-
Yαρχει καταλληλο διαβατηριο;
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Yαρχει καταλληλο διαβατηριο;Δυστυχώς όχι.
Αλλά θέλω να ψάξω τι γίνεται με τους συγγενείς 1ου βαθμού που έχω εκεί μπας και τη κάνω. Το πρώτο πτυχίο μου εκεί το έκανα, δουλεύω και σε Αμερικάνικη εταιρία...ίσως τα καταφέρω.
-
Eιναι δυσκολο εκτος και αν μπορεις να βρεις θεση στην ιδια εταιρεια εκει, και πας με L-1. Aν υπαρχουν θεσεις και σε παρουν τοτε ειναι απλο να βγαλεις αυτην την βιζα.
-
Eιναι δυσκολο εκτος και αν μπορεις να βρεις θεση στην ιδια εταιρεια εκει, και πας με L-1. Aν υπαρχουν θεσεις και σε παρουν τοτε ειναι απλο να βγαλεις αυτην την βιζα.Γνωρίζεις ποιες είναι οι βασικές διαφορές L-1 και H-1?
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Eιναι δυσκολο εκτος και αν μπορεις να βρεις θεση στην ιδια εταιρεια εκει, και πας με L-1. Aν υπαρχουν θεσεις και σε παρουν τοτε ειναι απλο να βγαλεις αυτην την βιζα.
Γνωρίζεις ποιες είναι οι βασικές διαφορές L-1 και H-1?
Οριστε:
http://www.uscis.gov/USCIS/About Us/E ... rvices.pdf
Σελιδα 2
Σελιδα 25
Σελιδα 62
Σελιδα 86Πολλες πληροφοριες.
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Γνωρίζεις ποιες είναι οι βασικές διαφορές L-1 και H-1?
Οριστε:
http://www.uscis.gov/USCIS/About Us/E ... rvices.pdf
Σελιδα 2
Σελιδα 25
Σελιδα 62
Σελιδα 86Πολλες πληροφοριες.
Νικος
Thanks.
-
Γνωρίζει κανείς αν στην Ιταλία γίνεται κανείς Ιταλός υπήκοος σε 1.5 χρόνο αν είναι παντρεμένος?
Θa πρέπει να είναι παντρεμένος και 1.5 χρόνο εκεί για να πάρει υπηκοότητα ή αν ζει στην Ιταλία για 1.5 χρόνο και παντρευτεί θα μπορεί να πάρει υπηκοότητα? -
Eιναι δυσκολο εκτος και αν μπορεις να βρεις θεση στην ιδια εταιρεια εκει, και πας με L-1. Aν υπαρχουν θεσεις και σε παρουν τοτε ειναι απλο να βγαλεις αυτην την βιζα.Αυτό που λέγανε παλιά ότι μπορεί να σε καλέσει κάποιος συγγενής (γιατί έχω συγγενή πρώτου βαθμού) τι είναι ακριβώς? Παίζει κάτι τέτοιο?
-
Με ενημερωσε φιλος οτι 7-8 Οκτωβριου ερχονται απο την Αυστραλιανη κυβερνηση για να ενημερωσουν τι παιζει μ εκει...
Απ οτι ακουω μηχανικοι ειναι στη πρωτη γραμμη ζητησης...
Φιλος μου που ασχολειτε με οικονομικα εχει ψαχτει να παει εκει στην ιδια εταιρεια που δουλευει εδω και με αποδοχες +4000 σε σχεση μ εδω και εργασια κοντα στο 8 ωρο ενω εδω χτυπαει και 14ωρα... -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Γνωρίζει κανείς αν στην Ιταλία γίνεται κανείς Ιταλός υπήκοος σε 1.5 χρόνο αν είναι παντρεμένος?
Θa πρέπει να είναι παντρεμένος και 1.5 χρόνο εκεί για να πάρει υπηκοότητα ή αν ζει στην Ιταλία για 1.5 χρόνο και παντρευτεί θα μπορεί να πάρει υπηκοότητα?η Claudia ε ; Η αξιοερευνητο τι σε κανει αυτη η γυναικα
-
Κι εμένα ο αδερφός μου με πτυχίο μεταπτυχιακό σε οικονομικά και υπολογιστές ευτυχώς ή δυστυχώς έχει κανονίσει με επιχείρηση στο Οστρέλια να φύγει. Έχει κάνει χαρτιά εδώ και μήνες, έχει δώσει στην πρεσβεία εξετάσεις Αγγλικών και μάλλον πριν το τέλος του 11' αναχωρεί μαζί με την αρραβωνιαστικιά του. Και η ειρωνεία είναι ότι εδώ και ένα μήνα βρήκε δουλειά με ΠΟΛΥ καλά € και 40ωρο εδώ και γλίτωσε από τη σκλαβιά του 12ωρου για σκάρτα 850€ που ήταν πριν. Βέβαια κανείς δεν του εξασφαλίζει ότι θα τα παίρνει και σε 6 μήνες-1 χρόνο αυτά τα λεφτά με αυτές τις συνθήκες.
send from a galaxy far far away
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αυτό που λέγανε παλιά ότι μπορεί να σε καλέσει κάποιος συγγενής (γιατί έχω συγγενή πρώτου βαθμού) τι είναι ακριβώς? Παίζει κάτι τέτοιο?
Νομιζω πως οχι αλλα δεν ξερω και σιγουρα. Παντως ησουν ο τελευταιος που θα σκεφτομουν αν μου λεγανε οτι αρχιζει καινουριο κυμα μεταναστευσης προς Αμερικη!!
-
Μα δεν θελει να παει για να κάτσει... απλά ειναι πιο φθηνα τα apple εκεί!
ΛΟΛ -
Αυτό που λέγανε παλιά ότι μπορεί να σε καλέσει κάποιος συγγενής (γιατί έχω συγγενή πρώτου βαθμού) τι είναι ακριβώς? Παίζει κάτι τέτοιο?
Νομιζω πως οχι αλλα δεν ξερω και σιγουρα. Παντως ησουν ο τελευταιος που θα σκεφτομουν αν μου λεγανε οτι αρχιζει καινουριο κυμα μεταναστευσης προς Αμερικη!!
...τόσα χρόνια εκει, τώρα μου έλειψαν
Θάνο...και οι BMW με 35Κ € παίρνεις M3 e90.
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Θa πρέπει να είναι παντρεμένος και 1.5 χρόνο εκεί για να πάρει υπηκοότητα ή αν ζει στην Ιταλία για 1.5 χρόνο και παντρευτεί θα μπορεί να πάρει υπηκοότητα?η Claudia ε ; Η αξιοερευνητο τι σε κανει αυτη η γυναικα
όχι ρε συ, κατι άλλο καλυτερο εχω στο μυαλό μου
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
ΛΟΛΝαι οντως αυτο σκεφτηκα και εγω, για να περνει αμεσως τα τελευταια γκατζετακια και φθηνα...
Αλλα χωρις πλακα εχει κανενα πλεονεκτημα αυτην την στιγμη η Αμερικη;
Μολς, Σταρμπακς, αυτοκινητοδρομους βρισκεις αφθονα και στην Αθηνα τωρα. Το αυτοκινητο σου το 200αριζεις. Εχεις ενα δυνατο νομισμα συν ηλιο θαλασσα καλο φαγητο οικογενεια.
Στην Αμερικη το νομισμα εχει ξεφτιλιστει, τα φρουτα ειναι κατεψυγμενα, το αυτοκινητο δεν το εχει οδηγησει ποτε κανενας πανω απο 120, πρεπει να ζεις χωρις πλυντηριο και να πηγαινεις στα λοντρις σοπς κλπ
Ηλεκτρονικα και ρουχα ειναι φθηνα και επισης τα αυτοκινητα αλλα ειναι αρκετος λογος για να ζησεις εκει;
-
ΛΟΛΝαι οντως αυτο σκεφτηκα και εγω, για να περνει αμεσως τα τελευταια γκατζετακια και φθηνα...
Αλλα χωρις πλακα εχει κανενα πλεονεκτημα αυτην την στιγμη η Αμερικη;
Μολς, Σταρμπακς, αυτοκινητοδρομους βρισκεις αφθονα και στην Αθηνα τωρα. Το αυτοκινητο σου το 200αριζεις. Εχεις ενα δυνατο νομισμα συν ηλιο θαλασσα καλο φαγητο οικογενεια.
Στην Αμερικη το νομισμα εχει ξεφτιλιστει, τα φρουτα ειναι κατεψυγμενα, το αυτοκινητο δεν το εχει οδηγησει ποτε κανενας πανω απο 120, πρεπει να ζεις χωρις πλυντηριο και να πηγαινεις στα λοντρις σοπς κλπ
Ηλεκτρονικα και ρουχα ειναι φθηνα και επισης τα αυτοκινητα αλλα ειναι αρκετος λογος για να ζησεις εκει;
me 800 κ 1000-1500 euro μισθό, μπορεί κανείς να απολαύσει καθε μερα καφε starbucks(5-6 euro), καθε σαββατοκυριακο βολτιτσες σε παραλιακά μερη κ νησια?
California αρκετά καλύτερα από Attika/Salonica και με το ίδιο καλό κλίμα
πιθανοτερο να δουλευει 8ωρο εκεί, αλλά 12ωρο εδώ....
πολλές πίστες να μπει να παίξει με το αμαξάκι του( με 35κ τι αμάξι και με ποσα άλογα παίρνει εκεί? εδώ με 20κ τι παίρνει? Golf με 122 ατίθασα αλόγατα?)
φαγητό μαγειρευτό με 10 -12 euro εδώ, 12-15$ εκεί -
Εκεί με μια μέση δουλειά/μισθό μπορείς να έχεις δικό σου διόροφο σπίτι με κήπο και γκαράζ (εφ όσον δεν μείνεις σε διαμέρισμα στο κέντρο πόλης που είναι πανάκριβο και πανάρχαιο). Υπάρχουν δουλειές σε σοβαρούς τομείς (IT, οικονομικά, engineering) σε χαλαρά μέρη, πιο όμορφα από την ελληνική επαρχία όπου η μόνη απασχόληση που βρίσκεις σήμερα είναι πωλητής ή αγρότης.
Αν θες τέτοιου τύπου ζωή χωρίς να κάνεις παραχώρηση στο αντικείμενο της εργασίας σου στην ελλάδα δεν έχεις ελπίδα.
Για να μη μιλήσουμε για το ότι σε λίγο όλοι θα παίρνουμε 700 ευρώ και το βιοτικό επίπεδο θα είναι ΚΑΚΟ -
Εχεις προσωπικη εμπηρεια ή απλα τα γραφεις απο οτι εχεις ακουσει; Γιατι αν βγαλουμε εξω το θεμα δουλειας που φυσικα δεν υπαρχει καμμια εγγυηση οτι θα περνεις εκει 5000 ενω στην Ελλαδα 1500 (που εξαρτατε που δουλευεις και τι κανεις, υπαρχει αρκετος κοσμος που παει πολυ καλυτερα απο αυτα στην Ελλαδα) τουλαχιστον οταν περασα απο Αμερικη ναι μεν μου αρεσε αλλα με τιποτα η Καλιφορνια δεν ειναι καλυτερη απο Ελλαδα γιατι εχει πολλες ασχημες περιοχες κα η θαλασσα δεν ειναι η ιδια. Εχει και αρκετες καλες περιοχες ομως αλλα ο κοσμος ειναι πολυ απομακρυσμενος.
-
δουλειά με > 1500 στην Ελλάδα? λίγο δυσεύρετη και από ό,τι βλέπω με αρκετή-αχρείαστη για αλλες χωρες προσπάθεια-->γνωστούς, δουλειά σαν το σκύλο κλπ
Στην Ελλάδα δε βλέπω και πολλές ομορφιές
στις καλύτερες παραλίες να πάει κανείς, δίπλα θα είναι το κουτσοχώρι με το τσιμεντένιο λιμανάκι τους δρόμους με λακούβες
κοπρώσκυλα δημάρχους που τα τρώνε όλα και δεν μπορούν ούτε το πιο φτηνό πλακάκι να βάλουνστα καλύτερα προάστια της Θεσσαλονίκης πχ να πάει κάποιος, θα δει κουτσουρεμένα πεζοδρόμια, παρκαρισμένα πάνω σε αυτά, εργολάβους να χτίζουν σε κάθε τρύπα μεζονέτες χωρίς χώρους πάρκιγκ και κάποια βόδια να δίνουν 300κ euro να τα αγοράσουν
στο δε κέντρο πολυκατοικίες η μία πάνω στην άλλη που όταν τις βλέπεις από μακρια σου έρχεται να πάρεις χειροβομβίδες και να τις πετάς οπουδήποτε
που και που κανένα εμπορικό κέντρο δίπλα στα σκ@τά με ωραίο κηπο, αλλά πάλι πολύ λίγα
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....