Nov 30, 2004, 11:39 AM

Το καλοκαίρι του 2002 και μετά απο την προτροπή του Τάκη, (βλέπε takiskoym) αγόρασα την Corolla 1600 sedan, made in Japan (αν αυτο λέει κάτι). Μετά απο περίπου 2 1/2 χρόνια που την έχω, εντάξι δεν μπορώ να πώ ότι μου παρουσίασε το οτιδήποτε εκτός απο διάφορα κοπανίματα που ακούγονται όταν το αυτοκίνητο κινήται επάνω σε κακό οδόστρωμα, αλλά δεν θα έλεγα ότι πετάω και απο τη χαρά μου. Θα έλεγα ότι το αυτοκίνητο είναι υπερτιμημένο (20 χιλιάρικα Ευρώ) για αυτό που προσφέρει. Σύγουρα σε αυτα τα λεφτά υπάρχουν και καλύτερες επιλογές. Αλλά το Toyota after sales είναι που με έκανε να πάω εκεί.
Λοιπόν, πέρα απο τα εκνευριστικά τριξίματα/κοπανίματα, το μοτέρ του 1600 VVTi έδιχνε απροθυμία στο ανέβασμα στροφών. Αυτό ήταν μέχρι να πιάσει τις 30 χιλιάδες χιλιόμετρα. Τώρα πάντως πάει καλύτερα, και σου δίνει κατά κάποιο τρόπο τη συγουριά ότι θα ανταποκριθεί στο κάτι παραπάνω εαν του το ζητήσεις. Ο φίλος μου ο Τάκης μου λέει ότι το μοτέρ είναι ακόμη σφιχτό και θα ανοίξει και άλλο. Εσείς τι γνώμη έχετε?