-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
ενταξει Μανο, καλοριζικη
ξερω που σε ποιον θα δωσεις τη παρουσα κυρια
Μάνο.
Τι λέει ο Σπύρος?
Θα δώσεις την Ε46 για την 1Μ?
Τι λέτε ρε; Σιγά μην πάρω πορτοκαλί αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
ενταξει Μανο, καλοριζικη
ξερω που σε ποιον θα δωσεις τη παρουσα κυρια
Μάνο.
Τι λέει ο Σπύρος?
Θα δώσεις την Ε46 για την 1Μ?
Τι λέτε ρε; Σιγά μην πάρω πορτοκαλί αυτοκίνητο.
Βγαίνει και σε άλλα χρώματα.
-
Του γαλατά και του νταβατζή.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Του γαλατά και του νταβατζή.Κλαίω
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μωρέ έτοιμο το έχω το οικοπεδάκι...προσφάτως εντός σχεδίου, άρτιο, οικοδομήσιμο, στο όνομά μου αλλά μετά θα πρέπει να πάω στο Περού...για περούκες...
Τουλάχιστον θα πας με στυλ...μέσα σε μια 1Μ
Sent from my iPad using Tapatalk
στο... Περού όμως κινδυνεύει από το πολύ δήθεν στυλ του 1Μ να του το φάνε και να μείνει με το... στο χέρι χωρίς BMW και χωρίς οικόπεδο...
κρίμα δε θα'ναι?
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
@Nikos!, κακή δεν θα την πω αλλά όντως δεν την πάω. Τη θεωρώ μια φτιαγμένη 135i. Δεν είναι κάτι κακό αυτό αλλά δεν είναι και απο τις μερακλιδικες κατασκευές τους. Ααα και χεστηκα για τη ροπή!Sent from me.
συμφωνώ και επαυξάνω... τίποτα το αυθεντικό χωρίς να λέμε ότι δεν είναι πάααρα πολύ καλό...
δεν είναι μερακλίδικο με την έννοια της αυθεντικότητας του τμήματος Μ... αλλά δεν είναι η πρώτη τους φορά, ούτε τα τζιπ ήταν αυθεντικά Μ αυτοκίνητα ούτε και αυτό...
μάλλον είδαν από τα αντίπάλα στρατόπεδα που χρησιμοποιούν παντού και πάντοτε τα λογότυπα, δηλαδή σε όλα τους τα μοντέλα, και αποφάσισαν να μη χάνουν μερίδιο...
αααχ, αυτό το κ@λοmarketing τι κάνει...
-
'Δήθεν στυλ' το 1Μ από κάτοχο Scirocco R?
Αυτό το λένε θράσσος στο χωριό μου αγαπητέ! -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αυτό το λένε θράσσος στο χωριό μου αγαπητέ!γιατί? δεν έχει ψεύτικο 'στυλ' το δικό μου, μόνο αισθητική άποψη... εξάλλου έκανα πλάκα στα λόγια του Νικου, με το ότι έχει στυλ το αυτοκίνητο... τώρα αν εσύ ήρθες για να κάνεις πάλι σαματά, άντε και στο δικό σου το χωριό... κι άσε τις ειρωνίες και τα ξεβγάλματα...
δεν έχω καμία όρεξη stefan147...
-
Ευτυχώς που κατάλαβες το ύφος του ποστ μου...
-
Αυτοκίνητο όνειρο το 1Μ κι ας λέτε ό,τι θέλετε για δήθεν στυλ κλπ αρλούμπες. Το αυτοκίνητο είναι στημένο απίστευτα και το έπαιρνα άνετα αντί για οποιαδήποτε Μ3.
Και με χτυπάει και με την ομορφιά του σε ευαίσθητες χορδές, αγαπάμε μικρά κουπέ
Επιστροφή στην πραγματικότητα με τους μισθούς των 500 ευρώ... Ας παω να παίξω κανα τζόκερ καλύτερα -
Ευτυχώς που κατάλαβες το ύφος του ποστ μου...σε έχω συνηθήσει από το παρελθόν αλλιώς, αν τώρα το έγραψες με άλλο 'υφος' για το δήθεν 'στυλ' του αυτοκινήτου τότε πάω πάσσο... και σε προσκαλλώ να συμμετάσχεις στο νέο μου θέμα, με τίτλο 'αυτοκίνητα με στυλ' για να δείς ότι δεν σάρκαζα την δήλωση του φίλου Νίκου...
μιλάμε...
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Αυτοκίνητο όνειρο το 1Μ κι ας λέτε ό,τι θέλετε για δήθεν στυλ κλπ αρλούμπες. Το αυτοκίνητο είναι στημένο απίστευτα και το έπαιρνα άνετα αντί για οποιαδήποτε Μ3.
Επιστροφή στην πραγματικότητα με τους μισθούς των 500 ευρώ... Ας παω να παίξω κανα τζόκερ καλύτερακρίμα για το όνομά σου τότε γιατί μόνο στημμένο a la Makinen δεν είναι...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Επιστροφή στην πραγματικότητα με τους μισθούς των 500 ευρώ... Ας παω να παίξω κανα τζόκερ καλύτερακρίμα για το όνομά σου τότε γιατί μόνο στημμένο a la Makinen δεν είναι...
Όταν το οδηγήσω θα σχηματίσω άποψη. Μέχρι τότε ότι καταλαβαίνω από βίντεο και περιοδικά λέω...
-
Αυτό το λένε θράσσος στο χωριό μου αγαπητέ!ε οχι και στυλατη η 1 μπροστα στο μπλε τσιροτο
edit ουτε κι εγω καταλαβα αμεσως το υφος του ποστ
-
Τι rocco R λέτε?
Εδώ η 1Μ έδειξε πως γίνεται η δουλειά στη πίστα στο RS3
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τι rocco R λέτε?Εδώ η 1Μ έδειξε πως γίνεται η δουλειά στη πίστα στο RS3
εδώ μιλάμε για το στυλ που εσύ αναφέρθηκες και όχι σε χρόνους φίλτατε... συγκεντρώσου!
και τα δυο έχουν στυλ, το ένα καγκούρικο και το άλλο σπορτίβικο...
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Επιστροφή στην πραγματικότητα με τους μισθούς των 500 ευρώ... Ας παω να παίξω κανα τζόκερ καλύτερα+1000
-
Το ειδα σημερα στο Σπανο στο πορτοκαλι. Το χρωμα τραγικο, αλλα το αυτοκινητο ειναι ΤΕΡΑΣ! Ξεχυλιζουν οι ζαντες απτα φουσκωμενα φτερα!
Πολυ ομορφο και στην Αμερικη κανει 38Κ ευρω ρε γμτ!!!
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Το ειδα σημερα στο Σπανο στο πορτοκαλι. Το χρωμα τραγικο, αλλα το αυτοκινητο ειναι ΤΕΡΑΣ! Ξεχυλιζουν οι ζαντες απτα φουσκωμενα φτερα!Πολυ ομορφο και στην Αμερικη κανει 38Κ ευρω ρε γμτ!!!
τι αγχωνεσαι, αφου εκει θα πας
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Το ειδα σημερα στο Σπανο στο πορτοκαλι. Το χρωμα τραγικο, αλλα το αυτοκινητο ειναι ΤΕΡΑΣ! Ξεχυλιζουν οι ζαντες απτα φουσκωμενα φτερα!
Πολυ ομορφο και στην Αμερικη κανει 38Κ ευρω ρε γμτ!!!
τι αγχωνεσαι, αφου εκει θα πας
Απ´το στόμα σου κ στου θεου τ´αυτι.
BMW 1M 2011