-
ΟΜΕ 410
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΒΚΤ 11 26/9 (ΒΚΤ 1 21/9), έκπληξη εδώ, για κάποιο λόγο η ανατολική Αττική συνεχίζει με τον πρώτο συνδυασμό της τελευταίας παρτίδας αντί για ΒΚΝ...Μάλλον για το ίδιο λόγο που το είχε κάνει και το 2008 (από ΒΚΒ σε ΒΚΗ). Λόγω αποθήκευσης . Οπότε υποθέτω ότι πρώτα θα δούμε και το ΒΚΥ και μέρος του ΒΚΧ και μετά ΒΚΝ κλπ...
BTW ετοιμαστείτε για νέες τετράγωνες! Κάποια στιγμή θα τις δούμε, άγνωστο που πρώτα αλλά οι πληροφορίες μου σχετικά με τους συνδυασμούς μιλούν για τη χιλιάδα ΙΡΖ-1900/2899.
Θα μοιραστούν σε όλη την χώρα αυτές; Τα ΙΡΖ-1000/1899 είναι κανονικές;
(Πώς να πηγαίνουν άραγε από αποθέματα σε τετράγωνες οι διάφορες διευθύνσεις )Μάνο δεν κατάλαβα τι σχέση έχει ο ΦΠΑ με τα νέα νοικιάρικα...
Ίσως να εννοεί ότι αυξάνουν τα έξοδα με αγορές καινούριων αυτοκινήτων και μειώνουν την 'ψαλίδα' έσοδα-έξοδα, αν ξεφύγουν τα έσοδα κάποια σεζόν. Εκτός αν έχουν κάποια επιστροφή στο ΦΠΑ, αλλά αυτό θα ίσχυε όλο το χρόνο, όχι ειδικά τώρα.
-
NIT-3386 πινακιδωμένο ασημί TOYOTA YARIS κοντά στα Παν/μεια το βραδάκι...
Απορίας άξια μια παρατήρηση,που ίσως ο garvanitis θα μπορούσε να απαντήσει, ΝΙΡ-8255 σε 50άρι λευκο λεωφορείο του κέντρου αποκατάστασης 'Ευεξία' αγνώστων στοιχείων μάρκας καθότι δεν αναγραφόταν πουθενά (το πέρασα 3 φορές και το άφησα να με περάσει 2 ) στην Ε.Ο. Ν.Μουδανίων-Θεσ/νίκης,ίσως υπάρχει κάτι στο site τους(?),πάντως ο αριθμός δώθηκε σε κλάδο επ/κών μήπως όμως δεν θεωρήτε Δ.Χ.Λεωφορείο???
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
NIT-3386 πινακιδωμένο ασημί TOYOTA YARIS κοντά στα Παν/μεια το βραδάκι...Απορίας άξια μια παρατήρηση,που ίσως ο garvanitis θα μπορούσε να απαντήσει, ΝΙΡ-8255 σε 50άρι λευκο λεωφορείο του κέντρου αποκατάστασης 'Ευεξία' αγνώστων στοιχείων μάρκας καθότι δεν αναγραφόταν πουθενά (το πέρασα 3 φορές και το άφησα να με περάσει 2 ) στην Ε.Ο. Ν.Μουδανίων-Θεσ/νίκης,ίσως υπάρχει κάτι στο site τους(?),πάντως ο αριθμός δώθηκε σε κλάδο επ/κών μήπως όμως δεν θεωρήτε Δ.Χ.Λεωφορείο???
Τα λεωφορεία δεν εχουν ΔΧ πινακιδες,εκτος απο τα κρατικα που εχουν ΚΥ ****.Της σειρας πινακιδες παιρνουν .
-
ΝΙΤ 326* σε Corsa!
-
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
Απο το πρωτο εχουμε εικονα? Εστω πινακιδες?
Εικόνες του πρώτου μπορείς να δείς εδώ. Οι πινακίδες του είναι ΡΟΧ-1995 και έχει και αυτοκόλλητο ΚΤΕΟ, κάτι που αν θυμάμαι καλά δεν έχει το ΜΑΝ. Θα το ξανατσεκάρω, μιάς και όλο πάνω τους πέφτω
Επομενως του Σαη (το Ayats, το κοκκινο) ειναι μεταχειρισμενο, σωστα? Και το ΜΑΝ που ειναι σιγουρα μεταχειρισμενο (για την ακριβεια ανω του οριου ηλικιας για ταξινομηση μεταχειρισμενου) δεν εχει?
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
NIT-3386 πινακιδωμένο ασημί TOYOTA YARIS κοντά στα Παν/μεια το βραδάκι...Απορίας άξια μια παρατήρηση,που ίσως ο garvanitis θα μπορούσε να απαντήσει, ΝΙΡ-8255 σε 50άρι λευκο λεωφορείο του κέντρου αποκατάστασης 'Ευεξία' αγνώστων στοιχείων μάρκας καθότι δεν αναγραφόταν πουθενά (το πέρασα 3 φορές και το άφησα να με περάσει 2 ) στην Ε.Ο. Ν.Μουδανίων-Θεσ/νίκης,ίσως υπάρχει κάτι στο site τους(?),πάντως ο αριθμός δώθηκε σε κλάδο επ/κών μήπως όμως δεν θεωρήτε Δ.Χ.Λεωφορείο???
garvanitis on demand...
Οχι δεν ειναι Δ.Χ. Ειναι απλα επαγγελματικο Ι.Χ., διοτι μεταφερει αποκλειστικα τους εργαζομενους (και τα μελη των οικογενειων νομιζω) του συγκεκριμενου κεντρου αποκαταστασης ανευ κομιστρου (ΛΕΕΒΕ). Δημοσιας χρησης ειναι αυτα που χρησιμοποιουνται απο οποιον το επιθυμει καταβαλλοντας το αναλογο αντιτιμο, ητοι ΕΔΧ (ταξι), ΦΔΧ, ΛΔΧ (αστικα, υπεραστικα, τουριστικα).
Ελπιζω να σε καλυψα...
Bill33, γενικα ισχυει αυτο που γραφεις, οχι ομως στην Θεσσαλονικη. Εδω δεσμευονται καποιες σειρες για να χορηγηθουν στα ΔΧ (πλεον μονο σε λεωφορεια αφου οι υπολοιπες κατηγοριες παιρνουν κιτρινες).
-
ας μου πει καποιος απο που ειναι το RSK (ή RKS) που ειδα χθες στην εθνικη σε ενα land cruiser 100?
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
ας μου πει καποιος απο που ειναι το RSK (ή RKS) που ειδα χθες στην εθνικη σε ενα land cruiser 100?Απο Κοσοβο ειναι και ειναι RKS.
-
HEA 113 πριν λίγο.
Ωραία η αγγλική εκδοχή!
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Κλούβα VW δεν είναι; Μου είχε κάνει και εμένα εντύπωση, ιδιαίτερα το ότι είναι και λευκό...
Λευκή κλούβα σίγουρα, μάρκα όπως και περισσότερα δεν πρόλαβα να δώ γιατί το πέτυχα στην 'ωραία' στροφή του asana στην Βενέζη, λίγο πρίν βγείς στον κόμβο της Λίνδου.
Επομενως του Σαη (το Ayats, το κοκκινο) ειναι μεταχειρισμενο, σωστα? Και το ΜΑΝ που ειναι σιγουρα μεταχειρισμενο (για την ακριβεια ανω του οριου ηλικιας για ταξινομηση μεταχειρισμενου) δεν εχει?
Σήμερα ξανατσέκαρα το Ayats (αλήθεια τι προέλευσης είναι?) και δεν έχει αυτοκόλλητο ΚΤΕΟ. Πιθανότατα να θυμόμουν ανάποδα , ωστόσο περιμένω να πετύχω και το ΜΑΝ για 100%.
-
NOY-282(χ) σε γκρι SYM CITYCOM 300i στο ... τρίγωνο από το πρωί +
ΝΙΤ-2637 σε λευκό FORD TRANSIT CONNECT στην Άνω Ηλιούπολη@garvanitis: thnx ... και υποπτευόμουν ότι κάτι τέτοιο συνέβαινε όσο για την μάρκα που δεν έβρισκα ... δεν μου απάντησες!!!
@thaliarque: Σ Ω Σ Τ Ο Σ + Άξιος ... για δες σε παρακαλώ,τα: ΕΕΕ-3708, ΚΧΧ-6801, ΚΧΧ-7109, ΚΧΧ-6531, ΕΕΕ-1251, ΜΟΙ-8439, ΜΟΟ-9471, ΡΑΥ-3867, ΚΧΥ-8250, ΜΟΟ-9600, ΕΕΕ-1580, ΜΟΥ-1132, ΑΜΥ-5645, ΜΟΙ-4735 + ΜΟΙ-4709, ΜΟΙ-7759, ΕΕΕ-2712, που έχουν φτάσει άραγε???
-
ΜΙΤ-6443 ΜΙΤΟ
-
NHX 2990 Bmw 1 Nέα
-
[quote='thaliarque'
Μάνο δεν κατάλαβα τι σχέση έχει ο ΦΠΑ με τα νέα νοικιάρικα... :[/quote]Δημήτρη είναι μια πρακτική που την ακολουθούν πολλές εταιρίες. Αντί να πληρώσει το ΦΠΑ μπορεί να αγοράσει αμάξια και να γλυτώσει το φόρο. Μη ρωτήσεις περισότερες πληροφορίες, κι εγώ εμπειρικά το ξέρω.
-
Ήμουν Ρόδο το Π-Σ-Κ, αλλά πήγα «αδιάβαστος» και δεν ήξερα τι να σημειώσω. Τα μεγαλύτερα που είδα (ΡΟΧ-2073, ΕΕΕ-3802) είναι παλιά τελικλά...
Επίσης, την Παρασκευή παραδόθηκε σε γνωστή ΗΚΥ-6251, αλλά με πρόλαβε ο Megane98hp με καλύτερο και σήμερα είδα ΡΑΙ-8661.
-
Σήμερα ξανατσέκαρα το Ayats (αλήθεια τι προέλευσης είναι?) και δεν έχει αυτοκόλλητο ΚΤΕΟ. Πιθανότατα να θυμόμουν ανάποδα , ωστόσο περιμένω να πετύχω και το ΜΑΝ για 100%.
Σήμερα είδα και ΜΑΝ προσεκτικότερα, αυτοκόλλητο ΚΤΕΟ δεν έχει.
Ήμουν Ρόδο το Π-Σ-Κ, αλλά πήγα «αδιάβαστος» και δεν ήξερα τι να σημειώσω. Τα μεγαλύτερα που είδα (ΡΟΧ-2073, ΕΕΕ-3802) είναι παλιά τελικλά...
Ε, καλά μην σκάς. Αρκεί η προσπάθεια. Κι εγώ που ήμουν Ηράκλειο πριν κανένα 2μηνο, αδιάβαστος είχα πάει αλλά πέτυχα τελικά ένα μηχανάκι. Το σαράκι μας ακολουθεί παντού ...
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
@garvanitis: thnx ... και υποπτευόμουν ότι κάτι τέτοιο συνέβαινε όσο για την μάρκα που δεν έβρισκα ... δεν μου απάντησες!!!Πραγματι, δεν απαντησα...
Αφου δεν το εχω δει ακομα...
-
Σήμερα είδα και ΜΑΝ προσεκτικότερα, αυτοκόλλητο ΚΤΕΟ δεν έχει.
Μαλιστα, μαλιστα
Thnx...
-
ΚΟΜ 6202 σε mondeo παλιο..
-
ΧΑΟ 1312 Octavia
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011