-
ωραίος carfanatic!!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:

Ξέρετε πολλούς που πίνουν φραπέ 4 το πρωί και παρόλα αυτά παραμένουν τόσο ήρεμοι ?
Sent from my LG-P500
Ξερω εμενα οταν γυρναγα απο τη πενταημερη.Ολοι γυρναγανε με τσαγακια και σοκολατες ζεστες να τους παρει ο υπνος και εγω με εναν φιλο μου αρμενιζαμε το καραβι με εναν φραπε στο χερι χωρις καθολου ζαχαρη. 4 μερες αϋπνοι και τη 5η μερα πεσαμε σε κομα μεσα στο λεωφορειο.
-
Πολύ ωραίες απ' τα Ζαγοροχώρια Θύμιο! Ωραίο χρώμα! Επίσης και η άλλη με το άγαλμα! xenos ωραία η πρώτη, λίγο ίσιωμα τον ορίζοντα!
carfanatic περίεργη αλλά μ' αρέσει! -
-
-
Πολύ όμορφες και δυο και ειδικά η πρώτη με το παιχνίδισμα των ακτίνων! Αλήθεια, τι εξοπλισμό χρησιμοποιείς;
-
Thanks
Μια D7000 με τον 18-105 για τις συγκεκριμένες (πρέπει κάποια στιγμή να πάρω έναν υπερευρυγώνιο ) -
Ωραίος! Ποιο μέρος είναι;
-
Μαυρολίμνη λέγεται... (μεταξύ Σχοίνου και Αλεποχωρίου εαν βοηθάει αυτό)...
-
-
Πάρα πολύ ωραίες morpheus!! Ωραίοι τόνοι και χρώματα! Είναι καμιά διπλοέκθεση η όχι? Όντως οι ακτίνες του ηλίου γράφουν πολύ καλά! Μου θύμισαν κάτι φωτογραφίες ενός φίλου μου.
Εντυπωσιακή Squall85!!
-
ψηφίζω την δεύτερη, ειδικά αν ήταν από λίγο πιο χαμηλά κι έλειπε το δέντρο πάνω στην κορυφογραμμή.
πολύ όμορφες
τί χρώματα είναι αυτά ρε γμτ...
-
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ψηφίζω την δεύτερη, ειδικά αν ήταν από λίγο πιο χαμηλά κι έλειπε το δέντρο πάνω στην κορυφογραμμή.πολύ όμορφες
τί χρώματα είναι αυτά ρε γμτ...
+1
πολύ ωραίαΠάντως και η φραπεδιά του Κιούση έχει πολύ μεγάλο βάθος. Μπορεί ποιοτικά η εικόνα να είναι πτωχή αλλά έχει τεράστιο νόημα. Φραπεδιά αραλίκι και απόλαυση
-
την επομενη φορα θα βγαλω τη φωτογραφικη και θα τραβηξω πιο ποιοτητα , γιατι το κινητο δε τη παλευει
-
Σας ευχαριστώ πολύ.
Νίκο η πρώτη το χρειάστηκε το bkt... δεν ξέβραζε αλλιώς αρκετή πληροφορία απο το δένδρο και τα βράχια τέτοια κόντρα δεδομένου οτι ήθελα να κρατήσω όσο το δυνατον μικρότερο το κάψιμο του ήλιου... (με λίγο μεγαλύτερο κύκλο έπεφτα μέσα στο ωφέλιμο DR της μηχανής και απο single shot, αλλά δεν έπαιρνα το επιθυμητό αποτέλεσμα).
Η δεύτερη δούλεψε εξίσου καλά και απο μία λήψη... είχε κρυφτεί ο ήλιος όμως... -
(παντα μου αρεσε να τρεχω στον αεροδιαδρομο )Ανοίγεις και τα χέρια...?
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Πάρα πολύ ωραίες Μορφεά
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Μαυρολίμνη λέγεται... (μεταξύ Σχοίνου και Αλεποχωρίου εαν βοηθάει αυτό)...Έλα ρε! Ναι, ξέρω που είναι, αλλά δεν έχω πάει, και δεν ήξερα ότι είναι τόσο ωραία. Θα πάω!
-
ειναι ανοικτο το αεροδρομιο?
Όχι απ’ όσο ξέρω. Εγώ μπήκα εκμεταλλευόμενος μια γνωριμία που είχα.
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...