-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Πόσο είχε πάει το health της μπαταρίας;
S, δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά ήταν συνεχώς με το μήνυμα service battery. Κρατούσε max 2 ώρες με τη μάπα κάρτα γραφικών (Better battery life) ενεργοποιημένη. Εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι καταγράφηκαν τα ΠΑΝΤΑ για την κατάσταση του υπολογιστή (ακόμα και μια μικροαπειροελάχιστη γρατζουνιά που έχει στο καπάκι)..
-
@Komis. Όπως σε κάθε άλλη εταιρία. Το οποίο είναι απογοητευτικό γιατί στις χωρες οπου υπάρχουν κανονικά Apple Stores, η ποιότητα της εξυπηρέτησης είναι πολυ μπροστά.
-
Ο χρήστης komis1 έγραψε:
περίμενα να έρθω UK για να την κοιτάξουν στο Apple store (το έχω αγοράσει εδώ με extended care κιόλας, αλλά είπα να μην δοκιμάσω την τύχη μου στην Ελλάδα). -
Όλες οι μεγάλες αγάπες κάποτε τελειώνουν. Με κάποιο τρόπο βρέθηκα στο χέρι με ένα android. Tην κάνω προς το παρόν με ελαφρά από το ios (παρόλο που έρχεται το 5 οσονούπω) και περνάω απέναντι να δω πως κουνιούνται και εκεί οι βάρκες.
Έχετε γεια βρυσούλες ....
-
Τι πήρες?
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Τι πήρες?Sent from my LG-P500
Τα γράφω παραδίπλα.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Όλες οι μεγάλες αγάπες κάποτε τελειώνουν. Με κάποιο τρόπο βρέθηκα στο χέρι με ένα android. Tην κάνω προς το παρόν με ελαφρά από το ios (παρόλο που έρχεται το 5 οσονούπω) και περνάω απέναντι να δω πως κουνιούνται και εκεί οι βάρκες.Έχετε γεια βρυσούλες ....
Έχω την εντύπωση πως θα ξαναγυρίσεις.
-
Δε λέω μεγάλες κουβέντες. Αυτά που με γοήτευαν όμως στο iphone τα βρήκα σε καλή μορφή. Πολύ γρήγορο μενού, καλή απόκριση της οθόνης και καλή οθόνη.
-
Once you go apple, you can never go back..
Κάτσε τώρα θα βγάλουν το 5άρι, θα ξεροχύνουμε πάλι. Μέσο θα βάζουμε για ένα iphone5. -
Καλά καλά αμα γυρίσουν ο Στέφανος και ο προφ να μου τρυπήσεις τη μύτη
Κάνεις δε φεύγει από led για lcd και μάλιστα μικρότερη
Sent from my LG-P500
-
Όντως, εκεί που έλεγα ότι δεν υπάρχει καλύτερη οθόνη από του 4, παρόλο που η οθόνη του Σαμ έχει μικρότερη ανάλυση δείχνει αρκετά καλύτερη στο μάτι. Super Amoled Plus uber alles!
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Όλες οι μεγάλες αγάπες κάποτε τελειώνουν. Με κάποιο τρόπο βρέθηκα στο χέρι με ένα android. Tην κάνω προς το παρόν με ελαφρά από το ios (παρόλο που έρχεται το 5 οσονούπω) και περνάω απέναντι να δω πως κουνιούνται και εκεί οι βάρκες.Έχετε γεια βρυσούλες ....
Αγαπητέ, μόλις χθες το βράδυ τελείωσα την ανάγνωση του Logicomix, οπότε θα σε παραπέμψω στο τέλος του και στο συμπέρασμα περί σοφίας. Εξάλλου, κι εγώ σκέφτομαι σοβαρά να δοκιμάσω κάποια στιγμή ένα tablet με android.
-
To ψήνω και εγώ το logicomix.
Θα είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα ανάμεσα στα άρθρα του Πάσχου. -
Τώρα θυμήθηκα ότι υπάρχει και το Manga Rock MF με πάνω από 3000 τίτλους manga στα αγγλικά. Αγοράζετε την εφαρμογή (και προαιρετικά τον download manager) και οι τίτλοι είναι δωρεάν.
-
Το βάζω και εδώ
Ανταλλάσσω το 32άρι λευκό i phone μου, με i pad 2
Το κινητάκι μου, ειναι σε ΑΡΙΣΤΗ (έεεετσι έεεετσι) κατάσταση, με 2 θήκες, μια καφέ τύπου πουγκί και μια λαστιχένια μπλε διάφανη.
Είναι 3 μηνών (ούτε τα πρώτα δοντάκια δεν έχει βγάλει) με την απόδειξη του και το κουτί του κτλ. -
Ερώτηξη...
Το i pad 2 στα 64γίγα, βγαίνει μόνο 3g ; -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Το βάζω και εδώ
Ανταλλάσσω το 32άρι λευκό i phone μου, με i pad 2
Το κινητάκι μου, ειναι σε ΑΡΙΣΤΗ (έεεετσι έεεετσι) κατάσταση, με 2 θήκες, μια καφέ τύπου πουγκί και μια λαστιχένια μπλε διάφανη.
Είναι 3 μηνών (ούτε τα πρώτα δοντάκια δεν έχει βγάλει) με την απόδειξη του και το κουτί του κτλ. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ερώτηξη...
Το i pad 2 στα 64γίγα, βγαίνει μόνο 3g ;Άκυρο, βγαίνει σε 2 εκδόσης.
Με και χωρίς. -
-
Καλά αν είναι απλά upgraded 4αρι ας ετοιμάζονται για πολλές σφαλιάρες εκεί στην Apple. Εκτός αν έχουν κάνει παπάδες με το iOS 5 που και πάλι δεν το νομίζω. Με 3,5' δεν πας πουθενά πάντως όταν οι άλλοι ετοιμάζουν 5,3' και HD οθόνες.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...