-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ο Σωκρατης ειναι μπλε μαζι με τον Ζηση.Δηλαδής;
-
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
gang bus στην ΕλλάδαΑν το έκαναν και σε ένα άδειο λεοφωρείο, θα ήταν καλύτερα...
-
gang bus στην ΕλλάδαΠοτε θα παμε Θεσσαλονικη?
-
Ποια τραπεζα βγαζει prepaid χωρις να εχω λογαριασμο εκει;
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Κύπρου, με τα εξής δικαιολογητικά.
-
Για πιο λόγο για prepaid κάρτα θέλουν εκκαθαριστικό και βεβαιωση αποδοχών?
Δίνει την δυνατότητα αγοράς ή αναληψης χρημάτων πάνω απο αυτα που έχουν 'προπληρωθεί'? -
Κι εμένα μου φαίνεται περίεργο. Όταν είχα βγάλει, πριν 2-3 χρόνια, δεν είχαν χρειαστεί αυτά.
-
και εγω λεω να αλλαξω τραπεζα ακριβως επειδη μου εχουν πρηξει τα @@
αλλα εκκαθαριστικο για prepaid? παμε καλα? -
Στην ιστορία του ο Ελληνισμός, είχε βρει τρόπους ώστε να φέρνει κοντά του τους πολίτες των πόλεων-κρατών, που συγκέντρωναν τα κοινά χαρακτηριστικά της ταυτότητας, της γλώσσας, της θρησκείας.
Με αυτόν τον τρόπο συνένωναν γειτονικές φυλετικές ομάδες ακόμη και πριν από τη δημιουργία του ελληνικού πολιτικού και κοινωνικού φαινομένου πόλης-κράτους.Ο Θεσμός της Αμφικτυονίας, αυτό ακριβώς σημαδοτούσε. Και αυτό σήμερα εμείς, σε εποχές κρίσης, σε στιγμές που ο κοινωνικός ιστός απειλείται, επιχειρούμε να αναδείξουμε και να ενισχύσουμε.
Να βρούμε εκείνα τα στοιχεία που έχει ο καθένας μας, εξαιτίας του διαφορετικού τόπου καταγωγής του, τα οποία λειτούργησαν παρέμειναν, και κατάφεραν τελικά να μπουν κάτω από την ομπρέλα του Πειραιά, που μας ένωσε και μας έκανε όλους σήμερα με περηφάνια να λέμε ότι πάνω από όλα είμαστε Πειραιώτες.
Αυτή εάν θέλετε είναι και η μαγεία του Πολιτισμού, με δημοκρατική διάσταση που μπορεί να λειτουργεί χωρίς να σβήνει τον άλλον, χωρίς να τον εξαφανίζει, αλλά να τον αφομοιώνει με κοινό συστατικό τη νέα του πατρίδα, που μέσα σε αυτήν λειτουργούν ταυτόχρονα οι άλλες «μικρές» πατρίδες του καθένα μας.
Τα παραπάνω είναι αυτά που μας έκαναν να πάρουμε την απόφαση και να συνδιοργανώσουμε με όλους αυτούς τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και Φορείς την 1η Αμφικτυονία, εδώ στο «μητροπολιτικό κέντρο» του Πειραιά, την πλατεία Κοραή, από τις 14-17 Οκτωβρίου.Ο καθένας στο δικό του περίπτερο, θα έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει την ιστορία του, τη χορευτική και γαστρονομική του παράδοση, αλλά και τη συμβολή του στη δημιουργία της πόλης της καρδιάς μας.
Στόχος μας να ξαναδημιουργήσουμε τον Πειραιά του Πολιτισμού και της σύνθεσης. Τον Πειραιά της ελπίδας και της προοπτικής. Ο Πολιτισμός, η διαφορετικότητά των πολλών αφετηριακών σημείων αναφοράς μας είναι η δύναμή μας. -
Δε νομιζω να ειναι απαραιτητο κατι τετοιο.Για καλο και για κακο πανε ρωτα ποια ειναι τα απαραιτητα δικαιολογητικα και ποια τα προαιρετικα.Με ταυτοτητα και ΑΦΜ νομιζω γινεται εκδοση.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Δε νομιζω να ειναι απαραιτητο κατι τετοιο.Για καλο και για κακο πανε ρωτα ποια ειναι τα απαραιτητα δικαιολογητικα και ποια τα προαιρετικα.Με ταυτοτητα και ΑΦΜ νομιζω γινεται εκδοση.πηγα θελουν καποιο χαρτι απο την εφορια για να δουν το αφμ..
αλλα φανταζομαι το εκκ το θελουν για να πασαρουν δηθεν καμια αλλη καρτα.. -
Απλα πραγματα δηλαδη, μια βεβαιωση ΑΦΜ την οποια περνεις σε 2 λεπτα απο την εφορια.
-
Είναι κανείς Εδώ εδώ εδώ εδώ εδώ...;;;;
-
πάλι αϋπνίες;
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Είναι κανείς Εδώ εδώ εδώ εδώ εδώ...;;;;Ναι καλημερα!
-
:lol: πάλι αϋπνίες;Άσε ρε γμτ... Και πρέπει να βάλω πρόγραμμα...
Ναι καλημερα!
Καλησπέρα μαν!
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Ναι καλημερα!
Καλησπέρα μαν!
Ζηση μετα απο 5 χρονια ρε αλλη φορα!
-
-
Σορρυ ντιρ Ντινο αλλα ο Ζησης με προκαλεσε. Αυτος φταιει.
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]