-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Πολύ όμορφο έγινε το twingo Aπέκτησε στυλ που του έλειπε.Εύγε!Ελπίζω να πουλήσει και καλύτερα τώρα.Εδώ πουλάνε άλλα και άλλα κάτι τενεκέδες
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τι χτυπιέσαι; Σ' αρέσει το μπάσταρδο ξαδελφάκι του** Yeti**;fixed
Αίσχος είναι
-
Εμένα μπροστά μια χαρά μου φαίνεται. Το θέμα είναι ότι δεν το έφτιαξαν πίσω, που στο τωρινό σχόλασαν πριν τελειώσουν το σχέδιο, και απλά έβαλαν άλλο ένα ηλίθιο φωτάκι στο πορτ μπαγκάζ.
-
από Δευτέρα νέες προσφορές Renault άκρως ενδιαφέρουσες!!!!!
-
Όπως είχα γράψει και στα μελλοντικά μοντέλα, μου αρέσει.
-
ξερει κανεις αν θυμηθηκαν να το κανουν τοσο πρακτικο οσο ηταν το πρωτο τουινγκο ή ειναι το κλιο 2 με νεο καβουκι παλι?
εχει περιεργη μασκα αλλα δε σε πιανει και εμετος σαν το Τζουκ νομιζω -
Ο χρήστης surudos έγραψε:
από Δευτέρα νέες προσφορές Reanult άκρως ενδιαφέρουσες!!!!!Επιτέλους
Άντε να φεύγει η λαδιέρα να τελιώνουμε -
Η γυναίκα ενός γνωστού μου είχε σοβαρό τροχαίο Scenic 1,4 το προηγούμενο μοντέλο. Είχε και το 2 χρονών κοριτσάκι της μαζί της. Και οι 2 ήταν δεμένες όπως πρέπει να είναι ενήλικες και παιδιά. Το αμάξι πήρε 2-3 τούμπες, έγινα κουτάλι αλλά και η γυναίκα και το παιδί βγήκαν αλάβωτες. Ο γνωστός μου δεν ήταν πολυ ευχααριστημένος με το αμάξι, του είχε βγάλει κάτι περίεργα κουλά αλλά τώρα μετά που είδε το αμάξι πώς έγινε, είδε και τους αερόσακους που λειτούργησαν, θέλει να πάει να αγοράσει ένα μεταχειρισμένο ακτιβώς το ίδιο που είχε!!!
-
Έτσι είναι και εγώ που είχα ατύχημα έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την παθητική τους ασφάλεια (megane).
Αλλά και αυτους τους πολλαπλασιαστές10 χρόνια συν να τους φτιάξουν έχουν γίνει πλέον παράδοση... -
Δεν πάει να πάρει το καινούριο μην πληρώνει βλάβες τουλάχιστον
Ο χρήστης sunset έγραψε:
Έτσι είναι και εγώ που είχα ατύχημα έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την παθητική τους ασφάλεια (megane).
Αλλά και αυτους τους πολλαπλασιαστές10 χρόνια συν να τους φτιάξουν έχουν γίνει πλέον παράδοση...Έχουν διορθωθεί από το 2007 και μετά
-
Ακριβώς! Αν είναι να πάρει το Scenic III να ηρεμήσει και από βλάβες...Αν μπορεί και το καινούριο 1.6 DCi τότε μιλάμε για άλλο level.
-
Τι προσφορές ψήνονται από Δευτέρα; Ξέρεις κανείς;
-
Αυτη η νυχτα μενει, κανε λιγη υπομονη!!
Απ'οτι γραφει ο φιλος εδω viewtopic.php?f=15&t=48944&start=15#p2316729 θα εχει εκπτωση ιση με το τελος ταξινομησης...
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Ευτυχώς το Quickshift δεν έχει καμία σχέση σε αξιοπιστία με το Easy! Μάλλον το αντίθετο...κυρίως από αυτά που είχα ψάξει παλιά σε ξένα forum. Με το καλό να έρθει! Νομίζω η περιγραφή σου από το test drive είναι πολύ κοντά σαν είκονα με τη συμβίωση μαζί του!Τhanks (με μια μικρή καθυστέρηση )
Αφελής ερώτηση νούμερο 1 : Εμείς που κάναμε την παραγγελία πριν 10 μέρες δεν έχουμε δικαίωμα σε αυτή τη προσφορά φανταζομαι ε; ,
Αφελής ερώτηση νούμερο 2: το Facelift του twingo, από πότε θα αρχίσει να παράγεται; Κοινώς, ποιο twingo θα δω να μας περιμένει σε 1.5 μήνα; -
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Ευτυχώς το Quickshift δεν έχει καμία σχέση σε αξιοπιστία με το Easy! Μάλλον το αντίθετο...κυρίως από αυτά που είχα ψάξει παλιά σε ξένα forum. Με το καλό να έρθει! Νομίζω η περιγραφή σου από το test drive είναι πολύ κοντά σαν είκονα με τη συμβίωση μαζί του!
Τhanks (με μια μικρή καθυστέρηση )
Αφελής ερώτηση νούμερο 1 : Εμείς που κάναμε την παραγγελία πριν 10 μέρες δεν έχουμε δικαίωμα σε αυτή τη προσφορά φανταζομαι ε; ,
Αφελής ερώτηση νούμερο 2: το Facelift του twingo, από πότε θα αρχίσει να παράγεται; Κοινώς, ποιο twingo θα δω να μας περιμένει σε 1.5 μήνα;Για το 1: Θα πάρεις την νέα προσφορά. Δηλαδή η έκπτωση από 750 θα γίνει 1000 και θα έχεις 5 χρόνια εγγύηση
Για το 2: Το Facelift θα έρθει Φεβρουάριο στην Ελλάδα οπότε θα πάρεις το τωρινό. -
Λοιπόν είναι Κυριακή βράδυ οπότε μπορώ να δώσω κάποιες πληροφορίες.
Καταρχήν ΟΛΑ τα Ρενώ από αύριο θα έχουν 5χρόνια εγγύηση. Η εργοστασιακή γίνεται 3 χρόνια σε όλα και τα άλλα 2 δίνονται απο Ελλάντα.
Στο Twingo η έκπτωση απο 750 γίνεται 1000
Στο Clio η έκπτωση παραμένει 1000(και 2 χρόνια service) αλλά πέφτουν οι τιμές κατα 400€ περίπου
Στο Megane η έκπτωση παραμένει 1500 (και 3 χρόνια service) αλλά οι τιμές μειώνονται κατα 1000€ περίπου
επιπλέον εισάγονται νέες εκδόσεις με απλό βασικό εξοπλισμό (με A/C) σε πολύ καλές τιμές (το Clio κοντά στις 10000€)
Εισάγεται στο Clio o 1.5dci 90HP στην έκδοση energy.Αυτά
-
Ευτυχώς το Quickshift δεν έχει καμία σχέση σε αξιοπιστία με το Easy! Μάλλον το αντίθετο...κυρίως από αυτά που είχα ψάξει παλιά σε ξένα forum. Με το καλό να έρθει! Νομίζω η περιγραφή σου από το test drive είναι πολύ κοντά σαν είκονα με τη συμβίωση μαζί του!
Τhanks (με μια μικρή καθυστέρηση )
Αφελής ερώτηση νούμερο 2: το Facelift του twingo, από πότε θα αρχίσει να παράγεται; Κοινώς, ποιο twingo θα δω να μας περιμένει σε 1.5 μήνα;Για το 1: Θα πάρεις την νέα προσφορά. Δηλαδή η έκπτωση από 750 θα γίνει 1000(με ? αν ισχύει για το αυτόματο) και θα έχεις 5 χρόνια εγγύηση
Για το 2: Το Facelift θα έρθει Φεβρουάριο στην Ελλάδα οπότε θα πάρεις το τωρινό. -
Κατατοπιστικότατος , thanks
-
Λοιπόν είναι Κυριακή βράδυ οπότε μπορώ να δώσω κάποιες πληροφορίες.
Καταρχήν ΟΛΑ τα Ρενώ από αύριο θα έχουν 5χρόνια εγγύηση. Η εργοστασιακή γίνεται 3 χρόνια σε όλα και τα άλλα 2 δίνονται απο Ελλάντα.
Στο Twingo η έκπτωση απο 750 γίνεται 1000
Στο Clio η έκπτωση παραμένει 1000(και 2 χρόνια service) αλλά πέφτουν οι τιμές κατα 400€ περίπου
Στο Megane η έκπτωση παραμένει 1500 (και 3 χρόνια service) αλλά οι τιμές μειώνονται κατα 1000€ περίπου
επιπλέον εισάγονται νέες εκδόσεις με απλό βασικό εξοπλισμό (με A/C) σε πολύ καλές τιμές (το Clio κοντά στις 10000€)
Εισάγεται στο Clio o 1.5dci 90HP στην έκδοση energy.Αυτά
Θέλω να ρωτήσω κάτι: Κάπου πήρε το μάτι μου να γράφει κάποιος πως επίκειται προσθήκη direct injection στον 1.4Τ. Ισχύει αυτό; Υπάρχει καμιά πρόβλεψη πότε θα έρθει κάτι τέτοιο; Μήπως με το facelift, κάπου στο 2012 δηλαδή;thx
-
Σε σχέση με τις σημερινές προσφορές

πάνω-κάτω τα ίδια μου φαίνονται...
Μια ερώτηση: το Scenic f/l, που κατά τα φαινόμενα παρουσιάζεται αύριο στην Φρανκφούρτη, πότε αναμένεται;
RENAULT FORUM