-
Technical data
**Dimensions **
Length 4,250mm
Width 1,850mm
Height 1,547mm
Ground clearance 151mm
Wheelbase 2,717mm
Front track 1,592mm
Rear track 1,592mmTechnical data
Engine Petrol, turbo, direct injection
Power 80kW (110hp)
CO2 emissions 95g/km (combined cycle)
Peak torque 160Nm
Top speed 200kph
Transmission Efficient Dual Clutch
Tyres 245 / 35 R 21
Cd 0.28
Unladen weight 1,300kg
0-100kph acceleration 11 seconds
1,000-metre standing start 32 secondsPartners
Bodywork D3
Tyres Michelin -
Γ@μ@το το πίσω κάθισμα έτσι; Πολύ μου άρεσε αν και δεν ξέρω αν βολεύεσαι όταν κάθεσαι μαζί με κανέναν άλλον.
Πέρα από την πλάκα, νευριάζω μερικές φορές με αυτά τα concept που είναι τόσο διαστημικά και ξέρεις οτι ποτέ δεν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Το συγκεκριμένο για παράδειγμα αξίζει μόνο να το βλέπεις από έξω και να ελπίζεις πως κάποια στιγμή μπορεί να υπάρξει ένα αυτοκίνητο έτσι. Στο εσωτερικόα απλώς είσαι σίγουρος πως δεν πρόκειται ποτέ να κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο.
Δείτε το κάθισμα στις φωτογραφίες και θα καταλάβετε
http://www.highoctane.gr/sbj.aspx?sbj=2012&comp=renault -
Ο χρήστης espoff έγραψε:
Γ@μ@το το πίσω κάθισμα έτσι; Πολύ μου άρεσε αν και δεν ξέρω αν βολεύεσαι όταν κάθεσαι μαζί με κανέναν άλλον.
Πέρα από την πλάκα, νευριάζω μερικές φορές με αυτά τα concept που είναι τόσο διαστημικά και ξέρεις οτι ποτέ δεν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Το συγκεκριμένο για παράδειγμα αξίζει μόνο να το βλέπεις από έξω και να ελπίζεις πως κάποια στιγμή μπορεί να υπάρξει ένα αυτοκίνητο έτσι. Στο εσωτερικόα απλώς είσαι σίγουρος πως δεν πρόκειται ποτέ να κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο.
Δείτε το κάθισμα στις φωτογραφίες και θα καταλάβετε
http://www.highoctane.gr/sbj.aspx?sbj=2012&comp=renaultΠοτέ ο λόγος ύπαρξης τέτοιων αυτοκινήτων δεν ήταν η απευθείας παραγωγή τους.
Σκοπός τους είναι να δείξουν σχέδια, στυλ, τεχνολογία, πρωτοτυπίες κλπ που με τα χρόνια κάποια ενσωματώνονται σε κάποιο 'πραγματικό' μοντέλο.
Φαντάσου ένα τέτοιο να συμμετείχε σε ένα crash test! Σκονη θα είχε γίνει. Η μελέτη του και η παραγωγή του ως πρωτότυπο παρακάμπτει πολλά από τα στανταρτς που ισχύουν στην παραγωγή κανονικών αυτοκινήτων που μπορεί να έχουν με δυνατότητα παραγωγής, κόστη, παρεχόμενη ασφάλεια κλπ.
Και εν τέλει το 'πραγματικό' αυτοκίνητο μπορεί να έχει απ' αυτό την γενική σχεδίαση και το προφίλ του έως και μόνο το καντράν του ταχύμετρου ή τον εσωτερικό φωτισμό και σε όλα τα άλλα να είναι εντελώς διαφορετικά. -
-
Μια ένσταση που έχω να κάνω και γι αυτό αλλά και για το Captur
Πολύ μεγάλος ο ρόμβος ρε παιδί μου(αν κι εμένα μ' αρέσει αυτό).Πολύ όμορφα και τα δύο δεν λέω αλλά είναι σαν επιβατικά Renault Magnum -
δεν πειράζει και στην BMW τα 'ρουθούνια' τα μεγαλώνουν
πιο καλά, πώς έχει η Αλφα το τρίγωνο, καλό είναι να κάνουν το ρόμβο μεγαλύτερο -
http://www.renault.com/en/innovation/l-univers-du-design/pages/concept-car-r-space.aspx
Είπαν και την 'είδηση'. Από το 2012 ο 900άρης turbo.
Στο R-Space αποδίδει 110 άλογα και έχει και το νέο ημιαυτόματο κιβώτιο. -
Αυτός ήταν λοιπόν ο άμεσου ψεκασμού μικρός turbo που έλεγε στην παρουσίαση
-
-
ηρθε ο καιρος να πάρει μπροστά η πρωτοπορος φίρμα ,με τήν αποτυχημένη αντιπροσωπευση στήν χ΄ψρα μας
-
Η πρωτοπόρα φίρμα είναι πρωτοπόρα στα εκθεσιακά και όταν είναι για παραγωγή ... 'χελωνίζει'!!!
-
διασταύρωση λεον με μόντους αλλά πιο άσχημο και από τα 2...
απαίσιο... -
modus πού το θυμηθηκες αυτο?
Renault R-Space