Φίλτατοι **kouk **και timkoul.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν θέλω να αναφερθώ μόνο σ'εσάς, απλά βρίσκω αφορμή να απαντήσω και σε όσους έχουν παρόμοιες παρατηρήσεις να κάνουν.
Επειδή πολλοί μπορούν να πουν ό,τι θέλουν περί προβολής, θα σας πω το εξής: Το Σ/Κ των δοκιμών υπήρχαν άνθρωποι της οργάνωσης που γύρισαν όλα τα σπίτια δίπλα στα οποια περνούσαν οι ειδικές, **πορτα-πορτα **και μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια για τον αγώνα. Κολλήθηκαν επιπλέον παντού μέσα στις ειδικές αφίσες, άσχετα αν οι περισσότερες από αυτές είχαν ξηλωθεί μέχρι τον αγώνα (προσωπικά ξέρω τουλάχιστον 2-3 σημεία που συνέβη αυτό) από ντόπιους ή μη.
Επιπλέον, και ιδιαίτερα για την περίπτωση της ειδικής της Πλάκας, υπήρχαν για 9.5 χλμ διαδρομής 15 (!!!) θέσεις ενδιαμέσων και φυλάκων. Αν βρείτε εσείς Ακροπολική διαδρομή 10 χιλιομέτρων με τον ίδιο ή περισσότερο κόσμο μέσα να μου πείτε...
Παραβλέπετε όμως ότι η ειδική διαδρομή περνάει δίπλα από** δεκάδες αυλές σπιτιών και μικρούς ιδιωτικόυς δρόμους που καταλήγουν σε ένα σπίτι **όλο κι όλο και είναι **ανθρωπίνως αδύνατον **να υπάρχει από ένα ατομο σε κάθε τέτοιο σημείο.Αυτές είναι οι χωμάτινες κοπάνες που αναφέρεις φίλε timkoul.
Αν λοιπόν θελήσει κάποιος 'κύριος' να μπει στην ειδική, ιδιαίτερα ας πούμε ο παππούλης με το τρακτερ (τιμή του που δεν το έκανε), μπορεί άνετα να το κάνει μέσα από ένα χωράφι, 200 μέτρα από τον κριτή, σε σημείο που δεν υπάρχει άμεση οπτική επαφή (έχει συμβεί σε παλιότερο αγώνα κοντά στην Αττική).
Θα μου πείτε και εσείς 'τι μας νοιάζουν αυτά που λες, ας φρόντιζε η λέσχη να βρει 400 άτομα για μια ειδική 10 km'
Ωραία λοιπόν, εγώ θα κάνω την πρότασή μου. Επειδή κακά τα ψέμματα, οι αγώνες αυτοκινήτου στην Ελλάδα είναι ένας μικρόκοσμος και δεν υπάρχουν Πανελληνίως 400 κριτές πόσο μάλλον σε ένα μόνο Ράλλυ, και επειδή αγαπάτε τους αγώνες αυτοκινήτου, τόσο ώστε να κάθεστε με τόσο αντίξοες συνθήκες και να παρακολουθείτε, μάθετε πότε είναι τα επόμενα σεμινάρια κριτών και σπεύσατε να προσφέρετε από αυτό το πόστο. Πρόκληση? Μπορεί... Πρόσκληση? Σίγουρα!
Μην μας πυροβολείτε όμως...
Με τιμή
Ένας κριτής