-
Θάνατο στο ζώο που σταμάτησε στην αριστερή λωρίδα της Κ.Καραμανλή-Νεα Εγνατία(με αλάρμ έστω, σε ευχαριστούμε ζώο!) για να ρωτήσει περαστικό οδηγίες για κάποιον δρόμο.
Πόσο στα @@ σου όλα μπορεί να είσαι για να κάνεις κάτι τέτοιο;
Το ζώο μάλλον δεν είναι από Θεσσαλονίκη, η πινακίδη ήταν ΡΜ*-κάτι..
-
-
Πινακίδες του πήρανε?
-
Το θέμα είναι αν πήραν πινακίδες (και δεν τις δώσουν πίσω την ίδια μέρα, φυσικά).
Μετά βέβαια, σκέφτομαι πως η μαύρη Gallardo ήταν ένα φεγγάρι χωρίς.
Και ποιός θα του κάνει τι δηλαδή, αν κυκλοφορεί χωρίς πινακίδες;
Γενικά, δεν υπάρχει σωτηρία.Η πόρτα γιατί είναι ανοιχτή; Εφέ;
-
Για να ξεμυρίσει.
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Ένας γύφτος με Toyota Hilux παλιό το αφήνει μες τη μέση να δει τα σκουπίδια στο σκουπιδοντενεκέ. Κολλάνε ένα σωρρό άλλα αμάξια από πίσω του άλλα αυτός στα @ρχίδια του. Κάνει 5 λεπτά και μετά αφου έκανε μπάχαλο τα πάντα αδειάζοντας παντού τα σκουπίδια φεύγει μην πέρνοντας τίποτα. Και που τον βρίζαν οι άλλοι δεν τον έμελε ούτε στο ελάχιστο. Δεν πάει να αν γίνεταιΜην σε ακουσουν ομως μερικοι συμφορουμιτες γιατι θα αρχισουν να λενε για Προβοκατσια εναντίων των γυφτων
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Με 240χιλ...Θεό είχες. Πάλι καλά που χαρακτήρισες τον εαυτό σου αν και κάτι μου λέει ότι θα ξαναπάς τόσο με την πρώτη ευκαιρία
-
Με 240χιλ περασα απο σαμαρι γεφυρας που ο εργολάβος ειχε αργησει να ξυπνήσει και δεν το επέβλεψε κατα την κατασκευή του και ισα που το κρατησα το αμαξι.
Κλαταρησε λάστιχο αλλά πάλι καλά που ηταν μονο αυτό.Α,και ενα καρουμπαλάκι απο το χτυπημα στον ουρανό του αυτ/του.
Ενταξει καποιοι θα με πείτε ζώο με 240.
Το οτι πήγαινα με τόσα στην ευθεία χωρις κινηση για μενα δεν ειναι τραγικό (ουτε μαγκιά) για αλλους οχι. Δεν χαλάω καρδιές.Ζώο λοιπόν .μας κάνεις χάρη;
-
240 πανω σε γεφυρα?δε ξερω τι κακοτεχνια ειχε αλλα μη τη πιεζεις τη τυχη σου,για το παιδακι σου το λεω..
-
http://news.in.gr/world/article/?aid=1231131828
Ελλάδα:
'Ρε γκαρσσσσόννννν, έλα να κάνεις ένα φφφφφου να φφφφύγω' -
dmitspan δεν ειναι θεμα χαρης.Και τα 240 σε μια ευθεία που έχει τους λιγοτερο δυνατον κινδυνους (κινδυνοι θα υπάρχουν πάντα) για μενα δεν πρέπει να εισαι ζωο για να το κανεις.Και όχι να ειναι συνηθεια.Ετσι πιστευω τουλάχιστον.
Τωρα αν για καποιον αλλο ειμαι ζωο (που για πολλούς εδω μεσα ειμαι στην προκειμενη περιπτωση) δεν θα διαφωνησω.Αλλωστε και μονο ο αριθμός πολλούς τους τρομαζει.
Υπαρχουν αυτοκινητα που με την ιδια ταχυτητα στριβουν.Πχ EVO.
Οσο για την τύχη μου,όχι.......δεν την πιέζω και πολύ σωστά μου τα ''χωνετε''.
Η γέφυρα ηταν απλά ενα στενωμα πάνω απο αυλάκι , ενω αυτός που εριξε την πίσσα φροντισε να αφήσει ''σκαλοπάτι'' ακριβως στην αρχη και το τελος της.
Ηταν πολλά τα 240 οκ αλλά όχι και ζωο.
Παλι καθαρός ο εργολάβος. -
Ολες οι γέφυρες έχουν εγκοπές για να μη χαλάσουν από τη συστολή/διαστολή λόγω μεταβολών της θερμοκρασίας περιβάλλοντος. Αρα είναι πιθανό να υπάρχουν ανωμαλίες στο οδόστρωμα. Προσοχή.
-
Τον αλλο μηνα πάλι.....Καιει και πολύ .
-
Το οτι πήγαινα με τόσα στην ευθεία χωρις κινηση για μενα δεν ειναι τραγικό (ουτε μαγκιά) για αλλους οχι. Δεν χαλάω καρδιές.Ζώο λοιπόν .Ηταν πολλά τα 240 οκ αλλά όχι και ζωο.
Αποφάσισε επιτέλους.
-
Ζώα - έχει ξαναειπωθεί, αλλά το 'χω φρέσκο (ούτε μισή ώρα) και θέλω να ξεθυμάνω - τα ζώα που ζωωδώς κινούνται στη μεσαία αυτοκινητοδρόμου χωρίς να προσπερνάνε κάποιον στην δεξιά. Το ξανάπαμε; Σόρρυ, αλλά είναι ζώα.
Επίσης ζώα αυτοί κι αυτοί κι αυτές που παρκάρουν στις αφίξεις/αναχωρήσεις του Ελβέν, παρατάνε το αυτοκίνητο και φεύγουν, αναγκάζοντάς σε - λόγω έλλειψης θέσεων - να διπλοπαρκάρεις και εν ριπή οφθαλμού να φορτώσεις/ξεφορτώσεις, αν δεν είσαι και 'συ αρκετά ζώον για να το κάνεις με το πάσο σου.
Ε ζώα.
-
....το ασημι accent εθεαθη εν κινησει στο κεντρο της Πατρας σημερα το μεσημερι....
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Ζώα - έχει ξαναειπωθεί, αλλά το 'χω φρέσκο (ούτε μισή ώρα) και θέλω να ξεθυμάνω - τα ζώα που ζωωδώς κινούνται στη μεσαία αυτοκινητοδρόμου χωρίς να προσπερνάνε κάποιον στην δεξιά. Το ξανάπαμε; Σόρρυ, αλλά είναι ζώα.
..
Ε ζώα.Τώρα που ξεθύμανες, γιατί δεν τους προσπερνάς από αριστερά για να μη χαλάς τη ζαχαρένια σου;
-
Προς Θεού, μην ξαναρχίσουμε την κουβέντα!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Το οτι πήγαινα με τόσα στην ευθεία χωρις κινηση για μενα δεν ειναι τραγικό (ουτε μαγκιά) για αλλους οχι. Δεν χαλάω καρδιές.Ζώο λοιπόν .Ηταν πολλά τα 240 οκ αλλά όχι και ζωο.
Αποφάσισε επιτέλους.
....Oxι ζωο.....οχι ζωο....
-
Βάλε ψηφοφορία...
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]