Ο χρήστης cordoba_turbogt έγραψε:
Μπα τέτοιοι δρόμοι να μου λείπουν από τους 'ξύπνιους'...μόνο κανά δρόμο σαν της κορίνθου-πατρών μπορούν να μας δείξουν..
Συμφωνώ μαζί σου 100%, τέτοιους δρόμους θέλουν οι 'ξύπνοι', πρέπει να τους πολεμήσουμε με κάθε μέσο!
Πές μου απο πότε άρχισες να πληρώνεις διόδια; Μάλλον μπερδεύτηκαν οι 'ξύπνοι' με τους 'ξύπνιους'
Κοινό μυστικό στον κλάδο των κατασκευών είναι ότι αφορμή για το «λουκέτο» στα εργοτάξια των πέντε υπό κατασκευή οδικών αξόνων υπήρξε η αθέτηση των συμβατικών υποχρεώσεων του Δημοσίου, δηλαδή η μη έγκαιρη παράδοση των απαιτούμενων χώρων ή η καθυστέρηση της επιστροφής του ΦΠΑ στις κοινοπραξίες παραχώρησης και κατασκευής των έργων
Αυτό είναι απλώς μια δικαιολογία, αληθινή αλλά όχι ουσιώδης.
Ως αποτέλεσμα, οι τράπεζες διέκοψαν την χρηματοδότηση και επιζητούν την αναπροσαρμογή των επιτοκίων δανεισμού στο 6% από 2% (όπως προβλεπόταν στις συμβάσεις του 2007).
Αυτό είναι ο κύριος λόγος συνεπικουρούμενο απο το γεγονός ότι η διαλυμένη Ελλάδα δεν είναι ο σωστός τόπος για επενδύσεις, πιστεύω ότι πάμε για διάλυση των παραχωρησιούχων! Αν και δεν θέλω να σκέφτομαι τα πρίν και τα επόμενα απο κάτι τέτοιο.