-
Λοιπόν σε βουνό με στροφοδιαδρομή και το αμάξι τέρμα γύρω στα 30. Λίγο ποιο χαλαρά 20. Σε ευθεία σε δρόμο εθνική οδό με 140 χλμ γύρω 8-9 λίτρα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Λίγο υπερβολικός ο φίλος σου (για τα δύο πρώτα). Για τη 2.7 μιλάμε όχι για την Καγιέν τούρμπο.
-
Χμμ τι να σου πω, έχω καιρό να πάω σε στροφοδιαδρομή μαζί του για να το διαπιστώσω κι εγώ αλλά δεν νομίζω να είναι και τόσο υπερβολικός.. Μου τόνισε πάντως πως για τα 30 λίτρα, τέρμα γκάζι παντού.
Την επόμενη φορά θα επανέλθω με φωτογραφίες!Sent from my iPhone using Tapatalk
-
30??
-
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Λοιπόν σε βουνό με στροφοδιαδρομή και το αμάξι τέρμα γύρω στα 30. Λίγο ποιο χαλαρά 20. Σε ευθεία σε δρόμο εθνική οδό με 140 χλμ γύρω 8-9 λίτρα.Sent from my iPhone using Tapatalk
OK NICK-K,πηρα μια ιδεα....ευχαριστω....εχω μπει στη διαδικασια αγορας και ψαχνω ολες τις παραμετρους.....
-
Το νούμερο αυτό μου φαίνεται εντελώς αφύσικο για μέση κατανάλωση. Mήπως κρίνει από το μέγιστο νούμερο που βλέπει στην στιγμιαία κατανάλωση;
-
Η 147 1,6 στην πίστα φτάνει μέση τα 20 λ/100 χλμ. Οπότε σε μια αντίστοιχη κατάσταση (τέζα γκάζι) δεν βρίσκω υπερβολικό το 30 για την Cayman των διπλάσιων ίππων και σχεδόν διπλάσιων κυβικών.
-
Φημολογούμενο κεντρομήχανο supercar το 2015 για την Porsche.
http://www.carmagazine.co.uk/Secret-new ... rcar-2015/
-
Στο Cayman το trip computer δεν δείχνει στιγμιαία κατανάλωση αλλά μόνο μέση. Φωτογραφίες, αν προλάβω το βράδυ αλλιώς αύριο άπιστοι Θωμάδες!
-
Ο χρήστης dr.sarantis έγραψε:
OK NICK-K,πηρα μια ιδεα....ευχαριστω....εχω μπει στη διαδικασια αγορας και ψαχνω ολες τις παραμετρους.....
Σου' χω βρεί και αμαξάρα!
-
-
Για βόλτα με GTS άλλου είδους στο Νύρμπουργκριγκ, κοιτάξτε στο οικείο τόπικ - σελίς 74
-
-
-
κρίμα το ρόπαλο
-
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
χτες πηγα βολτα με το GTS φιλου. Οποιος ενδιαφερεται (λεμε τωρα) το χτυπαει...
Το εχω δει σε αγγελία στο car. Τι ζηταει ειπαμε?
Δεν εχει μπει αγγελια. Ειναι 2008 με 12.000 χλμ πραγματικα. Καπου στα 58-60.
Εχει το car.gr ένα ομοιο με 11,000 χλμ στα 85κ λέει........
Ιδιωτης απο Ν. Πεντελη
επειδη γουσταρω το χρώμα και το setup του -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
κρίμα το ρόπαλοΕιλικρινα δεν σε πιανω! Τι σε ενοχλει?
-
Μαλλον εννοει το χρωμα.
Κι εμενα δεν μου αρεσε αρχικα. Αλλα οταν μπηκα μεσα και το γυρισαμε στο sport o ηχος και μονο...
Καλα η διμετρη ξανθια που ειχε το υφος 'εγω και καμια αλλη' ακομα ψαχνει να βρει τι ηταν αυτο που περασε διπλα της
Porsche Forum