-
O V16 όμως άραγε να είναι αντίστοιχα καλύτερος του V12?
-
Αδιάβαστος κατεβαίνεις και εσύ βλέπω. Δεν είναι V16 αλλά V8+V8=(V^2)28=W16, όπερ έδει δείξε. Μάθε λίγο μπαλίτσα και εσύ.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Αδιάβαστος κατεβαίνεις και εσύ βλέπω. Δεν είναι V16 αλλά V8+V8=(V^2)28=W16, όπερ έδει δείξε. Μάθε λίγο μπαλίτσα και εσύ.Αναφέρεται στην Cizeta Moroder η οποία είναι V16 .
-
πισω ετσι οπως ειναι ανοιχτο ειναι σαν πιανο με ουρα
https://www.youtube.com/watch?v=6n35GfYMqnU&feature=related
[/quote] -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
O V16 όμως άραγε να είναι αντίστοιχα καλύτερος του V12?Hell yes...
-
+16
Mε πρόλαβες!
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Αδιάβαστος κατεβαίνεις και εσύ βλέπω. Δεν είναι V16 αλλά V8+V8=(V^2)28=W16, όπερ έδει δείξε. Μάθε λίγο μπαλίτσα και εσύ.Αν αναφέρεσαι στη Veyron δεν είναι απλώς δύο ενωμένοι V8. Ομοίως και της Cizeta, δεν είναι δύο V8 ενωμένοι, έχει σχεδιαστεί εξαρχής έτσι.
-
Χουμορ έκανα. Ψιλοαποτυχήμενο βέβαια. Άλλωστε εσύ έθιγες μάλλον το ότι εννοούσα ότι αφού θα είναι V8 (
-
http://www.autoblog.gr/2011/09/17/video ... tic-ocean/
Μαλλον ο Γερος καπου εκει ψηλα θα γελαει και απο σημερα θα αναπαυεται ποιο ησυχος
Ελπιζω μονο να ειχε σημαντικες ζημιες ωστε να μην τους μπουν ιδεες να την επισκευασουν -
Ο κινητήρας του συγκεκριμένου αυτοκινήτου αξίζει πάντως, καθώς οι αλλαγές σε σχέση με την Enzo βασίζονται σε αυτές της FXX και αποδίδει 860 ίππους στις 9000+.
-
Εχει καλα specs αλλα ρε γμτ οι λεξεις Ferrari και βελτιωτικος οικος στην ιδια προταση δεν μου καθονται καλα
-
Συμφωνώ απολύτως! Απλά λέω ότι το μόνο που το σώζει είναι ότι οι αλλαγές στο μοτέρ είναι αντιγραφή της FXX. Έτσι λέει η Edo τουλάχιστον... δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά.
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Εχει καλα specs αλλα ρε γμτ οι λεξεις Ferrari και βελτιωτικος οικος στην ιδια προταση δεν μου καθονται καλαΕίναι σαν τα Opel, δλδ; Δε σηκώνουν και πολύ σκαλισμα;
Sincerely yours, Chris Bangle.
-
Μονο τα VW αντεχουν σε σκαλισμα
End of -
Πες τα ντε! Να μην τα λέω εγώ.
Sincerely yours, Chris Bangle.
-
Εχω μια μικρη υποψια οτι αν συνεχισουμε εκτος απο ιεροσυλια για το τοπικ θα γινει της πoυτ@νας
-
-
-
Χαχαχαχα, καλό!
Μου λείπει το χιόνι γμτ...
-
Παρομοιως αντε να χειμωνιασει λιγο..... τωρα το αν θα χιονισει και εδω Αθήνα αλλο θεμα...
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)