-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δεν αναγνωρίζω βαθμούς. Είναι σαν να πρέπει να χαιρετάω το αφεντικό μου κάθε μέρα στη δουλειά με προσοχές κτλ. Μεταξύ τους οι στρατιωτικοί ας χαιρετιούνται όσο θέλουν. Ο κληρωτός είναι ανώτερος από τον κάθε καραβανά γιατί βρίσκεται εκεί παρά τη θέλησή του. IMO πάντα, για να μην παρεξηγηθώ...Δεν σε ρωτάει κανείς τι αναγνωρίζεις και τι όχι....2 πράγματα ισχύουν στον Στρατό, το Σύνταγμα και οι Στρ. Κανονισμοί....αυτός που χαιρετάς έχει το δικαίωμα ή την εξουσία να σε διατάξει να σκοτωθείς και αν αρνηθείς μπορεί να στην φυτέψει στο κεφάλι στεγνά, χωρίς 2η κουβέντα οπότε τα περί αναγνωρίσεων, κληρωτών κλπ πάνε περίπατο.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι στραβώνουν με την χαιρετούρα τόσο πολύ....2 απλές κινήσεις είναι που στο φινάλε έχουν και πλάκα όσο παίζεις στον θίασο που λέγεται Ε.Σ
-
Δεν είπα ότι είχα πρόβλημα να χαιρετήσω. Είπα ότι δεν το έκανα συχνά γιατί δεν έβρισκα λόγο να το κάνω. Από κει και πέρα, όπως σωστά λες, σαν κίνηση δεν είναι τίποτα μπροστά σε όλη την 9μηνη παράσταση.
Άσε που από κάποια στιγμή και μετά ήταν τρόπος χλευασμού απέναντι κυρίως σε χαμηλόβαθμα στελέχη και έτσι έχανε όλη του την αξία.
-
Δεν είπα ότι είχα πρόβλημα να χαιρετήσω. Είπα ότι δεν το έκανα συχνά γιατί δεν έβρισκα λόγο να το κάνω. Από κει και πέρα, όπως σωστά λες, σαν κίνηση δεν είναι τίποτα μπροστά σε όλη την 9μηνη παράσταση.Άσε που από κάποια στιγμή και μετά ήταν τρόπος χλευασμού απέναντι κυρίως σε χαμηλόβαθμα στελέχη και έτσι έχανε όλη του την αξία.
Ναι δεν πήγαινε σε εσένα...γενικά το ανέφερα.
Βασικά η χαιρετούρα είχε πλάκα γιατί ο ωραίος τύπος σε χαιρετούσε πίσω λέγοντας καμμια μλκια και πέθαινες στο γέλιο ενώ ο σπαζ@ρχιδας ούτε καν σε χαιρετούσε και προχωρούσε μουρμουρίζοντας στην κοσμάρα του ενώ εσύ έριχνες τις κατάρες από μέσα σου.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μαρκο ο λαγκαδας αμεταθετος δεν ηταν τοτες?
Η μόνη μετάθεση που έπαιρνες / παίρνεις αν έχεις ειδικότητα MLRS είναι από Λαγκαδά σε Ελευθερούπολη και το αντίστροφο. Η Ελευθερούπολη τότενες ήταν αρκετά καλύτερα... αν και ο βασικός λόγος ήταν γιατί σαν μικρό στρατόπεδο είχε αναγκαστικά λίγες υπηρεσίες... Στο Λαγκαδά όποιος θέλει μπαίνει ακόμα και μέρα μεσημέρι χωρίς να τον πάρει πρέφα κανείς...
δε θυμαμαι να πηγαινουν ελαχιστοι μονιμοι..συνηθως οι υποψηφιοι ειναι περισσοτεροι (τουλαχιστον ως τωρα)
Τότε γιατί ο στρατός λεει ότι έχει πρόβλημα στελέχωσης από μόνιμο προσωπικό και ζητάει αύξηση της θητείας, μιας και οι τελευταίες σειρές μονίμων δεν είχαν τον αναμενόμενο κόσμο...
τυχεροι οσοι χαιρετησαν μια και δυο φορες στη θητεια τους...
Εγώ πάντως βγήκα αναφερόμενος δις γι' αυτό το λόγο. Η μία μάλιστα ήταν από απόσταση κάπου 150 μέτρα...
θα με ρωτησει εμενα κανεις αν θελω να κουρευτω και να γινω σα γιδι?
Θα γίνεις άντρας ρε!
Ναι.. αυτό είναι το κορυφαίο επιχείρημα!
Παραείσαι γκρινιάρης. Απορώ πως σε αντέχει η Νατάσα...
Όποιος ρωτάει απαντάω (αν δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω) και αυτό που είπε ο cabala ήταν πολύ καλό για να μην σχολιαστεί!
-
Στη σπάρτη είχαμε πολύ καλό διοικητή και λέω άντε να τον χαιρετήσω μια φορά και πως μου ήρθε και τον χαιρέτησα με το αριστερό. Σκάλωσε εντελώς ο τύπος, κουνούσε το κεφάλι του μετά!
-
Ξενοδοχειάρα η Σπάρτη! Εκεί εμαθα να οδηγώ Steyr!
Αλλά πολύ περπάτημα! Έχασα 4-5κιλά και έτρωγα σα βόιδι!
-
Το στο διάολο! Μόνο έγω ήμουν αυτός που λειτουργούσα άψογα στην θητεία μου! Ηξερα πότε θα φάω, πότε θα ξυπνήσω, πότε θα κοιμηθώ, τι θα κάνω, που θα πάω κλπ! Ενα στανταρ καθημερινό πρόγραμμα και με κάποιες εξασφαλίσεις που φευγοντας μετα ... στον έξω κόσμο είπα 'και τωρα τα δύσκολα'!
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Στη σπάρτη είχαμε πολύ καλό διοικητή και λέω άντε να τον χαιρετήσω μια φορά και πως μου ήρθε και τον χαιρέτησα με το αριστερό. Σκάλωσε εντελώς ο τύπος, κουνούσε το κεφάλι του μετά!Αφου δεν ησουν σίγουρος, επρεπε και με τα δυο ρε 'ρόιδο....!
Ποιος χαιρετάει? Γιατί να χαιρετήσεις? Καλημέρα-καλησπέρα όπως σε οποιοδήποτε άλλο άνθρωπο εκεί έξω. Σε όλη μου τη θητεία χαιρέτησα μόνο όταν μου μάθαιναν πως να χαιρετάω. Άντε και σε κάνα δυο σκοπέτα στην πύλη που κάλυψα φιλαράκια...
Στα σοβαρά Όπλα, χαιρετάνε πιο συχνά.
ΠΖ ήμουν. Υπάρχουν και πιο σοβαρά?
Αλήθεια τώρα είναι τέτοια η εξαθλίωση του Ε.Σ. που δεν έχει κανένα νόημα να ασχολείται κανείς με τέτοιες παπαριές τύπου χαιρετούρα κτλ. Έχουν όλοι πολύ σοβαρότερα προβλήματα εκεί μέσα. Άσε που δεν καταλαβαίνω καθόλου το λόγο της χαιρετούρας αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...Πολλά είναι αυτά που δεν καταλαβάιναμε κατα τη θητεία μας.... (και μετά). Βέβαια, θα βοηθουσε αρκετά αν πριν τη θητεία μας πηγαίναμε Ευελπίδων, ή αντε ΣΜΥ, αλλα θα ήταν λίγο δύσκολο στην εφαρμογή του κατι τέτοιο...
-
Ξενοδοχειάρα η Σπάρτη! Εκεί εμαθα να οδηγώ Steyr!Αλλά πολύ περπάτημα! Έχασα 4-5κιλά και έτρωγα σα βόιδι!
Εγώ ήμουν εκπαιδευτής σε Steyr. Έβαζα τις ωτοασπίδες μου και δεν κατέβαινα πριν την ώρα του φαγητού.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το στο διάολο! Μόνο έγω ήμουν αυτός που λειτουργούσα άψογα στην θητεία μου! Ηξερα πότε θα φάω, πότε θα ξυπνήσω, πότε θα κοιμηθώ, τι θα κάνω, που θα πάω κλπ! Ενα στανταρ καθημερινό πρόγραμμα και με κάποιες εξασφαλίσεις που φευγοντας μετα ... στον έξω κόσμο είπα 'και τωρα τα δύσκολα'!Επειδή στη θητεία μου, που δεν ήταν και από τις πιο δύσκολες, τα bold δεν ήταν καθόλου σίγουρα, διαλέγω τον έξω κόσμο και τα δύσκολα.
Η στέρηση του 'κάνω ό,τι γουστάρω' ακόμα και όταν τελειώνουν οι υποχρεώσεις σου είναι λίγο σπαστική για να την χαίρομαι και να την αναπολώ. Καλά περάσαμε, αλλά όσο πάει και καλύτερα. Ούτε σχολείο θα ξαναπήγαινα (με τη συγκεκριμένη σειρά, όταν ήμουν γυμνάσιο δεν θα ξαναγυρνούσα δημοτικό κ.ο.κ.) ούτε πανεπιστήμιο. Και όταν με το καλό αποσυρθώ (δεν γράφω 'συνταξιοδοτηθώ' για ευνόητους λόγους ), δύσκολα θα αναπολήσω τις μέρες της δουλειάς. Και όταν με το ακόμα καλύτερο πεθάνω, δεν πιστεύω να θέλω να ξανάρθω στη Γη και να ταλαιπωρώ τους ενοίκους του σπιτιού μου.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Καλά περάσαμε, αλλά όσο πάει και καλύτερα. Ούτε σχολείο θα ξαναπήγαινα (με τη συγκεκριμένη σειρά, όταν ήμουν γυμνάσιο δεν θα ξαναγυρνούσα δημοτικό κ.ο.κ.) ούτε πανεπιστήμιο. Και όταν με το καλό αποσυρθώ (δεν γράφω 'συνταξιοδοτηθώ' για ευνόητους λόγους ), δύσκολα θα αναπολήσω τις μέρες της δουλειάς. Και όταν με το ακόμα καλύτερο πεθάνω, δεν πιστεύω να θέλω να ξανάρθω στη Γη και να ταλαιπωρώ τους ενοίκους του σπιτιού μου.Πάτερ μου! Αφωνος έχω μείνει με αυτη την θέση!!!
Δυστυχώς όμως μετανιώνουμε ή σκεφτόμαστε και το παρελθόν ... -
Δεν ερχεστε προς Ορεστιαδα μερια για μια σπεσιαλ κοψιδοσυναντηση ???? Να μου κανετε και λιγη παρεα και να παμε και καμια τσαρκα
-
Ουπς!!! Αποκέντρωση?
Thomas_C200K
4TF S2000 Driver
Last Visit: 21 Σεπ 2011, 04:52
Τοποθεσία: ΟρεστιάδαΕμπειρία και αυτό Θωμα και πιθανό η μόνη φορά στην ζωή σου που θα βρεθείς εκεί!
-
Ωραία.Θα ανέβω πολλές φορές για να τον δω στην Σαλόνικα
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
:ysterical:
Ωραία.Θα ανέβω πολλές φορές για να τον δω στην Σαλόνικα -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ωραία.Θα ανέβω πολλές φορές για να τον δω στην ΣαλόνικαΆσε τη Σαλόνικα εσύ, και πιάσε την Παμβώτιδα.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Ωραία.Θα ανέβω πολλές φορές για να τον δω στην ΣαλόνικαΆσε τη Σαλόνικα εσύ, και πιάσε την Παμβώτιδα.
Ασε την Παμβωτιδα και ελατε Ορεστιαδα να πηξεται
-
Ποια είναι αυτή ρε?
Εσύ την έκοψες την αναβολή Κωστή? -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ωραία.Θα ανέβω πολλές φορές για να τον δω στην ΣαλόνικαΡε γράσσο, πότε παρουσιάστηκες, πότε ορκίστηκες, πότε βγήκες έξοδο, πότε σου ήρθε μετάθεση;....
Αυτό δεν είναι θητεία αλλά τηλεγράφημα -
Ξέρει ο Ρενός... Τώρα θα την κόψω φίλε (την αναβολή) για Φλεβάρη.
Περί Θητείας [#3]