη άνεση, οικονομία και λίγο πιο μακρύ βήμα από τους τροχούς (πχ με τις ίδιες στροφές λίγο μεγαλύτερη ταχύτητα= οικονομία).
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]