-
Νίκο, δεν ξέρω τι περιμένεις να βρεις μέσω του Προξενείου. Εγώ θα σε συμβούλευα να ξεκινήσεις κατευθείαν την έρευνα για θέση εργασίας. Άλλον τρόπο δεν βλέπω.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Η αμερικη ειναι οση η ευρωπη ολοκληρη κ βαλε, απλα θελει ψαξιμο γενικοτερα. Κι οποιοα ψαχνει, βρισκει.Ναι, αλλά δεν την συγκρίνετε με την Ευρώπη αλλά με την Ελλάδα. Σαν, ας πούμε, να σύγκρινε κανας άλλος την Ευρώπη με καμιά κωλοπολιτεία, κ λέγοντας 'Ευρώπη' να σκεφτόταν 'Παρίσι, Λονδίνο, Βερολίνο, Ρώμη'.
Τεσπα, τελευταία 10 μύρια Έλ λένε 'θα φύγω'. ΟΚ, ρε μόρτες, ανοίξτε την πόρτα να βγούμε, κ ν' αφήσουμε το Ελ έρημο. Όχι τπτ άλλο, να δω που στα διάλα θα πάμε κ τι θα κάνουμε, εμείς που αξίζουμε αλλά στο Ελ δεν αναγνωρίζεται αυτή η ΤΕΡΑΣΤΙΑ αξία μας.
Πληρώνω 2 Κ Ε (κ α θ α ρ ά) τον μήνα για έναν γυψοσανιδά, έρχεται κανείς? Εργασία 5νθήμερη, 8ωρη.
Κ ας μήν έχει μεταπτυχιακό, δεν πειράζει. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Πληρώνω 2 Κ Ε (κ α θ α ρ ά) τον μήνα για έναν γυψοσανιδά, έρχεται κανείς? Εργασία 5νθήμερη, 8ωρη.
Κ ας μήν έχει μεταπτυχιακό, δεν πειράζει.Εχω βάλει στο παρελθόν γυψοσανίδα 2 φορές (όχι οροφή, αλλά χωρίσματα), όπως πάει, θα συμφέρει αντί να είμαι μηχανικός, να βάζω γυψοσανίδες!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Τεσπα, τελευταία 10 μύρια Έλ λένε 'θα φύγω'. ΟΚ, ρε μόρτες, ανοίξτε την πόρτα να βγούμε, κ ν' αφήσουμε το Ελ έρημο.Με όλον τον σεβασμό, αλλά την ποιότητα της ζωής μου την βάζω πολύ παραπάνω από το καημένο το Ελ...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Κ ας μήν έχει μεταπτυχιακό, δεν πειράζει.Εχω βάλει στο παρελθόν γυψοσανίδα 2 φορές (όχι οροφή, αλλά χωρίσματα), όπως πάει, θα συμφέρει αντί να είμαι μηχανικός, να βάζω γυψοσανίδες!
Μην τον ακούς, εγώ του δίνω 6K για να γράφει 2 ψωρογραμμές κώδικα, και δεν έρχεται
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Μην τον ακούς, εγώ του δίνω 6K για να γράφει 2 ψωρογραμμές κώδικα, και δεν έρχεται
Εσύ έχεις λεφτά, γι' αυτό σε εκβιάζω λίγο... Εξάλλου, μάλλον στην τοποθέτηση γυψοσανίδας είμαι καλύτερος από το να γράφω κώδικα!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Τεσπα, τελευταία 10 μύρια Έλ λένε 'θα φύγω'. ΟΚ, ρε μόρτες, ανοίξτε την πόρτα να βγούμε, κ ν' αφήσουμε το Ελ έρημο.
Με όλον τον σεβασμό, αλλά την ποιότητα της ζωής μου την βάζω πολύ παραπάνω από το καημένο το Ελ...
Δεν αναφέρομαι σ' εσένα προσωπικά, αλλά οι 'Ελ' απλώς φέρονται όπως οι ακρίδες στον τόπο τους.
Σαν να μπαίνεις στο σπίτι των γονιών σου, να τρως ό,τι βρεις, να χέζεις στο νεροχύτη, να βάζεις φωτιά και μετά να λες 'καιρός να την κάνω, δεν κάθομαι στο μπουρδέλο'.
-
Εσύ έχεις λεφτά, γι' αυτό σε εκβιάζω λίγο... Εξάλλου, μάλλον στην τοποθέτηση γυψοσανίδας είμαι καλύτερος από το να γράφω κώδικα!αρχ.μηχ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν αναφέρομαι σ' εσένα προσωπικά, αλλά οι 'Ελ' απλώς φέρονται όπως οι ακρίδες στον τόπο τους.Σαν να μπαίνεις στο σπίτι των γονιών σου, να τρως ό,τι βρεις, να χέζεις στο νεροχύτη, να βάζεις φωτιά και μετά να λες 'καιρός να την κάνω, δεν κάθομαι στο μπουρδέλο'.
ε δεν χαίρεσαι που φεύγουν λοιπόν;
μόλις δουν τα σύννεφα να έρχονται, θα μας ξαναδώσουν τσάμπα δάνεια για να γυρίσουν πίσω -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τεσπα, τελευταία 10 μύρια Έλ λένε 'θα φύγω'. ΟΚ, ρε μόρτες, ανοίξτε την πόρτα να βγούμε, κ ν' αφήσουμε το Ελ έρημο.
Με όλον τον σεβασμό, αλλά την ποιότητα της ζωής μου την βάζω πολύ παραπάνω από το καημένο το Ελ...
Δεν αναφέρομαι σ' εσένα προσωπικά, αλλά οι 'Ελ' απλώς φέρονται όπως οι ακρίδες στον τόπο τους.
Σαν να μπαίνεις στο σπίτι των γονιών σου, να τρως ό,τι βρεις, να χέζεις στο νεροχύτη, να βάζεις φωτιά και μετά να λες 'καιρός να την κάνω, δεν κάθομαι στο μπουρδέλο'.
Καταλαβαίνω τι λες, αλλά εγώ προσωπικά ποτέ δεν έχεσα στο νεροχύτη (είτε γιατί είμαι γαμώ τα παιδιά είτε γιατί απλώς δεν πρόλαβα ). Επομένως, όταν ανοίγω τη ρημάδα τη βρύση έχω την απαίτηση να μη μου βγάζει σκατά.
-
Τι απάντησε η κ. Παπαρήγα για την κρίση, τις απολύσεις στον 902 και τις καταγγελίες των εργαζομένων.
Μεταφέρει από τη ΔΕΘ ο Λευτέρης Ζαβλιάρης
Η Αλέκα Παπαρήγα, επανέλαβε ότι «είναι λαϊκή επιταγή, το χρέος και την κρίση να την πληρώσει η πλουτοκρατία» ενώ σημείωσε ότι είναι επιδίωξη να υπάρξει κίνημα λαϊκής εξουσίας και αυτοδύναμη πορεία της Ελλάδας.
Η κ. Παπαρήγα τόνισε επίσης, ότι η λαϊκή τάξη, θα πρέπει να εμπιστευτεί από δω και πέρα το ΚΚΕ, επισημαίνοντας ότι μόνο με λαϊκή εξουσία υπάρχει διέξοδος από την κρίση.
Όσο για τις απολύσεις στον 902, ανέφερε ότι ήταν αποκύημα τις κρίσης, καθώς το ΚΚΕ αδυνατούσε να πληρώσει τους υπάρχοντες εργαζομένους, ενώ απαντώντας στα λεγόμενα των απολυμένων για άθλια συμπεριφορά από την ηγεσία του κόμματος, η ΓΓ του ΚΚΕ είπε ότι κρατάει επιφυλακτική στάση καθώς υπάρχει περίπτωση οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι να είναι μέλη άλλων κομμάτων.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Εσύ έχεις λεφτά, γι' αυτό σε εκβιάζω λίγο... Εξάλλου, μάλλον στην τοποθέτηση γυψοσανίδας είμαι καλύτερος από το να γράφω κώδικα!
αρχ.μηχ.
if nickname='mjacob' then
'@@. μηχαν.'
elseif nickname='highfidelity' then
'μηχανικός με @@'
endifΔεν έκανα compile, παίζει να υπάρχει λάθος.
Σύντομα θα περαστεί στον κώδικα του φόρουμ. -
Ο χρήστης SU-30 έγραψε:
Όσο για τις απολύσεις στον 902, ανέφερε ότι ήταν αποκύημα τις κρίσης, καθώς το ΚΚΕ αδυνατούσε να πληρώσει τους υπάρχοντες εργαζομένους, ενώ απαντώντας στα λεγόμενα των απολυμένων για άθλια συμπεριφορά από την ηγεσία του κόμματος, η ΓΓ του ΚΚΕ είπε ότι κρατάει επιφυλακτική στάση καθώς υπάρχει περίπτωση οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι να είναι μέλη άλλων κομμάτων.Καλά, μιλάμε δεν την πιάνεις πουθενά ...
-
Ο χρήστης SU-30 έγραψε:
Όσο για τις απολύσεις στον 902, ανέφερε ότι ήταν αποκύημα τις κρίσης, καθώς το ΚΚΕ αδυνατούσε να πληρώσει τους υπάρχοντες εργαζομένους, ενώ απαντώντας στα λεγόμενα των απολυμένων για άθλια συμπεριφορά από την ηγεσία του κόμματος, η ΓΓ του ΚΚΕ είπε ότι κρατάει επιφυλακτική στάση καθώς υπάρχει περίπτωση οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι να είναι μέλη άλλων κομμάτων.
μαλλον θυμηθηκε οταν το ΠΑΜΕ εκλεινε τις πορτες σε εταιριες που τα μελη του δεν δουλευαν καν στην εταιρια αυτη
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
αρχ.μηχ.
σου δίνω 3k για να αλλάζεις λάμπες, θα τα καταφέρεις?
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Καλά, μιλάμε δεν την πιάνεις πουθενά ...
Με ενα σμπαρο δυο τριγονια,οχι απλως απεφυγε να απαντησει αλλα αφηνει να εννοηθει οτι στον 902 μπορει και να προσλαμβανουν συνδικαλιστες του ΠΑΣΟΚ
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Καλά, μιλάμε δεν την πιάνεις πουθενά ...
Με ενα σμπαρο δυο τριγονια,οχι απλως απεφυγε να απαντησει αλλα αφηνει να εννοηθει οτι στον 902 μπορει και να προσλαμβανουν συνδικαλιστες του ΠΑΣΟΚ
καποιοι πρεπει να ειναι και του ΛΑΟΣ
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Γιατί αν είναι έτσι, το δυάρι στους Αμπελόκηπους και η δουλειά γραφείου με 700€ δεν είναι και τόσο άσχημα.
350-400 euro για ενοίκιο κ τα υπόλοιπα για βενζινες και φαι
άμα δεν του δίνει ο μπαμπάκας 300-400 euro εισφορά το μηνα.....και πάλι δεν του φτάνουν ούτε για βολτες, κανενα παγωτάκι να φάει ο ανθρωπος κλπ
-
Για όσους υποστηρίζουν την επιστροφή στα χωριά μας και την καλλιέργεια της γης...
http://faeenamalaka.blogspot.com/2011/0 ... st_29.html -
Για όσους υποστηρίζουν την επιστροφή στα χωριά μας και την καλλιέργεια της γης...
http://faeenamalaka.blogspot.com/2011/0 ... st_29.htmlμάλλον αυτό ήθελες να ποστάρεις
http://faeenamalaka.blogspot.com/2009/0 ... st_15.html
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....