-
Καλημέρα!.Μου έκλεψαν το χάνι μπάνι, το αγαπημένο μου μαύρο fiat seicento. Είναι μια ''παρέα'', που μας έχει ταράξει τον τελευταίο καιρό στο Ν. Ηράκλειο. Γράφω εδώ για αυτό το γεγονός, γιατί θέλω να το μοιραστώ με κάποιους που αγαπάνε τα αυτοκίνητα.
ΕΧΕ ΓΕΙΑ ΧΑΝΙ ΜΠΑΝΙ
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! -
Καλημέρα!.Μου έκλεψαν το χάνι μπάνι, το αγαπημένο μου μαύρο fiat seicento. Είναι μια ''παρέα'', που μας έχει ταράξει τον τελευταίο καιρό στο Ν. Ηράκλειο. Γράφω εδώ για αυτό το γεγονός, γιατί θέλω να το μοιραστώ με κάποιους που αγαπάνε τα αυτοκίνητα.
ΕΧΕ ΓΕΙΑ ΧΑΝΙ ΜΠΑΝΙ
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! -
ΕΧΕ ΓΕΙΑ ΧΑΝΙ ΜΠΑΝΙ
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! -
το δήλωσες? Στις περισσότερες περιπτώσεις τα κλέμμενα τα ξαναβρίσκεις κάποτε....Εκτός αν τα κάνουν ανταλλακτικά. Γνωστός ξαναβρήκε το ΜΚII Γκολφ του μετά 2 χρόνια που του το κλέψανε... Και μάλιστα σε καλή κατάσταση. Καλή τύχη εύχομαι, και αυτός που το έκλεψε να του κοπούν τα χέρια απ'τη μασχάλη
Σπύρος
-
Ευχαριστώ Σπύρο. Ναι, το δήλωσα. Τώρα...είδωμεν. Να 'σαι καλά.
ΙωάνναΜεταφέρεται στο Περί Αυτοκίνησης που εχει περισσότερη σχέση [kouk]
-
Ιωάννα,δέν μας δίνεις τά στοιχεία τού αυτοκινήτου,μπάς καί;
-
Kρίμα ρε γμτ...
Είναι σαν να σου σκοτώνουν ένα μέλος της οικογένειάς σου...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Είναι σαν να σου σκοτώνουν ένα μέλος της οικογένειάς σου...Μην τα ισοπεδώνουμε όλα!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Είναι σαν να σου σκοτώνουν ένα μέλος της οικογένειάς σου...
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα!
Ε, εντάξει, ίσως υπερέβαλλα λίγο, αλλά για πολλούς είναι πολύ σοβαρό. Φαντάσου έναν ανθρωπο που εχει ενα αυτοκινητάκι κάμποσα χρόνια, τον έχει (εξ)υπηρετήσει αγόγγυστα, έχει δεθεί μαζί του και δεν έχει την δυνατότητα να πάρει κάτι άλλο. Δεν είναι σαν να του κλέβουν ένα μέλος της οικογένειας του?
Εξάλλου η φίλη μας του είχε δώσει ένα όνομα και δεν παρέλειψε να το ευχαριστήσει. Αν αυτό δεν λέγεται δέσιμο, πώς λέγεται?
Κουράγιο Ιωάννα και μην απελπίζεσαι, μπορεί να το ξαναδείς το sei σου...
-
Ο χρήστης tsa έγραψε:
ΕΧΕ ΓΕΙΑ ΧΑΝΙ ΜΠΑΝΙ
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!Τι να πω..
Να είσαι εσύ καλά....και ελπίζω να πάνε όλα καλά....
-
ε, παιδιά!Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ.Τι να πω..
ο αριθμός είναι ΖΖΙ 1702 (900αρι). Και να φανταστείς ότι σήμερα θα πήγαινα σε καμμιά αλάνα να μάθω να κάνω χειρόφρενα..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ -
μένω μαρούσι, αν δω κανένα μαύρο .....χανι μπανι θα σε ειδοποιήσω.Φυσικά το αυτοκίνητο μπορεί να είναι μέλος της οικογένιας.Έχουμε ένα kadett που δυστυχώς θα πρέπει να αποχωριστούμε κάποια στιγμή. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το αποχωριστώ. Το έχουμε από τότε που γεννήθηκα και έτσι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με πολλές όμορφες στιγμές της ζωής μου. Αν δεν υπήρχε πολλές από αυτές τις στιγμές δεν θα υπήρχαν στο πίσω μέρος του μυαλού μου..
-
όποιος το έκκανε (όπως και όλλοι οι άλλοι που κάνουν τέτοια πράγματα..) και έχει δικό του αυτοκίνητο θέλω να πάθει το ίδιο . Το επανέλαβα πολλές φορές. Κατά τον geller πιάνει.
-
Ο χρήστης ioannism έγραψε:
μένω μαρούσι, αν δω κανένα μαύρο .....χανι μπανι θα σε ειδοποιήσω.Φυσικά το αυτοκίνητο μπορεί να είναι μέλος της οικογένιας.Έχουμε ένα kadett που δυστυχώς θα πρέπει να αποχωριστούμε κάποια στιγμή. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το αποχωριστώ. Το έχουμε από τότε που γεννήθηκα και έτσι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με πολλές όμορφες στιγμές της ζωής μου. Αν δεν υπήρχε πολλές από αυτές τις στιγμές δεν θα υπήρχαν στο πίσω μέρος του μυαλού μου..ioannism ευχαρίστω.Με αυτό που είπες για τις στιγμές, μου έδωσες ένα γέρο φλας μπακ οδηγηστικών χρόνων
-
Λυπαμαι πολυ και ελπιζω να βρεθει συντομα...
Τελευταια ειναι 'της μοδας' οι κλοπες αυτοκινητων. Να προσεχετε! -
Kαλά τόσο ξεφτυλισμένοι είναι που πάνε και κλέβουνε και ΦΙΑΤΑΚΙΑ ??? Πίστευα οτι κλέβουνε μόνο αμαξάρες...
Λυπάμαι ειλικρινά και ελπίζω να βρεθεί το τουτουτ σου... -
Ο χρήστης stavrosbiologos έγραψε:
Kαλά τόσο ξεφτυλισμένοι είναι που πάνε και κλέβουνε και ΦΙΑΤΑΚΙΑ ??? Πίστευα οτι κλέβουνε μόνο αμαξάρες...
Λυπάμαι ειλικρινά και ελπίζω να βρεθεί το τουτουτ σου...οι αμαξάρες βγάζουν μάτι αν δεν πάνε κατ'ευθείαν για ανταλακτικά. στα φιατάκια ποιος να δώσει σημασία στο δρόμο?
-
Ο χρήστης tsa έγραψε:
Καλημέρα!.Μου έκλεψαν το χάνι μπάνιτι σημαίνει χάνι μπάνι αλήθεια?
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
το δήλωσες? Στις περισσότερες περιπτώσεις τα κλέμμενα τα ξαναβρίσκεις κάποτε....Εκτός αν τα κάνουν ανταλλακτικά. Γνωστός ξαναβρήκε το ΜΚII Γκολφ του μετά 2 χρόνια που του το κλέψανε... Και μάλιστα σε καλή κατάσταση. Καλή τύχη εύχομαι, και αυτός που το έκλεψε να του κοπούν τα χέρια απ'τη μασχάληΣπύρος
Δηλαδη τι εγινε το πουλησανε σε καποιον και το κυκλοφορουσε;
Τοπικα κλεβουνε τα πλυτελειας τα βαζουνε σε containers και εμφανιζονται με παραχαραγμενους αριθμους πλαισιων στις Φιλιππινες, Ταυλανδη και σε αλλα μερη.
Συγνωμη που το κλεψανε το αυτοκινητο.
Νικος
-
Ο χρήστης stavrosbiologos έγραψε:
Λυπάμαι ειλικρινά και ελπίζω να βρεθεί το τουτουτ σου...Οτιδήποτε κλέβεται φίλε μου σταύρο απο το πιο παλιό + φτηνό μέχρι και το πιο πολυτελείας. Το πρώτο πιστεύω για ανταλακτικά και το δεύτερο για μεταπώληση σε ξένη χώρα.
ΞΑΝΑΒΡΗΚΑ ΤΟ ΧΑΝΙ ΜΠΑΝΙ